Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(Satura @ 2010 10 06, 08:20)
o kas gamintojas? Kitąkart įsidėmėk gamintoją, bus lengviau kažką pasakyti. Aš esu nuo rozmarinų pradėjusi kažkokių parduotuvinių (Mėtos gal ar Naujosios Barmunės), lašindavau į šampūną. Tai būdavo taip: giliai įkvepiu ir tik tada buteliuką atsisuku, nes taip stipriai duodavo į nosį, beveik iki žvaigždučių akyse... Nelabai malonu tokį naudoti. O paskui siunčiausi iš užsienio, Akamuti, tai kvapas nėra toks, kad kvėpintis norėtųsi, bet švelnus, neužimantis kvėpavimo. Kai palygini, tai skirtumas jaučiasi ir nemažas. Antrą kartą prie parduotuvinio grįžti nenorėčiau  schmoll.gif
tas tai 100 proc. biggrin.gif

šiandien vėl apžiūrėjau,
va tokie ten EA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarkela: 06 spalio 2010 - 20:53
siandien su mano kauke ivyko keistas dalykas. Sumaisiau balta moli, hidrolata, ricinos aliejaus, siokiu tokiu ea, dumbliu litotamniu ir AHA rugsties. Ziuriu gi mano kauke atgijo bigsmile.gif Kad suputojo. Turbut dumbliai su AHA rugstimi sureagavo. Gal kam taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 10 06, 22:06)
siandien su mano kauke ivyko keistas dalykas. Sumaisiau balta moli, hidrolata, ricinos aliejaus, siokiu tokiu ea, dumbliu litotamniu ir AHA rugsties. Ziuriu gi mano kauke atgijo bigsmile.gif Kad suputojo. Turbut dumbliai su AHA rugstimi sureagavo. Gal kam taip buvo?

Cia nuo rugsties-man irgi visada supotoja, kai rugsties imaisau ax.gif Ypac gerai nuo obuoliu rugsties putodavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 10 06, 22:49)
Cia nuo rugsties-man irgi visada supotoja, kai rugsties imaisau ax.gif Ypac gerai nuo obuoliu rugsties putodavo biggrin.gif

bet tai gal nera gerai. Jei ivyksta reakcija, tai kazkuri sudetine dalis neutralizuojama g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 10 06, 20:13)
naudoju įvairių aliejų mišinį...

Maišyk vieną kokį aliejų su trupučiu ricinos. Jei matysi, kad nelabai tinka, imk kitokį, bet nedaryk mišinio iš įvairių aliejų.
Pvz. man labiausiai patiko sezamų al. + ricina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 06 spalio 2010 - 22:22
QUOTE(baltagėlė @ 2010 10 06, 23:20)
Maišyk vieną kokį aliejų su trupučiu ricinos. Jei matysi, kad nelabai tinka, imk kitokį, bet nedaryk mišinio iš įvairių aliejų.
Pvz. man labiausiai patiko sezamų al. + ricina smile.gif

Kokį sezamų aliejų naudoji? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 10 06, 22:24)
Kokį sezamų aliejų naudoji? mirksiukas.gif

Šalto spaudimo, nerafinuotą, bet pirkau ne iš parduotuvės, jei to norėjai paklausti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 10 06, 23:34)
Šalto spaudimo, nerafinuotą, bet pirkau ne iš parduotuvės, jei to norėjai paklausti mirksiukas.gif

Kad nerafinuotą tau supratau nes gi natūralisčių temoje bendraujame biggrin.gif Bet kokį būtent mane domina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 10 06, 22:44)
Kad nerafinuotą tau supratau nes gi natūralisčių temoje bendraujame biggrin.gif Bet kokį būtent mane domina mirksiukas.gif

biggrin.gif koks BŪTENT nežinau, pirkau iš vienos merginos, įpiltas į buteliuką kaip iš AN būna. Man garantavo, kad kokybiškas, ekologiškas, sertifikuotas Ecocert. Labai maloniai kvepia, gerai geriasi, tai tikiu, kad neapgavo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 10 06, 22:06)

man taip visada buna, kai obuoliu arba AHA rugsties ipilu, susnypscia:)
Atsakyti
Žiūrėkit, radau tokią lietuvišką parduotuvę, ar kas pirkot iš čia? Visai nieko atrodo. bigsmile.gif

http://www.juara.lt/
Atsakyti
tai gal prekes su pasibaigianciu galiojimo laiku, nes labai jau visur mazintos kainos g.gif
Atsakyti