Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(pepkė @ 2010 10 05, 16:05)
O NS man šampūnai siaubingai netiko, o jau jų kvapas doh.gif

drinks_cheers.gif Kai buvau "pametusi" savo OP, ploviau su MB NS neutraliu, tai gerai, kad prisilašinau citrinos EA - kvapas buvo priimtinesnis, ir plaukai dieną šiaip ne taip atlaikė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2010 10 05, 16:16)
Pasistengsiu ir aš nebijoti tuomet hihihi.gif

o kokį tu įsigijai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 05, 16:28)
o kokį tu įsigijai?  4u.gif

Riebiems smile.gif

QUOTE(Etama @ 2010 10 05, 16:31)
Ot blemb..., galejau anksciau sureaguoti ir paklausti doh.gif  doh.gif  doh.gif o kokia nuolaida jiems? gal nelabai griausiuosi nagus, kad manes belaukiancio vienintelio sampuno nepriglaudziau unsure.gif

Kaina 15,92 lt. Galiu nupirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2010 10 05, 16:45)
ok, jei nesukels tau jokiu nepatogumu-prigriebk man ta riebiems plaukams, kuri visos gyre smile.gif) ir susirasysim per AZ 4u.gif ACIU! friends.gif oro_buckis.gif
pirma karta "perku" preke nieko apie ja nezinodama biggrin.gif tai cia sitas matyt?
NATUDERM plaukų šampūnas "Anti fett"
Šampūnas su ginkmedžiu ir dilgėlių ekstraktu ypač tinka riebių plaukų priežiūrai. Švelniai valo galvos odą ir reguliuoja odos riebalinių liaukų sekreciją. Mažina greitą plaukų riebalavimąsi. Ginkmedžio ir dilgėlių ekstrakto derinys efektyviai pašalina riebalų perteklių nuo galvos odos, suteikia plaukams lengvumo ir purumo.

Atsakyti
Stoviu su batais pasiruosus begt i Eurokos, bet nezinau kuri ciupt - maitinama ar dazytiems, palyginkit kas isbandet biggrin.gif lotuliukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
tu tik bėk greičiau, nes kol prisijungs ernesin, tai gali būti vėlu biggrin.gif Jie panašūs, kaip supratau, tik dažytiems spalvą turėtų saugoti, o drėkinamasis - atstatyti, nors irgi tinka pažeistiems, sausiems plaukams wink.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 10 05, 16:50)
Stoviu su batais pasiruosus begt i Eurokos, bet nezinau kuri ciupt - maitinama ar dazytiems, palyginkit kas isbandet  biggrin.gif   lotuliukas.gif   hihihi.gif
va kur gyvenimas verda lotuliukas.gif
ka tam Eurokose galvoja idomu, viena po kitos tekinom lekia ir perka tas pacias prekes biggrin.gif masine psichoze, ne kitaip thumbup.gif

siaip pagal praktika, kas parasyta pagal paskirti, ta ir daro pagrinde. tai jei nori spalva saugoti-pirk dazyta, jei nori maitinimo-pirk maitinanti. ivertink tik plaukus, jei yra normalus-imciau dazytiems labiau skirta, o jei istroske-maitinanti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 05 spalio 2010 - 15:57
Tu baik baik, tuoj dumai rukt prades man lotuliukas.gif
Pala pala, tai kuris labiau drekina - maitinantis ar dazytiems ? g.gif

QUOTE(Satura @ 2010 10 05, 16:51)
tu tik bėk greičiau, nes kol prisijungs ernesin, tai gali būti vėlu biggrin.gif Jie panašūs, kaip supratau, tik dažytiems spalvą turėtų saugoti, o drėkinamasis - atstatyti, nors irgi tinka pažeistiems, sausiems plaukams wink.gif

Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 10 05, 16:54)
Gal kuri pirkot is persikas.lt? Jie per pasta siuncia?

per paštą, man atnešė 4u.gif

QUOTE(giedrulia77 @ 2010 10 05, 16:56)
Tu baik baik, tuoj dumai rukt prades man  lotuliukas.gif 
Pala pala, tai kuris labiau drekina - maitinantis ar dazytiems ?  g.gif

svarbiausia šampūną gauti tongue.gif biggrin.gif

gal ant greičio čia pasiskaityk 4u.gif
Atsakyti
ernesin drėkinamąjį berods turi, o ar gali kas su maitinamuoju palyginti - net nežinau g.gif Pati bandžiau pardavėjos šiandien klausti, bet jos pačios dar nebandę, sakė, pirmiausiai atsirado parduotuvėse kūno priežiūros priemonės, tai apie jas daugiau gali pakalbėti, o apie šampūnus dar nelabai ką sad.gif
Atsakyti
O tas metos ekstraktas netamsina plauku? g.gif nenoriu ryza likti biggrin.gif
Atsakyti
tamsina schmoll.gif saknys iskart is pilku i juoduma pasidare ax.gif o ir ranksluostis nusisluoscius plemais vos ne juodais, ir man toks jausmas kad pariebina galva...arba as jo perdauk dedu, g.gif laikau desimt min.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilveliukas: 05 spalio 2010 - 16:23