Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(chemistry @ 2010 10 04, 07:25)
As ka tik isbandziau LL blondie pudra. Nu super man thumbup.gif pasirodo neklydau kad sitas atspalvis man labiausiai tiks. Aciu Etama 4u.gif
Uzteko pasidengti? smile.gif gerai, kad tiko, o as vis testuoju visas 3sp. ir kasdien vis kitaip atrodo biggrin.gif man atrodo neissirinksiu tinkamiausios ir reiks imti visas arba bet kuria lotuliukas.gif
QUOTE(Satura @ 2010 10 04, 09:37)
kaip susižavėjau - labai protingai darai  4u.gif
flirt.gif hihihi.gif

Papildyta:
QUOTE(Scurry @ 2010 10 04, 09:46)
Etama, ačiū už patarimus, jau stabdau arklius ir neišradinėsiu čia dviračio, geriau pasinaudosiu patarimais ir mažais žingsneliais eisiu prie nušvitimo smile.gif
ok.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 10 04, 09:48)
Net ir dėžutė turi panašumo su AloeDent, skonis taip pat. Galvoju tada MB gal dar užpirkt šitos, kol akcija rolleyes.gif

tai nuskilo bigsmile.gif MB užteko Aloedent tik pamėginti vieną kartą ir buvau informuota, kad per aštri, o jis pasiėmė naują Laveros mėlynos pastos pakuotę ir naudos ją toliau... Žodžiu, kas mėgstat švelnias pastas, tai gali ir nepatikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 04, 09:56)
tai nuskilo  bigsmile.gif MB užteko Aloedent tik pamėginti vieną kartą ir buvau informuota, kad per aštri, o jis pasiėmė naują Laveros mėlynos pastos pakuotę ir naudos ją toliau... Žodžiu, kas mėgstat švelnias pastas, tai gali ir nepatikti  g.gif

Ne visai nuskilo, penktadienį ėjau specialiai į Drogą ir pirkau AloeDent be akcijos, nes gavau ultimatumą, kad jei neatsiras dienos bėgyje šitos pastos namie, bus nupirkta Blend-a-Med doh.gif O šeštadienį užtikau šitą alternatyvą doh.gif Nu, bet dabar būsiu apsirūpinus biggrin.gif

Tikrai, šitos aštriai mėtinės pastos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 10 04, 09:48)
Tai parašysiu, kad čia Dr. Organic dantų pasta su alijošium, šiandien dar yra Maximoj 30 proc. nuolaida, tai už ją savaitgalį mokėjau apie 12-13 Lt (be nuolaidos ji kainuoja kažkur 17-18 Lt). Net ir dėžutė turi panašumo su AloeDent, skonis taip pat. Galvoju tada MB gal dar užpirkt šitos, kol akcija rolleyes.gif

Dr. Organic yra Maximoj? bigsmile.gif Nezinojau. Esu naudojusi dantu pasta su granatais,visai patiko. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 10 04, 10:14)
Dr. Organic yra Maximoj?  bigsmile.gif Nezinojau. Esu naudojusi dantu pasta su granatais,visai patiko. ax.gif

Įtariu, kad gal ir ne visose, bet didesnėse Vilniuje (Akropolio ir Mindaugo) tikrai yra. Mažosiose neteko matyti.
Mačiau ir tą su granatais. Tik kadangi čia MB, tai neeksperimentavau. Kažin, kaip jos sudėtis, ar labai skiriasi nuo tos su alijošium? g.gif Ir koks skonis? ax.gif
Atsakyti
Manija, Kauno Akropolio MAximoj ne tik pastos yra ax.gif

Dr. Organic yra Maximoj?  bigsmile.gif Nezinojau. Esu naudojusi dantu pasta su granatais,visai patiko. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 04, 09:50)
Uzteko pasidengti? smile.gif gerai, kad tiko, o as vis testuoju visas 3sp. ir kasdien vis kitaip atrodo biggrin.gif man atrodo neissirinksiu tinkamiausios ir reiks imti visas arba bet kuria lotuliukas.gif

uzteko, ir nuejus i persikas.lt pamaciau kad jie kaip tik jau turi blondie atspalvi. Sakyciau likimas lotuliukas.gif zodziu, toliau leidziu pinigus doh.gif

vakar as irgi nustebau nes maximoj 100metu nebuvau... yra ir sampunu ir pastu mirksiukas.gif
Atsakyti
Palomina ir visos kitos, naudojusios Hauschka Rejuvenating kaukę - kaip ją naudojat? Ant instrukcijos parašyta tik tiek, kad ant švarios ir toniku pateptos odos naudoti. Kiek laikyt? Nuplaut paskui?
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 10 04, 10:52)
Kiek laikyt? Nuplaut paskui?

jei labai plonai, tai gali ir kaip kremas būti.

Rasma, tau reikia ne Natural, o Ivory Naturado krempudros!!!!! Su Natural gali tamsiaode tapti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 10 04, 10:52)
Palomina ir visos kitos, naudojusios Hauschka Rejuvenating kaukę - kaip ją naudojat? Ant instrukcijos parašyta tik tiek, kad ant švarios ir toniku pateptos odos naudoti. Kiek laikyt? Nuplaut paskui?

Aš naudodavau su nuplovimu tik. O laikydavau kaip išeidavo, nenormuodavau, nes kartais kuo ilgiau palaikydavau, tuo labiau apramindavo odą. Tepdavau ant švarios odos, dažniausiai po molio kaukės ir laikydavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 04, 10:58)
jei labai plonai, tai gali ir kaip kremas būti.

QUOTE(agnuta @ 2010 10 04, 11:21)
Aš naudodavau su nuplovimu tik. O laikydavau kaip išeidavo, nenormuodavau, nes kartais kuo ilgiau palaikydavau, tuo labiau apramindavo odą. Tepdavau ant švarios odos, dažniausiai po molio kaukės ir laikydavau smile.gif

aciuks.gif Einu išbandyt smile.gif

Dar pamenu Elytė pasakojo apie Facial Steam Bath - kad galima ne tik garinimui naudoti, bet ir... Lyg kaip toniką tepti... Niekas nieko panašaus nesat iš jos išgirdusios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 10 04, 10:17)
Įtariu, kad gal ir ne visose, bet didesnėse Vilniuje (Akropolio ir Mindaugo) tikrai yra. Mažosiose neteko matyti.
Mačiau ir tą su granatais. Tik kadangi čia MB, tai neeksperimentavau. Kažin, kaip jos sudėtis, ar labai skiriasi nuo tos su alijošium? g.gif Ir koks skonis? ax.gif

Man atrodo sudetys ju panasios.Kai pirkau granatu,o tai buvo jau senokai,gal vasaros pradzioj,tai rinkausi tarp granatu ir arbatmedzio,nes tuo momentu metu nenorejau,negalejau naudoti biggrin.gif ,tai pastebejau,kad sudetys ne per daug ir skyresi. smile.gif Skonis toks keistokas,net dabar neivardysiu apie ka,bet zinau,kad aitrus buvo. g.gif

QUOTE(giedrulia77 @ 2010 10 04, 10:24)
Manija, Kauno Akropolio MAximoj ne tik pastos yra  ax.gif

O geras! bigsmile.gif Visai atsilikusi as nuo naujienu. rolleyes.gif Nes uzsiciklinusi 'ant' Aloe Dent pastu,tai nauju neinu ieskoti ir nezinau nieko daug,nors dabar vel Druide cinamonine naudoju. smile.gif

QUOTE(chemistry @ 2010 10 04, 10:26)

vakar as irgi nustebau nes maximoj 100metu nebuvau... yra ir sampunu ir pastu  mirksiukas.gif

Man ju kazkuris kuno kremas patiko,gal su manuka,bent jau kvapas,bet as tada ziurinejau Bazej,o ten kainos manau gerokai uzkeltos,tai nepirkau,gal Maximoj bus pigiau,jei ju yra ten. bigsmile.gif
Atsakyti