Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(sarkela @ 2010 10 04, 19:58)
O aš neiškentusi, nieko nelaukdama nusipirkau Natuderm šampūną riebiems plaukams (vietoj netikusio N Siberica), nu pasaka  bigsmile.gif -  švarūs krentantys gražiai plaukai ir šaknys ne riebios... į galus lašą jojobos aliejaus brūkštelėjau tik, net kondicionieriaus jokio.

Negaliu atsižiūrėti į veidrodį - kaip iš reklamos  lotuliukas.gif  Kol kas tik vienas kartas, dar neploju rankomis, bet..... manau vertas mano plaukyčių...  biggrin.gif

Po tokio komentaro iškart po darbo aplėkiau visas artimiausias Kosmadas, Eurokos, vaistines, kelias eko parduotuvytes ir visur atsakymas tas pats- NETURIM verysad.gif Keliose parduotuvėse Natuderm užtikau tik kremus, o šampūnų nė kvapo. Merginos, išduokit paslaptį, kur jų gauti? Jaučiuosi kaip sovietiniais laikais, kai viskas buvo deficitas ir gaunama tik per blatą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 10 01, 21:54)
Mergaites, kurios turi jautria ir tuo paciu riebia galvos oda, ir kurioms tiko ir patiko Druide Purity, gal galetu pasidalint patirtimi, kokie is bandytu sampunu dar patiko? Isbandziau nemazai naturaliu, bet nepasakyciau kad be pamineto sampuno, kasnors tiko.
Galvoju apie si Aubrey Organics. Calaguala Fern Treatment Shampoo. Gal yra bandziusiu?

As bandziau, bet nepasakyciau, kad labai patiko-nei blogas, nei labai geras. Iprastinis sampunas, kuri pabaigus nekyla noras kartoti ax.gif

Siuo metu naudoju si sampuna
user posted image

ir si kondicionieriu
user posted image

Sampunas patinka, gerai isplauna aliejus, nesuvelia, stiprina plaukus, gerai valo galvos oda, tad, manau, kaip tik tinkamas riebiai galvos odai.
Kondicionieriu tik karta isbandziau, tai kai isdziuvo, plaukai buvo papure, graziai krito, jautesi, kad padrekinti. Tik po to plaukai kiek pasipute g.gif bet mano plaukai ir taip linke pustis ax.gif

Dar pasidalinsiu nauju atradimu ax.gif nors, gal jau dauguma ir isbande... tai arganu aliejus plaukams. dabar jis bus pastoviai kaitaliojamas su avokadu aliejumi-sie du aliejai mano plaukams yra geriausi. Be siu, dar plaukams bandziau kokosu, makadamiju, linu semenu, kameliju, kanapiu aliejus, bet avokadu ir argano tikri favoritai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 04, 19:48)
Po tokio komentaro iškart po darbo aplėkiau visas artimiausias Kosmadas, Eurokos, vaistines, kelias eko parduotuvytes ir visur atsakymas tas pats- NETURIM verysad.gif Keliose parduotuvėse Natuderm užtikau tik kremus, o šampūnų nė kvapo. Merginos, išduokit paslaptį, kur jų gauti? Jaučiuosi kaip sovietiniais laikais, kai viskas buvo deficitas ir gaunama tik per blatą biggrin.gif

siandien netycia uzejau ir nusipirkau naturderm sampuna i sandeliuka, parkas isparduotuvese kur yra eurokosas
beje sampunas liuksiskas, as irgi riebiems turiu, bet balzamas tai neaiskus, is to tipo balzamu kur dedi i plaukus ir nesupranti kiek idejai nes neslidina plauku kaip pvz sante, o toks susigeria ir rodos nieko nelieka, aisku geriau nei nieko, bet nepatiko. plaukai siek tiek elektrintis pradejo, bet gal cia is dalies oras kaltas. tas kondicionierius man primena logonos rodos su kvieciais ar pan kazkoks buvo, tai ta.
ai neparasiau koks balzamas nourishing parasyta, nebepamenu kaip lietuviskai buvo uzvadintas
Atsakyti
As ka tik nusivaliau avieciu milteliu kauke. Super svelni oda dabar thumbup.gif o jau kvapas koks darantis, nu kaifas tiesiog wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 10 04, 21:04)
siandien netycia uzejau ir nusipirkau naturderm sampuna i sandeliuka, parkas isparduotuvese kur yra eurokosas

Apie kokią čia išparduoruvę kalba eina?
Bet kokiu atveju rytoj tęsiu žygį ir apeisiu dar kažkiek Eurokosų, nes gi man mirtinai reikia to šampūno čia pas jus pasibuvus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Scurry @ 2010 10 03, 14:21)
noriu pakeisti kremą hidrolatu  bigsmile.gif

Gali šaltuoju metų laiku būti per maža tik hidrolatų, geriau prie jų pereiti vėlyvą pavasarį mirksiukas.gif

QUOTE(Satura @ 2010 10 04, 09:37)
prisimenant priešistorę, tai čia istorinis pareiškimas  cool.gif Kokį aliejų naudoji?

Jo, praeitis visiška priešingybė dabarčiai biggrin.gif
Jau rašiau, kad kolkas jokio neturiu tik alyvuogių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 10 04, 21:18)
As ka tik nusivaliau avieciu milteliu kauke. Super svelni oda dabar thumbup.gif o jau kvapas koks darantis, nu kaifas tiesiog wub.gif

Merginos, patarkit,
Norėčiau ir aš įsigyti kokių miltukų kaukėms. Oda sausa, jautri, linkusi į bėrimus. Nusižiūrėjau mango, ožkų pieno, rožių ir bananų miltukus, tačiau nežinau kuriuos imti. Pagal aprašą lyg ir visi tiktų. Gal badėt ir patarsit?
Beje, kaip tos kaukės daromos ir kiek laikomos ant veido? Kaip suprantu ištirpinu miltukus vandenyje, įlašinu aliejaus, išsuku, tepu ant veido ir kiek laikyti?

Išvis nebežinau ką man su veidu daryti, kasdien viskas tik blogyn... Jau antrą savaitę veidą plaunu ricina plius aliejus mišiniu, aną sav oda buvo pasakiška- nesausėjo, nesispuogavo, oda minkštutė, lygi. Nuo vakar jos būklė tiesiog katastrofiška- išbėrė visokio tipo spuogais, oda šiurkšti, ant skruostų didžiausios poros matosi. Nors plaunu lygiai taip kaip kaip ir aną sav, nieko nekeičiau- plovimas aliejumi+ramunėlių hidrolatas arba iškart laveros balansuojantis kremas, o kartais vietoj kremo lašiukas argano aliejaus, kurį naudoju jau mėnesį ir nebuvo panašių reakcijų verysad.gif Norisi tik imti ir apsiverkti gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 03, 13:19)
O iš kur įvairius miniukus perkat?

Giovanni miniuka pirkau www.lovelula.com

QUOTE(ashtri @ 2010 10 04, 10:52)
Palomina ir visos kitos, naudojusios Hauschka Rejuvenating kaukę - kaip ją naudojat? Ant instrukcijos parašyta tik tiek, kad ant švarios ir toniku pateptos odos naudoti. Kiek laikyt? Nuplaut paskui?

naudodavau ant dregnos odos, nedideli kieki kaukes.. laikydavau apie pusvalandi, o po to nuplaudavau.. bet kartais pamirsdavau nuplauti, tai pabudavo ir per nakti.. tada oda dar grazesne budavo..
Atsakyti
QUOTE(sarkela @ 2010 10 04, 18:58)
nu pasaka  bigsmile.gif -  švarūs krentantys gražiai plaukai ir šaknys ne riebios...

galvoju, gal paimti. Šeimoje bus, kas sunaudoja biggrin.gif Kas yra CUP'o pirmame aukšte? Kosmada? Eurokos? Ir ar ten būtų?

QUOTE(_Pandora_ @ 2010 10 04, 19:55)
Siuo metu naudoju

nematyti, kas gamintojas?

QUOTE(Odora @ 2010 10 04, 20:04)
beje sampunas liuksiskas, as irgi riebiems turiu,

kiek laiko naudoji? smile.gif

QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 04, 20:26)
nes gi man mirtinai reikia to šampūno čia pas jus pasibuvus ax.gif

tu iš kokio miesto? Ne iš Vilniaus kartais? biggrin.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 10 04, 20:38)
Jau rašiau, kad kolkas jokio neturiu tik alyvuogių blush2.gif

ne, na čia tai neralu rolleyes.gif

QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 04, 20:53)
Oda sausa, jautri, linkusi į bėrimus. Nusižiūrėjau mango, ožkų pieno, rožių ir bananų miltukus, tačiau nežinau kuriuos imti.

Kaip suprantu ištirpinu miltukus vandenyje,

Išvis nebežinau ką man su veidu daryti, kasdien viskas tik blogyn...

gal OP ir bananų, man jie švelniausi atrodo smile.gif Rožių tai bus netirpūs...

aš tik vandenyje, dar pabrinkinu ir laikau 15-20 minučių smile.gif

gal tu ką tik po mmm, gal kaip tik prieš, o gal ciklo vidurys ir hormonai išprotėjo? Svarbiausia nusiramink, numesk į šoną veidrodį ir pasistenk nukreipti mintis į malonią veiklą. Padeda 4u.gif
Papildyta:
klausimas EM mylėtojoms. Jeigu prie užsakymo nurodytas Tracking Number, tai jisai galiojantis, kaip nors veikiantis? Bandžiau suvesti JAV pašto sistemoje, bet nieko nerodo g.gif

ir ar išsiunčia jie laišką,kada jau siuntinį išsiunčia kaip kad LL?
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 04, 20:53)
Merginos, patarkit,
Norėčiau ir aš įsigyti kokių miltukų kaukėms. Oda sausa, jautri, linkusi į bėrimus. Nusižiūrėjau mango, ožkų pieno, rožių ir bananų miltukus, tačiau nežinau kuriuos imti. Pagal aprašą lyg ir visi tiktų. Gal badėt ir patarsit?
Imciau visus, isskyrus roziu. nepatinka man roziu milt., kaip kad alergizuotu atrodo. mango ir bananai ok, ozkos p. pati nebandziusi, bet irgi bus svelnus odai
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 04, 20:48)
Merginos, išduokit paslaptį, kur jų gauti?

Pamiršau, kur tiksliai pirkau biggrin.gif regis Panoramos Eurokos
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 04, 21:27)
galvoju, gal paimti. Šeimoje bus, kas sunaudoja biggrin.gif Kas yra CUP'o pirmame aukšte? Kosmada? Eurokos? Ir ar ten būtų?

Pirmam Drogas, Antram Kasmada, trečiam Eurokos biggrin.gif
Atsakyti