ernesin, man atrodo (jei neklystu) tu turi kremu argital, jei problematiska oda kuris ten geresnis? su ezuoliu ekstraktu ar varnalesom? ar dar koks? paskutiniu metu labai poros kemsasi, jau nezinau ka ir daryti, galvoju argital isbandyti, lyg tai neblogu atsiliepimu buvo ir dar ar galima kazkur ju meginuku gauti?
QUOTE(sher @ 2010 10 07, 08:58)
ernesin, man atrodo (jei neklystu) tu turi kremu argital, jei problematiska oda kuris ten geresnis? su ezuoliu ekstraktu ar varnalesom? ar dar koks? paskutiniu metu labai poros kemsasi, jau nezinau ka ir daryti, galvoju argital isbandyti, lyg tai neblogu atsiliepimu buvo ir dar ar galima kazkur ju meginuku gauti?
Aš irgi abu bandžiusi, merginoms pasireikšė odos pasausėjimas ilgiau panaudojus Argital kremą - man ne Ežiuolė labiau patiko, oda buvo švari, tik šaldymo efektas man nelabai Su Varnalėša man smagiau tepasi, lengviau nepadaugint, bet ji turbūt labai rimtai valė mano odą Iki dabar išbėrimas dar nepraėjo...
Nustojau naudot, bėrinai slopsta, tai manau kad kremas jį ir išprovokavo.
Pirkti mažais kiekiais galima "Žalia žalia" parduotuvėje Stepono g. 6, Vilniuje
QUOTE(rytorasa @ 2010 10 06, 21:13)
skaičiau, kad ricinos aliejus valo poras, tad nenorėčiau jo visiškai nepilti..
bet kuris aliejus, jeigu išlaikysi tęstinumą, valys tau poras Elytė iš ŽaliaŽalia pasakojo, kad nuolatos darant nugaros masažus su aliejumi po kurio laiko susitvarko spuoguotumas, nes riebalas tirpdo riebalą. Labai smarkiai abejoju, kad masažams skirtas aliejus yra pagerinamas ricina, nes reikia lengvai slystančio, o ne klampaus mišinio. Ricina ir yra klampi ir tiršta
jeigu nenori atsisakyti, tai pilk ricinos mažai. Kaip Galadrielė - labai mažą kiekį jos mišinyje naudoja
QUOTE(sarkela @ 2010 10 06, 21:52)
sarkela, pasakysiu tau taip - jeigu yra patikimas gamintojas, tai paprastai gali skirtis tik nuomonės dėl kvapo. Vienai nosiai labiau patinka vienas, kitai - kitas (iš patirties taip buvo su vanile, citrinžole). Bet šitas gamintojas kelia klausimų kitaip...Tarkim, yra plaukų stiprinimo mišinyje dar ir melisos EA, bet profesionaliausios mūsų nosys jos neužuodžia. Nekalbu apie save, ten man gryna citrinžolė
pažiūrėkim, kiek pas juos melisa kainuoja? -iolika litų? To apskritai negali būti, nes tai vienas brangiausių eterinių apskritai. Tai kas buteliuke supilta? Matyt, tai žino tik gamintojas...
anksčiau buvau skeptiškesnė. Ai, atrodė, kas tai yra - tik kvapas. Bet užteko perdozuoti nerolio ir ėmė rankos drebėti. Taip, kvapai veikia tikrai. Tai tegu veikia geras, patikimas daiktas, o ne tai, kuo tu abejoju iki plaukų pašaknų
QUOTE(prokruste @ 2010 10 06, 22:06)
Ziuriu gi mano kauke atgijo Kad suputojo.
įdomiai, man niekas dar neputojo
QUOTE(micefee @ 2010 10 07, 01:57)
Žiūrėkit, radau tokią lietuvišką parduotuvę, ar kas pirkot iš čia? Visai nieko atrodo.
http://www.juara.lt/
http://www.juara.lt/
geros nuolaidos Tik būt atidi, nes ten visokios kosmetikos yra
kokius kremukus renkates saltajam sezonui misriai odai?turiu argitalio su eziuole, nerolio (m, fainuolis, sutvarke oda kazkiek), dar argitali su varnelesom, taip pat naudoju mineralina pudra.
ačiū, mergaitės, už patarimus....
Sakykit, o jūs kokius odos pokyčius po valymų aliejumi pastebėjot? Kas netingit, brūkštelkit. ..
Sakykit, o jūs kokius odos pokyčius po valymų aliejumi pastebėjot? Kas netingit, brūkštelkit. ..
QUOTE(rytorasa @ 2010 10 07, 10:11)
ačiū, mergaitės, už patarimus....
Mano megstama tema Oda daug skaistesne pasidare, daug maziau juodu inkstyru, svelni oda (kaip po pylingo).
QUOTE(prokruste @ 2010 10 07, 10:20)
Oda daug skaistesne pasidare, daug maziau juodu inkstyru, svelni oda (kaip po pylingo).
išsimasažuoja, ištirpsta visi skauduliukai, apskritai jų susidaro mažiau, sumažėjo uždegiminių procesų labai smarkiai
QUOTE(ashtri @ 2010 10 07, 09:11)
Aš irgi abu bandžiusi, merginoms pasireikšė odos pasausėjimas ilgiau panaudojus Argital kremą - man ne Ežiuolė labiau patiko, oda buvo švari, tik šaldymo efektas man nelabai Su Varnalėša man smagiau tepasi, lengviau nepadaugint, bet ji turbūt labai rimtai valė mano odą Iki dabar išbėrimas dar nepraėjo...
o reikia su savimi atsinesti koki indeli kad ipiltu? ar ten gal vietoje yra pirkti?
QUOTE(sher @ 2010 10 07, 08:58)
Iš Argital man su ežiuole patinka(beje pamilau ir tą šaldantį jausmą), su varnalėšomis kaip ir ashtri kėlė giluminius ir labai nemalonaus kvapo Dar našlaičių iš Argital turėjau, jis toks daugiau drėgmės balansą atstatantis kremukas.QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 07, 10:09)
kokius kremukus renkates saltajam sezonui misriai odai?turiu argitalio su eziuole, nerolio (m, fainuolis, sutvarke oda kazkiek), dar argitali su varnelesom, taip pat naudoju mineralina pudra.
Nerolio kremas sutvarkė odą? O kaip jo kvapas? Man atrodo, kad Argital kremai tiktų šaltam sezonui tiesiog tepant didesniu kiekiu QUOTE(rytorasa @ 2010 10 07, 10:11)
Oda paskaistėjo, paminkštėjo, tapo elastingesnė, lygesnė, ramesnė
QUOTE(sher @ 2010 10 07, 10:40)
o reikia su savimi atsinesti koki indeli kad ipiltu? ar ten gal vietoje yra pirkti?
Nereikia, įspaudžia į rudo stiklo indelį, tiesa sekantį kartą jau tą patį nešuosi
Nerolio kremas sutvarkė odą? O kaip jo kvapas? Man atrodo, kad Argital kremai tiktų šaltam sezonui tiesiog tepant didesniu kiekiu
Nereikia, įspaudžia į rudo stiklo indelį, tiesa sekantį kartą jau tą patį nešuosi
[/quote]
turejau pmeny nerolio eliksyras is kN
[/quote]
turejau pmeny nerolio eliksyras is kN
QUOTE(rytorasa @ 2010 10 07, 10:11)
Man tik po paties pirmo karto palygėjo oda ir sumažėjo mažų spuogiukų. O ir šiaip sakyčiau, mažėja bėrimų ir naujų mažiau kyla. O ir pylingo atskiro nebereikia.
as tai jau nebezn del tu alieju,kazkaip nepadeda vistiek kyla ir kyla kazkokie skauduliai.. taip tikiuos kad kadanors kaip Satura galesiu pasakyti,kad tai buvo,ir to nenoreciau prisiminti.. Ir zalio molio taskus per nakti bandziau..tai sumazina skauduli tik per keleta naktu.. Kazkaip dbr kai pagalvoju,tai man pablogejo situacja perejus prie naturaliu Kad dar kazka pabandyt, nulekiau i Zaliazala argital su eziuole.bet nematytas man jo tirstumas.kiek tepat?? stegiaus nedaug,bet labai nenoriai skirstosi ant odos