Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(Satura @ 2010 10 06, 13:41)
nesuprantu, iš kur ta baimė dėl alkoholių  g.gif Čia straipsnis apie alkoholius, gal paaiškės, kad bijoti reikia tikrai ne visų  4u.gif

Oa, ačiū. bigsmile.gif

Sodium Cetearyl Sulfate greičiausiai augalinės kilmės, ne sintetinis.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 06, 09:20)
nes pasivaideno, kad pas tave drėkinamasis. Tai ir aš lengva ranka jį paėmiau biggrin.gif Šiaip gerai putoja, švelniai plauna, plaukai iškart pasidaro pūkiniai. Bet džiovinau ryte su džiovintuvu, man patiko, kad neprisiplojo prie galvos, išlaikė formą, yra švelnūs, nesivelia, nenusausėję. Užskaitau, šaunuolė ernesin, gerą bangą pradėjai  4u.gif  thumbup.gif  biggrin.gif

Smagu kad patiko smile.gif Beje man Laveros šampūnai jau per riebūs tokiam sezonui, antrą dieną tik ryte galiu kažkur išeiti, o jei antroje dienos pusėje, tai jau reikia plauti galvą, o su Natuderm atlaiko dvi smile.gif

QUOTE(rytorasa @ 2010 10 06, 14:07)
Mergaitės, o tas odos valymas aliejumi tinka sausai odai? Antrą dieną darau šią procedūrą ir po jos tempia odą. Kiek supratau iš pateiktos info, tai toks vaymas labiau tinka riebiai odai, kad sunormalizuoti riebalavimąsi?

Nebūtinai, gal ricinos padauginai mirksiukas.gif Man taip buvo pradžioje, bet kai praskiedžiau aliejumi tą mišinuką pats tas, nes vien aliejus man buvo perriebu, kėlė spuogiukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 10 06, 14:27)
O kaip tie sulfatai balzame - Sodium Cetearyl Sulfate ?  g.gif

neįsigilinusi aš į sulfatų klausimą, neįsivaizduoju ax.gif
Atsakyti
As ir isbandziau Natuderm maitinamaji sampuna ir likau patenkinta. Plaukai ir neissipute, bet ir neapsunke, blizga, svelnus ir t.t. Lauksim vel nuolaidu ir vel griebsim ax.gif
Atsakyti
SCS: http://www.cosmetosc...tearyl-sulfate/

Sodium Cetearyl Sulfate raises no health concern because:
* It is not on any of lists of toxic chemicals which cause suspected or recognized health effects.
* It has not been detected in human tissue or urine.
* It is not a high production volume chemical that lacks safety data

SCS is approved by Ecocert for natural and organic cosmetics; is PEG-free.

Sodium Cetearyl Sulfate - The sodium salt mixture of cetyl and stearyl sulfate. It is a safer alternative to sodium laurel sulfate and works with cetearyl alcohol to create an effective emulsifier.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 06 spalio 2010 - 14:36
QUOTE(pilveliukas @ 2010 10 06, 08:03)
blink.gif na...saknys tai ir liko tamsesnes ir visas plaukas kiek patamsejas schmoll.gif ir tas kvapas , pastoviai jauciamas jo sleifas mirksiukas.gif del plauku sustiprinimo net nezinau g.gif gal per mazai dar naudoju, o gal ruduo bet plaukai, tai bega nuo galvos tongue.gif
nebegasdink, ispilsiu i kriaukle tuoj ji, o tai busiu kaip karve-pusiau juoda, pusiau ryza bijau.gif
QUOTE(micefee @ 2010 10 06, 12:57)
Aš nusipirkau Sante "Brilliant Care" kondicionierių, bet irgi turiu įtarimą dėl jo... Čia nieko tokio baisaus sudėty nėra?
SANTE BC numero uno, geras thumb_yello.gif
QUOTE(rytorasa @ 2010 10 06, 14:07)
Mergaitės, o tas odos valymas aliejumi tinka sausai odai? Antrą dieną darau šią procedūrą ir po jos tempia odą. Kiek supratau iš pateiktos info, tai toks vaymas labiau tinka riebiai odai, kad sunormalizuoti riebalavimąsi?
Gal padaugini ricinos, ji sausina. gali isvis jos nedeti
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 10 06, 14:27)
O kaip tie sulfatai balzame - Sodium Cetearyl Sulfate ?  g.gif

Nera blogai, geriau nei kiti ... Cia trumpai:

Sodium Cetearyl Sulfate is the sodium salt of a mixture of cetyl and stearyl sulfate. It is a white to faintly yellow powder. In cosmetics and personal care products, Sodium Cetearyl Sulfate is used in the formulation of moisturizers, skin cleansers, and other skin care products.
The safety of Sodium Cetearyl Sulfate has been assessed by the Cosmetic Ingredient Review (CIR) Expert Panel. The CIR Expert Panel evaluated the scientific data concluded that Sodium Cetearyl Sulfate was safe as a cosmetic ingredient.CIR Safety Review: In ocular irritation tests, 20.0% aqueous Sodium Cetearyl Sulfate was not irritating to the eyes. Twenty percent Sodium Cetearyl Sulfate was not irritating to the skin. In a sensitization study, Sodium Cetearyl Sulfate was not a sensitizer. Sodium Cetearyl Sulfate was less irritating to the skin than Sodium Lauryl Sulfate, whose safety test data were summarized in the CIR report on Sodium Cetearyl Sulfate. Due to the chemical similarity of these two cosmetic ingredients, the safety test data on Sodium Lauryl Sulfate was considered to be applicable to the safety evaluation of this ingredient.

If derived from plants, Sodium Cetearyl Sulfate may be used in cosmetics and personal care products marketed in Europe according to the general provisions of the Cosmetics Directive of the European Union. Ingredients derived from animals must comply with European Union animal by-products legislation.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 06 spalio 2010 - 15:16
Palomina, kur pirkai Giovanni nenuplaunamą plaukų kondicionierių? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 06 spalio 2010 - 15:34
Aš atsakysiu. biggrin.gif Čia: http://www.lovelula.com/

Ieškau įvairių aliejų... Kaip Akamuti? Ir kuo skiriasi ten jei prie vienų yra parašyta "organic", prie kitų neparašyta, bet visi šalto spaudimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 06 spalio 2010 - 16:09
QUOTE(micefee @ 2010 10 06, 16:45)
Ieškau įvairių aliejų... Kaip Akamuti? Ir kuo skiriasi ten jei prie vienų yra parašyta "organic", prie kitų neparašyta, bet visi šalto spaudimo...

reikia rinktis tuos, kurie organic, virgin smile.gif Yra gerų produktų, yra ir diskutuotinų. Laužau galvą, niekaip negaliu prisiminti, koks pas juos hamamelio hidrolatas - ar trenkė kam alkoholiu, ar ne g.gif Nes būtent šitą vandenį stabilizuoja, konservuoja alkoholiu - tokių reikia vengti. Juo labiau, kad KN jis nealkoholizuotas, taigi, turime ir gerą precedentą prieš akis.

kokosų aliejus ten geras, o pvz. mangų nebandžiusi. EA ten normalūs, nepasisekė tik su citrinžolės EA, kurios kvapas net labai nepatiko. Bet iš esmės normali parduotuvė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 06, 17:20)
Laužau galvą, niekaip negaliu prisiminti, koks pas juos hamamelio hidrolatas - ar trenkė kam alkoholiu, ar ne  g.gif Nes būtent šitą vandenį stabilizuoja, konservuoja alkoholiu - tokių reikia vengti. Juo labiau, kad KN jis nealkoholizuotas, taigi, turime ir gerą precedentą prieš akis.

Trenkė, dar ir kaip. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 06, 17:20)
kokosų aliejus ten geras, o pvz. mangų nebandžiusi. EA ten normalūs, nepasisekė tik su citrinžolės EA, kurios kvapas net labai nepatiko. Bet iš esmės normali parduotuvė smile.gif

Esu iš akamuti turėjusi keletą aliejų, tame tarpe ir simondsijas, kurios beje dabar kaip prisimenu greičiausiai buvo rafinuotos, nes tas aliejus tarsi toks girgždantis trinant tarp rankų būdavo rolleyes.gif
Kurios turite tarkim iš AN apibūdinkite trumpai kaip atrodo simondsijų aliejus 4u.gif
Atsakyti