Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(Brilliant @ 2010 10 05, 11:07)
Sveikos mirksiukas.gif  , jeigu nepainioju, tai jūsų temukėje skaičiau, jog Kosmadose atsirado Sante kosmetikos?  ax.gif  O asortimente jie turi Sante Brilliant Care Conditioner?  4u.gif  Labai užsimaniau, tik nežinau ar Kaune rasiu kur įsigyti unsure.gif  , kaunietės gal žinote ar jo įmanoma čia rasti? ax.gif

Pries pora menesiu pirkau si kondicionieriu kosmadoje, bet Klaipedoje. Turetu buti ir Kaune 4u.gif
Atsakyti
Dariausi istrauka is varnelesu milteliu ir dabar toks klausimas iskilo: ar galima kaip nors tuos miltelius panaudoti? g.gif Alieju nupyliau bet nemazai miteliu liko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky_diver: 05 spalio 2010 - 13:22
Aš irgi prieš savaitę įsigijau Naturderm, Ragana, radau Eurokos laisvės alėjoj, ta kur arčiau buvusios Skalsos parduottuvės, bet tada buvo likę tik riebiems plaukams, o aš paėmiau paskutinį sausiems, nėra mano plaukai sausi, bet norėjau drėkinančio (pasiskaičius Ernesin atsiliepimų) ir tikrai nenusivyliau-išplauna, drėkina, kainos ir kokybės santykis labai neblogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2010 10 05, 14:25)
Aš irgi prieš savaitę įsigijau Naturderm, Ragana, radau Eurokos laisvės alėjoj, ta kur arčiau buvusios Skalsos parduottuvės, bet tada buvo likę tik riebiems plaukams, o aš paėmiau paskutinį  sausiems, nėra mano plaukai sausi, bet norėjau drėkinančio (pasiskaičius Ernesin atsiliepimų) ir tikrai nenusivyliau-išplauna, drėkina, kainos ir kokybės santykis labai neblogas smile.gif
Tai kur Natuderm'ui dabar akcijos? Isigyti tik Eurokose galima? Pasiziureciau gal ir as sampuno riebiems plaukams ax.gif
Beje, Panoramos Rimi buvo metos ekstrakto plaukams, bet vel kalnus nuversti reikia, kol atgamina, kas cia per... Vel sako nera, nera, o pasirodo yra. doh.gif Kaina 17.99 lt. smile.gif
Tai ji reikia isplovus galva itrinti i saknis, palaikyti ir perskalauti vandeniu?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 05, 14:38)
Kaina 17.99 lt. smile.gif

Tai ji reikia isplovus galva itrinti i saknis, palaikyti ir perskalauti vandeniu?

kas čia per apiplėšimas? blink.gif

jei kažką bandysi įtrinti, tai nebent su pirštinėmis - užtektų užpilti ir greitai paskirstyti ant plaukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 05, 14:42)
kas čia per apiplėšimas?  blink.gif

jei kažką bandysi įtrinti, tai nebent su pirštinėmis - užtektų užpilti ir greitai paskirstyti ant plaukų  4u.gif
Tai uztat, bet vis ne kaip ashtri "nuskilo" uz 19 su virs nusipirkti doh.gif kiek begalima ieskoti visur, geriau atgaileti tu keliu lt, bent jau radau, o kiek ieskojau-niekur nebuvo biggrin.gif bet is tikruju siaubas-sudetyje berzu ir dilgeliu ekstraktai + melisos EA. uz ka tiek moketi doh.gif 100ml... ph34r.gif

noreciau itrinti, vis geriau veiktu gal rolleyes.gif bet turbut nedideli kieki, nes gali sirdele sustoti nuo kvapo? lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 05 spalio 2010 - 13:55
QUOTE(Satura @ 2010 10 04, 22:27)
tu iš kokio miesto? Ne iš Vilniaus kartais? biggrin.gif

gal tu ką tik po mmm, gal kaip tik prieš, o gal ciklo vidurys ir hormonai išprotėjo? Svarbiausia nusiramink, numesk į šoną veidrodį ir pasistenk nukreipti mintis į malonią veiklą. Padeda  4u.gif

Aš ne visai iš Vilniaus smile.gif Gyvenu užmiestyje, tačiau Vilniuje aš dažnas svečias
Na, matyt hormonai išprotėjo, nes šiandien veidas atrodo visai padoriai. Padėtį pataisė arba tai, kad vakar kažkaip atsispyriau spuogų maigymui arba tai, kad vakare kiekvieną spuogą ištepliojau Boro Plius. Svarbiausia padėtis iš katasrofiškos tapo visai pakenčiama ax.gif

QUOTE(Etama @ 2010 10 04, 22:40)
Imciau visus, isskyrus roziu. nepatinka man roziu milt., kaip kad alergizuotu atrodo. mango ir bananai ok, ozkos p. pati nebandziusi, bet irgi bus svelnus odai

Nusprendžiau, kad imu bananus, mangus ir ožų pieno miltukus, belieka išsirinkti dar ką nors ir užsisakyti.

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 05, 10:40)
reikia, reikia man butinai AO lupu balzamo 4u.gif

Labai smagūs balzamai, medaus ir vanilės dar tik neseniai pradėjau, tačiau šiandien užsipirkau atsargų kol yra akcija
Atsakyti
Kažkaip ir aš neįsidėmėjau smile.gif
O kaip dėl žodelio parfum (fragrans), kuris įeina į sudėtį? Juk nepažįmėta, jog tai natūralus ingredientas... g.gif Įdumu ar jei sertifikuota, tai nebus ten 200 blogiečių, po tuo žodžiu pasislėpę...?
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2010 10 05, 15:55)
O kaip dėl žodelio parfum (fragrans), kuris įeina į sudėtį? Juk nepažįmėta, jog tai natūralus ingredientas... g.gif Įdumu ar jei sertifikuota, tai nebus ten 200 blogiečių, po tuo žodžiu pasislėpę...?

erelio akys biggrin.gif Atsidariau pauostyti - net truputį kažkoks vaistų kvapas man, nepalyginsi su NS g.gif Prie parfum nieko neparašyta, bet jei priemonė sertifikuota, tai nelabai man baisu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 05, 15:52)
na bet ir išpirkta  blink.gif O kokia šiaip jų kaina be nuolaidos? Apie 30 litų? Kažkaip neįsidėmėjau visai  doh.gif

Man rods 19,50 g.gif

Gal galit palygint ta maitinama ir dazytiems plaukams? Nei vienas nepapucia plauko? Man reiktu i glotnuma ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulia77: 05 spalio 2010 - 15:05
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 05, 15:35)
Labai smagūs balzamai, medaus ir vanilės dar tik neseniai pradėjau, tačiau šiandien užsipirkau atsargų kol yra akcija

o kur pirkai?panoramoje gal?gal ir su avietem kas bandet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 05, 15:52)
na bet ir išpirkta  blink.gif O kokia šiaip jų kaina be nuolaidos? Apie 30 litų? Kažkaip neįsidėmėjau visai  doh.gif

jeigu neklystu dvidešimt keli litai ar apie 20 be nuolaidos ax.gif

O NS man šampūnai siaubingai netiko, o jau jų kvapas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepkė: 05 spalio 2010 - 15:06