Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(Satura @ 2010 10 04, 21:27)
nematyti, kas gamintojas?

klausimas EM mylėtojoms. Jeigu prie užsakymo nurodytas Tracking Number, tai jisai galiojantis, kaip nors veikiantis? Bandžiau suvesti JAV pašto sistemoje, bet nieko nerodo  g.gif
ir ar išsiunčia jie laišką,kada jau siuntinį išsiunčia kaip kad LL?

Beauty Without Cruelty ax.gif

Del EM-man atrodo neveikiantis tas Tracking Number, kazkada esu bandzius ji ivesti, bet nieko man nerode. Taip pat niekada nesu gavusi laisko su pranesimu, kad siuntinys issiustas. bet siaip jie gana greitai issiuncia, kazkaip visada po 2 savaiciu siuntinukai ateidavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 04, 22:06)
neskiriu Kosmados nuo Eurokos  blush2.gif  Visuose yra Natuderm? Jei ir Droge, tai yra ir arčiau manęs ši parduotuvė rolleyes.gif
ačiū  4u.gif Na, bet gal ateityje galios ir jie siųs mums registruotus siuntinius  bigsmile.gif

Tik Eurokos'e 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 10 04, 18:46)

Man labai sausino ir šiaušė pačius plaukų galus, o va plaukų šaknyts prie odos ėmė riebaluotis daugiau - visiškas 'pravalas' savo poveikiu blush2.gif ir pasirodė labai netaupūs šampūnai - tad palyginus kainą ir poveikį daugiau nebepirkau unsure.gif

g.gif o kuriuos bandei??
ir kokie tavo plaukai, jei gali rastelk trumpai, is anksto dekoju notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 10 04, 19:13)
Ir man patinka Natuderm sampunas. Naudoju dazytiems plaukams- putoja, gerai plauna, tiesa, nebandziau ar isplautu alieju...bet kazkaip tikiu kad pavyktu  smile.gif

As ploviau 3 kartus, turiu irgi dazytiems plaukams smile.gif gal uztektu ir dvieju, bet bijojau likti riebaluotais plaukais. Sakau, atsarga gedos nedaro 4u.gif Isplove puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 10 05, 10:12)
Tiesa, vakar buvau Žalia žalia, tai įsivaizduojat, penktadienį gavo 2 Argital prausiklius su fitino rūgštim ir nei vieno jau nebėra blink.gif Žodžiu, kas laukėt Argital papildymo, jis gautas, bet prausiklių nebėra ax.gif

vava, tas vienas prausiklis jau pas mane:) kiek laiko jų ieškojo man, poto galvojo, kad gal pardavė jau abu, bet poto rado. Aš taip ir nesupratau, negi tik 2 atsivežė išvis doh.gif tai nuo penktadienio aš jį ir naudoju, pirminiai pastebėjimai, laaaaaaaaaaaaaaaabai skalsus, putoja nuo miniatiūrinio kiekio, kvapas - tai man tip top kaip pastovėjusių dieną indelyje saulėkaitoje aktinidijųsmile.gif) dar tas keistumas , kad iš balto indelio išbėga tamsi masėbiggrin.gif
odai efektas - tikrai pašvarėja, paskaistėja po prausimo, jeigu yra kokia žaizdelė,paskauda, patempia, visgi rūgštis veikia. pradžioj prausiaus du kartus dienoj, man per daug, tempia, dabar bandau vieną kart dienoj, vakare.
dar norėjau žalia žalia prigriebti ežuolės kremo pabandymui, bet tuo metu neturėjo, pasiūlė pankolio kremo, sakė, kad ramina sudirgusią odą, stabdo priešuždegiminius procesus ir kaip tik žvarbiems, vėjuotiems orams. patarė tept rytais. Na pakolkas kažkokio didesnio poveikio nepastebėjau, bet šiaip gal ir nieko, bent jau oda nesipriešina jam:)

reiktų man dabar kažko drėkinančio, vakarais apipurškiu morkų hidrolatu ir įmasažuoju kelis lašiukus morkų fitolio, ale nežinau, man toks įspūdis, kad oda vis patempta unsure.gif

tą dieną dar kosmadoj prigriebiau FIN rozmarinų šampūną su tokiu pat balzamu, man laaaaaaaabai patinka, o kaip putoja... plaukai lengvai švarūs išbūna dvejas dvejas dienas:) mažiau veliasi.

Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 10 05, 10:12)
Tiesa, vakar buvau Žalia žalia, tai įsivaizduojat, penktadienį gavo 2 Argital prausiklius su fitino rūgštim ir nei vieno jau nebėra blink.gif Žodžiu, kas laukėt Argital papildymo, jis gautas, bet prausiklių nebėra ax.gif

Taip mergaites, sita fakta esu girdejus. Kad Zalia zalia uzsako labai maza kieki prekiu. Pvz uzsako viena dezute, kurioje 10 vnt sampuno, tarkim. Ir padalina tuos 10 vnt per visus taskus, ir taip ir gaunasi, kad parduotuvej po 2vnt, siaip ne taip, gaunasi.
Nelabai suprantu sitos politikos, bet esu girdejus, kad neturi jie pinigu didesniam kiekiui uzsakinet.
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif , jeigu nepainioju, tai jūsų temukėje skaičiau, jog Kosmadose atsirado Sante kosmetikos? ax.gif O asortimente jie turi Sante Brilliant Care Conditioner? 4u.gif Labai užsimaniau, tik nežinau ar Kaune rasiu kur įsigyti unsure.gif , kaunietės gal žinote ar jo įmanoma čia rasti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 10 05, 11:06)
Taip mergaites, sita fakta esu girdejus. Kad Zalia zalia uzsako labai maza kieki prekiu. Pvz uzsako viena dezute, kurioje 10 vnt sampuno, tarkim. Ir padalina tuos  10 vnt per visus taskus, ir taip ir gaunasi, kad parduotuvej po  2vnt, siaip ne taip, gaunasi.
Nelabai suprantu sitos politikos, bet esu girdejus, kad neturi jie pinigu didesniam kiekiui uzsakinet.

Nu, įdomu g.gif Galvojau, gal tiekėjai tik tiek įdėjo. Nes būna, kad užsako normaliai, o jei tiekėjai neturi, tada ir negauna daug. Šiaip tada galėtų pasakyt, kad jo dar galite rasti kitam taške, kuriam mes Argital tiekiam. Arba paklausesnių prekių daugiau užsakyt. Nu, bet jei čia susiję su finansais, tai tuomet sunkiau.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 04, 09:37)

kaip smagu biggrin.gif O po kiek jų maišai vienam kartui?

oi, as po labai nedaug, netepu tiek, kad atrodyciau visa, kai po karo biggrin.gif taupau biggrin.gif ax.gif

QUOTE(ragana @ 2010 10 04, 22:13)
O Kaune kur nors matėt NATUDERM šampūno, nes praėjusią savaitę visas Eurokos apieškojau ir neradau  doh.gif  Ar aš akla ar nėra Kaune?  ax.gif

as pirkau akropolyje, bet nezinau, ar dar yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 04, 20:26)
kiek laiko naudoji? smile.gif

kokios pora savaiciu,
dar retkarciais isplaunu su urtekram su rasulu, bet viskas daugiau nebepirksiu, sunaudosiu sepeteliams plauti, nervina tas neisplovimas po keliu panaudojimu, nors is pradziu atrodo super papurina plaukus, ir dar tas rugimas schmoll.gif
Papildyta:
ai kas ten klause apie isparduotuves, cia siaures miestelyje netoli banginio
isparduotuves
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 05 spalio 2010 - 10:50
QUOTE(Satura @ 2010 10 05, 12:49)
prikombinavau prie darbo, nubėgau per pietus į CUP ir nusipirkau Natuderm šampūnų. Šiandien paskutinė diena, kai nuolaidos galioja, bet ir šiaip - gal riebiems plaukams ir dar drėkinantis koksai liko, kiti išpirkti  doh.gif

O tu kokį pirkai? ax.gif
Atsakyti
sau riebiems plaukams. O pas tėvus keliaus dažytiems plaukams (mamai) ir drėkinantis (abiems) smile.gif
Atsakyti