Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 07, 10:09)
kokius kremukus renkates saltajam sezonui misriai odai?turiu argitalio su eziuole, nerolio (m, fainuolis, sutvarke oda kazkiek), dar argitali su varnelesom, taip pat naudoju mineralina pudra.  4u.gif

As tai dabar renkuos tarp Weledos medetku kremo ir Santes su saltalankiais ir ginkmedziu. Ir nezinau kuri pasirinkti... g.gif Oda jautroa, misri ir lengvai nusala tik atvesus orams doh.gif Kol kas labiau linsktu prie weledos
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 10 07, 12:35)
as tai jau nebezn del tu alieju,kazkaip nepadeda verysad.gif  vistiek kyla ir kyla kazkokie skauduliai..

man toks pats variantas. Skauduliai lenda ir lenda. Tai as po valymo su aliejais juos dar arbatmedzio aliejumi patepu gan gausiai. Tai pora dienu tas skaudulys pabuna ir dingsta. Tie skauduliai susitelke tik ant smakro. Sakoma, kad smakras siejamas su reprodukcijos organais. Tai berimu priezasties reikia ieskoti giliau g.gif
Atsakyti
O gal kuri bandet Argital drekinama/maitinama su Ylang ir jojoba ilgesni laika? Kaip jis?
O su eziuole irgi gerai pravalo, pvz. inkstirus, ar labiau varnalesos?
Atsakyti
eziuole.bet nematytas man jo tirstumas.kiek tepat?? stegiaus nedaug,bet labai nenoriai skirstosi ant odos

Reikia tepti ant labai drėgnos odos, man tokiu oru išlukštentos saulėgrąžos dydžio kiekio pakanka smile.gif
Atsakyti
Visai pamiršau jog atėjau parašyti, kad Natuderm maitinamasis šampūnas man neišplauna aliejinių kaukių, vakar ploviau net tris kartus, o šiandien į gatvę išeiti negalėčiau, taigi Lavera laikysiu kaukiniams plovimams ax.gif
Atsakyti
as tai jau nebezn del tu alieju,kazkaip nepadeda verysad.gif  vistiek kyla ir kyla kazkokie skauduliai..

aišku, kad ateis toks laikas drinks_cheers.gif Toliau daryk masažus, gali molio pagerti ar bent jau kokį puslitrį vandens tik atsikėlusi, stenkis nepadauginti kremų, atsipalaiduok ir pradėk save mylėti. Kai pasižiūri į veidrodį, nesikoncentruok į tai, kas kur auga, o žiūrėk į spindinčias akis ir nusišypsok. Vidinė būsena irgi turi didelę galią 4u.gif

QUOTE(prokruste @ 2010 10 07, 12:45)
Tai berimu priezasties reikia ieskoti giliau g.gif

tai, greičiausiai, kažkas organizme negerai sad.gif
Atsakyti
Na, aš ką tik po ketvirtos veido valymo aliejumi procedūros... Galiu pasakyti, kad oda pašvelnėjusi, kaip po kaukės, o daugiau jokių pokyčių nepastebiu. Laukiu nesulaukiu, kada pamatysiu švarias poras. Kol kas valomojo poveikio dar nėra... unsure.gif Šiaip mano oda nėra labai problematiška, šaltuoju sezonu ties lūpų kampučiais papleiskanoja, būna, kad vienas kitas nedidelis skauduliukas iškyla...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 07 spalio 2010 - 12:45
snd atsiemiau avieciu miltelius ir kremini sviestmedi, bus isbandyta 4u.gif sviestmedi daugiau del dukros emiau, bet isbandysiu ir pati paakiams vietoj turimo Neobio.o gal kas bandet ji veidui?ar nekemsa poru?

apsvieskit mane, kokios pardes yra panoramoje?maciau tik ekosali.ieskojau dukrai pastos logodent, tai tik Cupe radau ax.gif

taip pat isigijau lupu balzama AO su vanile ir meduki, kvapas neispasakytas, emiau 3-sau, dukrai ir sesei 4u.gif (bandau ja perimti i naturalios kosmetikos gretas?jau turi balzama ir DG muiliuka biggrin.gif ieskojau jai snd Ns putu veidui prausti, bet neradau 4u.gif

naturdem sampunu yra eurokose be nuolaidu biggrin.gif bet balzamas tai nepigus.

ir pagrindine mano snd preke, tai pudros sepetukas eco tools.na, nepigus jie visai doh.gif

ir dar, prigriebiau AO vaikisko sampuno miniuka tongue.gif

dabar planuose Argitublio kauke su zaliu moliu, labai jau noriu 4u.gif o Stepono g.buna jos pabandymui nusipirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 10 07, 13:44)
Na, aš ką tik po ketvirtos veido valymo aliejumi procedūros... Galiu pasakyti, kad oda pašvelnėjusi, kaip po kaukės, o daugiau jokių pokyčių nepastebiu. Laukiu nesulaukiu, kada pamatysiu švarias poras. Kol kas valomojo poveikio dar nėra...  unsure.gif Šiaip mano oda nėra labai problematiška, šaltuoju sezonu ties lūpų kampučiais papleiskanoja, būna, kad vienas kitas nedidelis skauduliukas iškyla...

Aš jau trys savaitės valau veidą aliejumi, ir juodų porų dar pilna, manau tik po kokio pusmečio bus viskas išsivalę smile.gif
Atsakyti
vat toki, tikiuosi jis tinka biriai pudrai?parasyta tik sepetelis pudrai ir psio doh.gif
My Webpage
Atsakyti
na o as isbandziau veido valyma su ersketroziu aliejumi, ir iskartpo mano veiduj patiko, nes pries tai valiau su semenu aliejumi, tai pasistebejo keli spyogiukai tai sen, tai ten, o va po ersketroziu viskas dingo, tik jis man toks gal sausinantis, nors kaip kartas rekomenduojamas sausai ir jautriai odai g.gif
Atsakyti
gal kuri turite atsiliepimu apie www.ecoland.lt internetine parduotuve ar patikimi jie?
Atsakyti