Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(Satura @ 2010 10 05, 16:52)
na bet ir išpirkta  blink.gif O kokia šiaip jų kaina be nuolaidos? Apie 30 litų? Kažkaip neįsidėmėjau visai  doh.gif

Kažkas man iš po nosies VCUP Eurokose nugvelbė paskutinį šampūną riebiems plaukams verysad.gif Prsipažinkit, kuri čia iš jūsų mane be šampūno paliko? biggrin.gif Nors mačiau kasoje dar keli stovėjo, paklausiau dėl jų, sakė, kad čia ne riebiems plaukams, nors aiškiai matėsi pagal etiketę, kad riebiems. Matyt atidėjo draugėms pardavėjos, kai SM narės užpūdo ir ėmė juos urmu pirkti biggrin.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 05, 17:04)
o kur pirkai?panoramoje gal?gal ir su avietem kas bandet? 4u.gif

Pirkau Oze. Avietinio nebandžiau, tik uosčiau. Kvapas be galo intensyvus, aš tokių stiprių nemėgstu ir man labiau rožes priminė. O šiaip aš aviečių kai nemėgstu, tai negaliu nieko konkrečiau pasakyti

QUOTE(Etama @ 2010 10 05, 17:53)
behe, jei kur bus nuolaidu FIN sampunams, susukit garsiai mirksiukas.gif kazkaip irgi uzsinorejau isbandyti ta su rozmarinais.
ir man rodos greitu metu jau nesiu sioki toki krepseli i isparduotuve biggrin.gif

Tai kad Sveikuose produktuose FIN man regis pigiausi tarp visų eko parduotuvėlių, rozmarininio 400ml apie 23lt kainuoja, nebent kažkur bus akcija jiems, tai gausis kiek pigiau
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 10 05, 17:23)
tamsina schmoll.gif saknys iskart is pilku i juoduma pasidare ax.gif o ir ranksluostis nusisluoscius plemais vos ne juodais, ir man toks jausmas kad pariebina galva...arba as jo perdauk dedu, g.gif laikau desimt min.
huh.gif fear.gif o atsiplauna ta spalva ar vistiek kazkas lieka?
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 05, 17:27)
paklausiau dėl jų, sakė, kad čia ne riebiems plaukams, nors aiškiai matėsi pagal etiketę, kad riebiems.

Tai kad Sveikuose produktuose FIN man regis pigiausi tarp visų eko parduotuvėlių, rozmarininio 400ml apie 23lt kainuoja, nebent kažkur bus akcija jiems, tai gausis kiek pigiau
Tai reikejo sakyti, ko meluoji, jei is tikruju riebiems biggrin.gif
ekolinijoje, nathurtecoje 21lt. tai butu gerai akcija uzgaudyti, nedega man jis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 05, 17:06)
ernesin drėkinamąjį berods turi, o ar gali kas su maitinamuoju palyginti - net nežinau  g.gif Pati bandžiau pardavėjos šiandien klausti, bet jos pačios dar nebandę, sakė, pirmiausiai atsirado parduotuvėse kūno priežiūros priemonės, tai apie jas daugiau gali pakalbėti, o apie šampūnus dar nelabai ką sad.gif

Maitinamaji prigriebiau doh.gif Bet pardaveja patikino, kad duos glotnumo ir neapsunkins smile.gif Sake, kad siaip klientu geri atsiliepimai apie sia linija, o kai paklausiau del naturalumo, tai pasake, kad 100 proc. tai ne, bet prie naturalesniu hihihi.gif
Atsakyti
Labas visoms, paskutiniu metu pajutau, kad nebetinka mano naudojama dekoratyvine kosmetika - peršti akis, ašaroja, niežti akių srity.

Gal rekomenduotumėt kokią natūralių priemonių liniją - kol kas domina akių pieštukas ir tušas.

Bet šiaip domina ir šampūnai, kondicionieriai, kūno priežiūros priemonės.
P.S. Šioj temoj esu naujokė....
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2010 10 05, 19:43)
Bet šiaip domina ir šampūnai, kondicionieriai,
Kokie plaukai ir reikalavimai?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 05, 17:06)
ernesin drėkinamąjį berods turi, o ar gali kas su maitinamuoju palyginti - net nežinau  g.gif

Pas mane irgi maitinamasis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2010 10 05, 19:43)
Gal rekomenduotumėt kokią natūralių priemonių liniją - kol kas domina akių pieštukas ir tušas.

kainų ribos?

akims tai Hauschką siūlyčiau: ir tušą, ir pieštuką g.gif

ernesin, apsišoviau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 05, 20:52)
ernesin, apsišoviau  doh.gif

Kodėl taip sakai? rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, IKI mačiau pridėta EA buteliukų... bet turbūt ekologija nekvepia? Ten rozmarinų, apelisų žiedų, mėtų mačiau. Kažkeliolika litų tik .. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 05, 17:38)
huh.gif  fear.gif o atsiplauna ta spalva ar vistiek kazkas lieka?

blink.gif na...saknys tai ir liko tamsesnes ir visas plaukas kiek patamsejas schmoll.gif ir tas kvapas , pastoviai jauciamas jo sleifas mirksiukas.gif del plauku sustiprinimo net nezinau g.gif gal per mazai dar naudoju, o gal ruduo bet plaukai, tai bega nuo galvos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 10 05, 22:31)
Kodėl taip sakai? rolleyes.gif

nes pasivaideno, kad pas tave drėkinamasis. Tai ir aš lengva ranka jį paėmiau biggrin.gif Šiaip gerai putoja, švelniai plauna, plaukai iškart pasidaro pūkiniai. Bet džiovinau ryte su džiovintuvu, man patiko, kad neprisiplojo prie galvos, išlaikė formą, yra švelnūs, nesivelia, nenusausėję. Užskaitau, šaunuolė ernesin, gerą bangą pradėjai 4u.gif thumbup.gif biggrin.gif

QUOTE(sarkela @ 2010 10 05, 22:59)
Merginos, IKI mačiau pridėta EA buteliukų... bet turbūt ekologija  nekvepia?

o kas gamintojas? Kitąkart įsidėmėk gamintoją, bus lengviau kažką pasakyti. Aš esu nuo rozmarinų pradėjusi kažkokių parduotuvinių (Mėtos gal ar Naujosios Barmunės), lašindavau į šampūną. Tai būdavo taip: giliai įkvepiu ir tik tada buteliuką atsisuku, nes taip stipriai duodavo į nosį, beveik iki žvaigždučių akyse... Nelabai malonu tokį naudoti. O paskui siunčiausi iš užsienio, Akamuti, tai kvapas nėra toks, kad kvėpintis norėtųsi, bet švelnus, neužimantis kvėpavimo. Kai palygini, tai skirtumas jaučiasi ir nemažas. Antrą kartą prie parduotuvinio grįžti nenorėčiau schmoll.gif

QUOTE(pilveliukas @ 2010 10 06, 08:03)
ir tas kvapas , pastoviai jauciamas jo sleifas mirksiukas.gif

tas tai 100 proc. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2010 10 06, 09:19)
Ir dabar aišku ilgai nebegaus papildymo, nieko nesakė?  unsure.gif

Klausiau, tai kaip supratau, greitu metu nereikia tikėtis, nes kažkaip tie italai vėl atostogauja ar tai ruošiasi atostogaut, o kaip man aiškino pardavėja, kad jie mėnesį prieš atostogas ir mėnesį po atsotogų kažkaip nepriima užsakymų. Arba kažką ne taip supratau, nes skamba tai kaip nesąmonė biggrin.gif

QUOTE(Satura @ 2010 10 06, 09:20)
nes pasivaideno, kad pas tave drėkinamasis. Tai ir aš lengva ranka jį paėmiau biggrin.gif Šiaip gerai putoja, švelniai plauna, plaukai iškart pasidaro pūkiniai. Bet džiovinau ryte su džiovintuvu, man patiko, kad neprisiplojo prie galvos, išlaikė formą, yra švelnūs, nesivelia, nenusausėję. Užskaitau, šaunuolė ernesin, gerą bangą pradėjai  4u.gif  thumbup.gif  biggrin.gif

Kurį iš pirktų bandei? ax.gif
Atsakyti