Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(ragana @ 2010 09 29, 09:33)
Perimu iš visų, kam nepatiko  biggrin.gif

tau nuskilo biggrin.gif

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 29, 09:37)
O tau nepatinka jos skonis? Ir ar pasiteisino?  4u.gif

man patiko jos skonis ir kad skalsi. Galvoju, kad būtų galima ir MB tokią pasiūlyti, bet jis mėtinių, aštrių labai nemėgsta doh.gif Kadangi dar tik vieną teišbandžiau, užtat ir klausiu apie kitas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 09 28, 18:51)
Su nauja tema, aciu Satura  4u.gif  kaip grazu  wub.gif
Merginos HELP, reikia Kaune Sante briliant care, kur gauti, k ur vaziuoju niekas neturi  doh.gif

Vakar buvau Kauno Akropolio Kosmadoj - tikrai buvo, apžiūrėjau viską ką jie turi Sante mirksiukas.gif

QUOTE(Dobiliukė @ 2010 09 29, 09:39)
Merginos priminkit 4u.gif , kur Natura SIberika šampūnams nuolaidos dabar? Droge?Noriu SB supirkti tokį natūralių nebrangių (užtenka, kad aš išlaidauju ant savęs bigsmile.gif ) produktų krepšelį dovanų gimtadieniui. Jau nupirkau Mėtos druską voniai, dar bus DG muiliukas, veido kremą pati sumaišysiu. Dabar pagalvojau, kad gerai ir šampūnas būtų rolleyes.gif .

Šiuo metu neužmačiau niekur. Buvau: Droge, Kosmadoj, Eurokos ir Eurovaistinėj verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 09:17)
parašyk, jei užmatysi  4u.gif Ar visos Aloedent pastos vienodo skonio?

Butinai 4u.gif Panasaus skonio. MB jos tuo ir patinka, kad astrus toks metinis tas skonis. Jam mat primena tas sintetines.

As siandien isbandziau veidui neroli. Satura, 4u.gif Itariu, kad reiks griebt didesne pakuote. Pasirode, kad pasviesino, paskaitino veido oda ax.gif Ir kvapas draugiskas pasirode rolleyes.gif

Taip pat siandien testuoju LL Blondie pudra ax.gif Einu i darba vos ne kiekviena diena skirtingom veido spalvom biggrin.gif
Vis tik tureciau pripazinti, kad sita spalva tinkamesne mano veidui, gal net tinkamiausia g.gif Nors In the Buff kazkaip irgi nenutamsino ir is bendro odos konteksto neiskrito, nors ji siek tiek tamsesne. Galutini verdikta paskelbsiu isbandzius normaliai ant veido ir kitas spalvas. Gal ne i darba einant, bet namie tikrai reiks pasizaist.

Siandien daziausi su kirstu kabukiu. Satura, dar skirtumo nelabai supratau blush2.gif Va, kaip blogai, kai tuose reikaluose mazai patirties biggrin.gif Testuosiu toliau ir bandysiu pajaust skirtuma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 28, 23:04)
ar pas jus Ekobangoje yra green'as?  4u.gif

nea, gaila bet neturim verysad.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 09 29, 08:14)
As vis periodiskai uzbegu i Droga laukdama nuolaidu, kaip ner, taip ner biggrin.gif MB jau savaja baige, kol kas maniskes naudoja (Weledos su ratanija ir is SP Himalaya kazkokia turiu), kol kas nieko nesako, kazin, kaip ilgai.

as irgi vis uzeinu tik vienu tikslu - paziureti ar dar nera nuolaidu. Vis norisi isbandyti kai visos cia taip giria blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 29, 10:18)
nea, gaila bet neturim verysad.gif 

prekės ženklais prašom tada, ko yra biggrin.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 09 29, 10:15)
Panasaus skonio.

As siandien isbandziau veidui neroli. Satura, 4u.gif Itariu, kad reiks griebt didesne pakuote.

Einu i darba vos ne kiekviena diena skirtingom veido spalvom biggrin.gif

Siandien daziausi su kirstu kabukiu. Satura, dar skirtumo nelabai supratau blush2.gif

aišku, ačiū - siūlysiu savo dabar turimą 4u.gif

super, kad patiko biggrin.gif Nors išsipyliau į rankinę pusę butelio ir tas kvapas net prie rankų drebulio privedė, atrodė, kad daugiau aš jo nini schmoll.gif , na bet negaliu atsispirt vakare biggrin.gif

bendradarbiai neklausinėja? biggrin.gif

tai vadinasi, kirstas kabukis neužneša storo pudros sluoksnio ant veido ir yra švelnus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 10:22)
super, kad patiko biggrin.gif Nors išsipyliau į rankinę pusę butelio ir tas kvapas net prie rankų drebulio privedė, atrodė, kad daugiau aš jo nini  schmoll.gif , na bet negaliu atsispirt vakare biggrin.gif

bendradarbiai neklausinėja? biggrin.gif

tai vadinasi, kirstas kabukis neužneša storo pudros sluoksnio ant veido ir yra švelnus?  g.gif

O tu ryte kažkuo tepi veidą (turiu gavoje iš kremų, aliejų) ar tik vakarais?

Kad kažkaip žinok nėra baisingo kontrasto, tai gal ir nepastebi biggrin.gif Man kartais atrodo, kad tos spalvos kažkiek prisitaiko prie veido odos. Nekalbu aišku apie labai kontarstingus atspalvius.

Tikrai švelnus, aš stengiuosi paimti labai nedidelį kiekį pudros, tai daug ir neužsineša. O gal tik man taip atrodo biggrin.gif Tik aišku, galvojant pagal šepetėlio plotą, kuris liečiasi su oda, tai kirstas liečiasi visu plotu ir lyg ir turėtų koncentruočiau teptis, o su kabukiu po mažiau, bet plačiau. Dar parašysiu ilgiau panaudojus, gal labiau susivoksiu ax.gif
Atsakyti
dabar būtinų būtiniausiai turiu pagirti Beautyfly internetinę parduotuvę už greitį, lankstumą, operatyvumą, kontakto palaikymą. Taip retai yra už ką šitaip pagirti parduotuves, ypač Lietuvos, bet šita to verta thumbup.gif

vakar užsakyta, o jau mano rankose Acorelle depiliacinės priemonės cool.gif Užsakiau ir sumokėjau už du cukraus vaškus su rutuliniu dozatoriumi, bet kadangi turėjo tik vieną, vietoje kito pasiūlė didesnės talpos cukraus masę be dozatoriaus. Ir dar pridėjo Aviva mėginukų nemažai. Šaunuoliai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 29, 10:32)
O tu ryte kažkuo tepi veidą (turiu gavoje iš kremų, aliejų) ar tik vakarais?

Dar parašysiu ilgiau panaudojus, gal labiau susivoksiu ax.gif

vakarais tepu neroliu, vienu lašiuku, o rytais naudoju dabar Argital kremą, nes mineralinė pudra vistik reikalauja geriau sudrėkintos odos - gražiau ir lygiau pasidengia smile.gif Dar kai orai tokie - tai geri, tai blogi, kažkaip man pasiteisina būtent tokia priežiūra. Tiesa, kremo minimumą tepu, nedaug smile.gif

gerai, lauksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 10:22)
prekės ženklais prašom tada, ko yra biggrin.gif

Planet system, Kae, Absolute organic, Naturelle D'Orien, Pure elements, Sante, logona, Dr. Kadir, siek tiek Weledos, greitu metu jau tikriausiai turesim Lavera ir Hauschka. Dar turim gintaro muilu, smelio, pudru, marmozel gaminiu, rutos muilu.... ir t.t.
Atsakyti
čia Ekobangoje (Gedimino 9), kas pametėt mintį biggrin.gif

ačiū, išsisaugojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 29, 10:57)
Planet system, Kae, Absolute organic, Naturelle D'Orien, Pure elements, Sante, logona, Dr. Kadir, siek tiek Weledos, greitu metu jau tikriausiai turesim Lavera ir  Hauschka. Dar turim gintaro muilu, smelio, pudru, marmozel gaminiu, rutos muilu.... ir t.t.

Oho bigsmile.gif Kai kurie man net negirdėti, prie progos reiktų užsukt bent apsidairyt. O visų gamintojų geros sudėtys, sertifikuoti (pvz.: Kae, Dr. Kadir, Naturelle D'Orien)? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 29 rugsėjo 2010 - 10:00
ir dar apie Pure Elements prašom 4u.gif
Atsakyti