Merginos, bet "Dr. Organic" priemonėse yra blogiečių - būkit atidžios, pati vos netyčia su visais propilenglikoliais nenusipirkau, gerai, kad pastudijuoju sudėtį keliskart kol sumoku kasoje..Man rodos, kad labai manipuliuojama tuo pačiu pavadinimu, kai pamatau 'organic' ir tikėsi kažko labai natūralaus
QUOTE(Satura @ 2010 10 04, 10:58)
Rasma, tau reikia ne Natural, o Ivory Naturado krempudros!!!!! Su Natural gali tamsiaode tapti
Ania - ačiū Tau
Galvojau pirkti iš čia, nes gaunasi pigiau nei iš prancūzų
:
http://natureforbeau...a...t=2a&page=2
QUOTE(Chippie @ 2010 10 04, 16:21)
pasiziurejau komentarus prancuziskuose saituose apie
John masters organics sampunus. Buvau labai nustebusi, nes radau labai daug atsiliepimu ir geru ivertinimu, kas prancuzams nebudinga, jie daznai ranka ka prikisti. Tik merginos nesutare, vienoms nuo sios firmos sampunu "lyg" greiciau susiriebaluodavo plaukai, kitoms atvirksciai, ilgiau svarus issilaikydavo. bet visos lyg susitarusios kalbejo apie ju turtinga sudeti, malonu kvapa, kad gerai putoja ir kad is naturaliu sampunu John masters organics yra vieni is geriausiu, kad po to sunku grizti prie kitu sampunu.
Bet mane kankina toks klausimas, jei tie sampunai tooookie geri, kodel jie neturi europietisku sertifikatu?? ir ar ju sudetis tikrai be jokiu blogieciu
O man nepatiko
Esu bandžiusi du šampūnus ir vieną dušo gelį, kai siunčiausi iš lovelula.com
Man labai sausino ir šiaušė pačius plaukų galus, o va plaukų šaknyts prie odos ėmė riebaluotis daugiau - visiškas 'pravalas' savo poveikiu
ir pasirodė labai netaupūs šampūnai - tad palyginus kainą ir poveikį daugiau nebepirkau