Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(Pasaulė @ 2010 10 06, 17:29)
Trenkė, dar ir kaip. doh.gif

vadinasi, blogas jų hamamelis doh.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 10 06, 17:30)
Esu iš akamuti turėjusi keletą aliejų, tame tarpe ir simondsijas, kurios beje dabar kaip prisimenu greičiausiai buvo rafinuotos,

ir simondsijos doh.gif

jų kokosų aliejus buvo normalus, spaustas iš šviežių kokosų, švelnaus rafaelo saldainių kvapo smile.gif
Atsakyti
Tai pagal atsiliepimus, 90% produktų blogi. lotuliukas.gif

Žiūrėkit, o jei turiu itališko alyv. aliejaus iš parduotuvės, parašyta "Extra Virgin", tai jis tinkamas tik maistui, ar tarkim ir kaukėm galima naudoti?

Šakės, pakraupau, ką tik benagrinėdama etiketę pastebėjau, kad to alyv. aliejaus galiojimo laikas 2008 metais pasibaigęs. blink.gif Va ir bus man pas babajus pirkti... Gerai, kad dar nespėjau niekur panaudoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 06 spalio 2010 - 16:48
tikrai ne 90 proc. biggrin.gif Esu nemažai iš ten turėjusi, aišku, ne viską tongue.gif Rozmarinų EA, kokosų aliejų, juodąjį muilą pirkusi. Sunku atsiminti doh.gif

galima ir kaukėms tavo alyvuogių aliejų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 10 06, 15:07)
Mergaitės, o tas odos valymas aliejumi tinka sausai odai? Antrą dieną darau šią procedūrą ir po jos tempia odą. Kiek supratau iš pateiktos info, tai toks vaymas labiau tinka riebiai odai, kad sunormalizuoti riebalavimąsi?

Aš plaunu veidą ricina su aliejumi, mano oda be galo sausa ir jautri, žiemą net iki pleiskanojimo būdavo- tepdavau kremais keliskart per dieną, o po plovimo bijodavau juoktis, nes jausmas, kad oda sutrūks. O po tų plovimų su ricina oda tapo apynormalė, skruostų taip baisiai nebetempia, nosis daugmaž nesilupa. Nors merginos visur rašo, kad ricina sausina oda, bet gal čia taip tik nuo didelių jos kiekių? Dedu į mišinį 1dalį ricinos ir 9dalis aliejaus, pasidarau vos daugiau mišinuko- kelioms dienoms. Tiesą sakant nežinau ar taip galima, ar geriau kasdien daryti šviežią?

QUOTE(micefee @ 2010 10 06, 17:45)
Ieškau įvairių aliejų... Kaip Akamuti?

Turiu kai ką iš Akamuti ir kol kas be priekaištų. Pirkau skystą juodąjį muilą, argano aliejų ir dar kažką, viskas liuks
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 06, 18:20)
Dedu į mišinį 1dalį ricinos ir 9dalis aliejaus, pasidarau vos daugiau mišinuko- kelioms dienoms. Tiesą sakant nežinau ar taip galima, ar geriau kasdien daryti šviežią?

As tai visam menesiui pasidarau misini. Nejaugi gali pasikeisti alieju savybes jei juos sumaisai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 10 06, 18:26)
As tai visam menesiui pasidarau misini. Nejaugi gali pasikeisti alieju savybes jei juos sumaisai. g.gif

Nemanau. drinks_cheers.gif Juk KN irgi parduodami jau sumaišyti aliejai.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 06, 16:45)

Ieškau įvairių aliejų... Kaip Akamuti? Ir kuo skiriasi ten jei prie vienų yra parašyta "organic", prie kitų neparašyta, bet visi šalto spaudimo...

Kai kurie ju aliejai rafinuoti nors ir parasyta cold presed (saltas spaudimas). O mango sviestas irgi rafinuotas, kazkada Kunigunda78 rase, kad nebuvo suzaveta jo kokybe
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 06, 17:33)
jų kokosų aliejus buvo normalus, spaustas iš šviežių kokosų, švelnaus rafaelo saldainių kvapo smile.gif

Šis fainuolis, pritariu 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pasirodo nesertifikuota ta Giovanni priemonė, net blogiukų turi ane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 10 06, 19:38)
Pasirodo nesertifikuota ta Giovanni priemonė, net blogiukų turi ane blush2.gif

Taip nesertifikuota, o del blogiuku, tai zinoma, reiketu pasiziureti kiekvieno produkto sudeti.. Maniskio nenuplaunamo balzamo sudetis visai nebloga.. tik vienas ingridientas - phenoxyethanol - nekoks, bet kiek prisimenu Satura minejo, kad cia gincytinas ingridientas ir lygtai leidziama natur kosmetikos priemonese g.gif aisku negarantuoju del to ka cia parasiau, bet taip uzstrige yra..

va pilna sudetis nenuplaunamo balzamo:
Aqua (purified water) with **Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, *rosemary (Rosmarinus officinalis) oil, *nettle (Uritica dioica) oil, *thyme (Thymus vulagris) oil, birch leaf (Butela alba) oil, *chamomile (Anthemis nobilus flower) oil, *clary (Salvia sclarea), *lavender (Lavandula angustifolia), *coltsfoot leaf (Tussilago farfara), *yarrow (Achillea millefolium) oil, *mallow (Malva sylvestris), *horsetail (Equistetum arvense) oil, *soybean protein (Glycine soja), cetyl alcohol (plant derived), tocopherol (vitamin E), panthenol (pro vitamin B5), trace minerals, citric acid (corn), phenoxyethanol, grapefruit seed (citrus derived), fragrance from essential oils.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 06 spalio 2010 - 18:50
QUOTE(Palomina @ 2010 10 06, 19:49)
Taip nesertifikuota, o del blogiuku, tai zinoma, reiketu pasiziureti kiekvieno produkto sudeti.. Maniskio nenuplaunamo balzamo sudetis visai nebloga.. tik vienas ingridientas - phenoxyethanol - nekoks, bet kiek prisimenu Satura minejo, kad cia gincytinas ingridientas ir lygtai leidziama natur kosmetikos priemonese  g.gif  aisku negarantuoju del to ka cia parasiau, bet taip uzstrige yra..

Pasirodo aš į nuplaunamo kondicionieriaus sudėtį buvau metusi akį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 10 06, 14:11)
Kokius aliejus naudojai? Gal jie tiesiog netiko? g.gif

naudoju įvairių aliejų mišinį...

QUOTE(Satura @ 2010 10 06, 14:26)
rytorasa, nepilk ricinos  4u.gif

skaičiau, kad ricinos aliejus valo poras, tad nenorėčiau jo visiškai nepilti.. rolleyes.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 10 06, 14:42)
Nebūtinai, gal ricinos padauginai mirksiukas.gif Man taip buvo pradžioje, bet kai praskiedžiau aliejumi tą mišinuką pats tas, nes vien aliejus man buvo perriebu, kėlė spuogiukus smile.gif

labai tiksliai nematavau, tad gal šiek tiek ir padauginau.. bandysiu pilti mažiau..

QUOTE(Etama @ 2010 10 06, 15:54)
Gal padaugini ricinos, ji sausina. gali isvis jos nedeti

tai va, noriu, kad poras pravalytų.. biggrin.gif

QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 06, 18:20)
Aš plaunu veidą ricina su aliejumi, mano oda be galo sausa ir jautri, žiemą net iki pleiskanojimo būdavo- tepdavau kremais keliskart per dieną, o po plovimo bijodavau juoktis, nes jausmas, kad oda sutrūks. O po tų plovimų su ricina oda tapo apynormalė, skruostų taip baisiai nebetempia, nosis daugmaž nesilupa. Nors merginos visur rašo, kad ricina sausina oda, bet gal čia taip tik nuo didelių jos kiekių? Dedu į mišinį 1dalį ricinos ir 9dalis aliejaus, pasidarau vos daugiau mišinuko- kelioms dienoms. Tiesą sakant nežinau ar taip galima, ar geriau kasdien daryti šviežią?

na, darysiu procedūras toliau, gal vėliau normalizuosis... rolleyes.gif
Atsakyti