Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(ashtri @ 2010 10 04, 11:29)
Dar pamenu Elytė pasakojo apie Facial Steam Bath - kad galima ne tik garinimui naudoti, bet ir... Lyg kaip toniką tepti... Niekas nieko panašaus nesat iš jos išgirdusios?  g.gif

Kažkas kažką buvo rašęs apie Facial Steam Bath alternatyvų panaudojimą, tik dabar neatgaminu ką. Bet aš kadangi jį turėjau likusį ir pagal paskirtį naudot nepatiko, tai sunaudojau molio kaukėms blush2.gif

QUOTE(Manija69 @ 2010 10 04, 11:54)
Skonis toks keistokas,net dabar neivardysiu apie ka,bet zinau,kad aitrus buvo.  g.gif

Jaučiu, kad visų bus panašus, jei aitrus smile.gif Gal reiks pamėgint kitą kokią pamainymui MB nupirkt g.gif
Atsakyti
Kažin, o niekas nebandėt dėti AHA rūgščių į šampūnus? Gal tiktų nuo pleiskanų? Gal reiktų Monikos paklausti? Aha, jau perskaičiau, kad galima naudoti. Reikės pabandyti nusipirkti ir tokiu būdu "pagerinti" šampūną.

Nervina... Man vėl atsirado pleiskanų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 04 spalio 2010 - 13:01
o tu nebandei nuo pleiskanų arbatmedžio, levandų eterinių? Daug kam tiek ir teužtenka smile.gif
Atsakyti
Aš rozmarino EA įlašinu tepant aliejų... Bet žinau, kad galima į šampūną ar į saują kartu su šampūnu įlašinti arbatmedžio... Reikės gal pamėginti...
Atsakyti
gal ir ashtri pasiskaitys, supras, kad nereikia jai Acorelle vaško rolleyes.gif

štai kiek jo liko po blauzdų depiliacijos. Ką ne taip dariau, nežinau, gal esu visiškai netaupi doh.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2010 10 04, 14:05)
Aš rozmarino EA įlašinu tepant aliejų... Bet žinau, kad galima į šampūną ar į saują kartu su šampūnu įlašinti arbatmedžio... Reikės gal pamėginti...

rozmarinas veikia kitaip. Arbatmedis, levandos kaip tik ramina. Juos ir į kaukes, ir į šampūnus galima smile.gif
Atsakyti
Na jei nueisi siandien, tai dar spesi i 30 proc. nuolaidas ax.gif
Maciau dar siandien galioja.

Man ju kazkuris kuno kremas patiko,gal su manuka,bent jau kvapas,bet as tada ziurinejau Bazej,o ten kainos manau gerokai uzkeltos,tai nepirkau,gal Maximoj bus pigiau,jei ju yra ten. bigsmile.gif
[/quote]
Atsakyti
ateinu pasidalint ispudziais apie NATUDERM naktini kremuka jautriai odai, tai galiu pasakyt, kad man jis LLLLLLLLabai patinka, ryte veidukas toks pailsejas atrodo, pamaitintas, bet nesijaucia jokio riebaliuko is ryto, kas man labai patinka wub.gif , skalsus, nuramina visokius odos paraudimus, sudirginimus, nu zodziu labai dziaugiuos situo kremuku, gal reiks dar viena i sandeliuka isigyt 4u.gif , nes gera kaina buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 10 03, 23:32)
kur jus, merginos, perkat John masters organics?

QUOTE(Chippie @ 2010 10 04, 00:32)
ashtri  4u.gif  aciu labai, tu busi musu wikipedia  tongue.gif

tokio sampuno likucio ir as noreciau. Labai gundausi, ale brangus labai sampunas. Reikes dabar visokiu akciju atrakciju laukti.

Merginos, pabandykite Biotekoje mėginukų paprašyti. Kai paskutinį kartą buvau, pardavėja labai maloniai aptarnavo ir pasiūlė mėginukų, kai pasakiau, kad per brangu pirkti tokį kremą veidui nepabandžius. Gavau prausiklio ir kremuko mėginukus. Būtų davusi ir daugiau, tačiau patyrinėjome su ja kartu mėginukų dėžutes- buvo belikę kremukai tik brandžiai odai. Šampūno irgi turėtų turėti, reikia tik pataikyti kažkaip g.gif
Atsakyti
sveikos,

pasiziurejau komentarus prancuziskuose saituose apie John masters organics sampunus. Buvau labai nustebusi, nes radau labai daug atsiliepimu ir geru ivertinimu, kas prancuzams nebudinga, jie daznai ranka ka prikisti. Tik merginos nesutare, vienoms nuo sios firmos sampunu "lyg" greiciau susiriebaluodavo plaukai, kitoms atvirksciai, ilgiau svarus issilaikydavo. bet visos lyg susitarusios kalbejo apie ju turtinga sudeti, malonu kvapa, kad gerai putoja ir kad is naturaliu sampunu John masters organics yra vieni is geriausiu, kad po to sunku grizti prie kitu sampunu.

Bet mane kankina toks klausimas, jei tie sampunai tooookie geri, kodel jie neturi europietisku sertifikatu?? ir ar ju sudetis tikrai be jokiu blogieciu g.gif
Atsakyti
Merginos, bet "Dr. Organic" priemonėse yra blogiečių - būkit atidžios, pati vos netyčia su visais propilenglikoliais nenusipirkau, gerai, kad pastudijuoju sudėtį keliskart kol sumoku kasoje..Man rodos, kad labai manipuliuojama tuo pačiu pavadinimu, kai pamatau 'organic' ir tikėsi kažko labai natūralaus blush2.gif
QUOTE(Satura @ 2010 10 04, 10:58)
Rasma, tau reikia ne Natural, o Ivory Naturado krempudros!!!!! Su Natural gali tamsiaode tapti wink.gif

Ania - ačiū Tau 4u.gif wub.gif

Galvojau pirkti iš čia, nes gaunasi pigiau nei iš prancūzų g.gif : http://natureforbeau...a...t=2a&page=2

QUOTE(Chippie @ 2010 10 04, 16:21)
pasiziurejau komentarus prancuziskuose saituose apie John masters organics sampunus. Buvau labai nustebusi, nes radau labai daug atsiliepimu ir geru ivertinimu, kas prancuzams nebudinga, jie daznai ranka ka prikisti. Tik merginos nesutare, vienoms nuo sios firmos sampunu "lyg" greiciau susiriebaluodavo plaukai, kitoms atvirksciai, ilgiau svarus issilaikydavo. bet visos lyg susitarusios kalbejo apie ju turtinga sudeti, malonu kvapa, kad gerai putoja ir kad is naturaliu sampunu John masters organics yra vieni is geriausiu, kad po to sunku grizti prie kitu sampunu.

Bet mane kankina toks klausimas, jei tie sampunai tooookie geri, kodel jie neturi europietisku sertifikatu?? ir ar ju sudetis tikrai be jokiu blogieciu  g.gif

O man nepatiko blush2.gif Esu bandžiusi du šampūnus ir vieną dušo gelį, kai siunčiausi iš lovelula.com
Man labai sausino ir šiaušė pačius plaukų galus, o va plaukų šaknyts prie odos ėmė riebaluotis daugiau - visiškas 'pravalas' savo poveikiu blush2.gif ir pasirodė labai netaupūs šampūnai - tad palyginus kainą ir poveikį daugiau nebepirkau unsure.gif

Atsakyti
O aš neiškentusi, nieko nelaukdama nusipirkau Natuderm šampūną riebiems plaukams (vietoj netikusio N Siberica), nu pasaka bigsmile.gif - švarūs krentantys gražiai plaukai ir šaknys ne riebios... į galus lašą jojobos aliejaus brūkštelėjau tik, net kondicionieriaus jokio.

Negaliu atsižiūrėti į veidrodį - kaip iš reklamos lotuliukas.gif Kol kas tik vienas kartas, dar neploju rankomis, bet..... manau vertas mano plaukyčių... biggrin.gif
Atsakyti
Ir man patinka Natuderm sampunas. Naudoju dazytiems plaukams- putoja, gerai plauna, tiesa, nebandziau ar isplautu alieju...bet kazkaip tikiu kad pavyktu smile.gif
Atsakyti