Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(eglute82 @ 2010 09 28, 22:35)

aciu 4u.gif
Tekila, tu ta weledos druskine pirmiausia pamegink, ji labai specifine, bet man patinka smile.gif
Jei esi vilniete, tai ryt apie 13 sukiosiuos po karoliniskes, virsuliskes, aliu tai ipilti pasimeginimui, tada ir apsispresi ir i traukini spesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 09 28, 21:48)
Merginos, o tuso sudetis labai bloga? nesuprantu kai kuriu zodziu  blush2.gif

Water, Beeswax, Carnauba, PVP, Cyclomethicone, TEA-Stearate, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol Stearate SE, Polybutene, Oleic Acid, Aloe Vera Gel, Cellulose Gum, Chamomile Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Magnesium Aluminum Silicate, Panthenol, Simethi

raudonas blogiukas, tie kiti tokie siaip sau, kiek as ziurejau, gal kas geriau pakomentuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 28, 22:47)
o man is weledos pastu, tai butent druskine labiausiai patiko.

ar pas jus Ekobangoje yra green'as? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ugvilė @ 2010 09 28, 22:48)
Merginos, o tuso sudetis labai bloga? nesuprantu kai kuriu zodziu  blush2.gif

Water, Beeswax, Carnauba, PVP, Cyclomethicone, TEA-Stearate, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol Stearate SE, Polybutene, Oleic Acid, Aloe Vera Gel, Cellulose Gum, Chamomile Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Magnesium Aluminum Silicate, Panthenol, Simethi

kas čia per tušas? Visko čia yra, kaip matai smile.gif TEA nežymėjau, nes eglute82 jau pažymėjo smile.gif

jau pamačiau, ką žiūri - ten gera tik Organic linija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 28 rugsėjo 2010 - 22:06
QUOTE(Satura @ 2010 09 28, 23:04)
ar pas jus Ekobangoje yra green'as?  4u.gif
Papildyta:
kas čia per tušas? Visko čia yra, kaip matai smile.gif

Physicians Formula
Plentiful Thickening Masacara
pamasciau, kad visi ten gaminiai geri, gerai, kad sumasciau pasidomet ta sudetim doh.gif o taip graziai apraso, ot kokie tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugvilė: 28 rugsėjo 2010 - 22:07
mamos, kvailas klausimas - o the body shop honey shampoo labai prastas? Šiandien užsisakiau, dabar skaitau, kad turbūt kenksmingą produktą įsigyt sugalvojau doh.gif

sudėtis
Water, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Stearic Acid, Honey, Coconut Acid, Glycerin, Acrylates/Palmeth-25 Acrylate Copoymer, Bertholletia Excelsa (Brazil) Nut Oil, Sodium Chloride, Sodium Isothionate, Olea Europea (Olive) Fruit Oil, Phenethyl Dimethicone, Phenoxyethanol, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Zea Mays (Corn) Starch, Cetearyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Fragrance, Lanolin, Polyquaternium-10, Methylparaben, Aminomethyl Propanol, Cocamidopropyl Betaine, Hydrogenated Castor Oil, Hydrolysed Wheat Protein, PG-Propyl Silanetriol, Polyquaternium-7, Propylparaben, Bertothelia Excelsa (Brazil) Nut Amino Acids, Wheat Amino Acids, Disodium EDTA, Tocopherol, Potassium Sorbate, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Titanium Dioxide
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scurry: 28 rugsėjo 2010 - 22:07
QUOTE(Scurry @ 2010 09 28, 22:06)
mamos, kvailas klausimas - o the body shop honey shampoo labai prastas? Šiandien užsisakiau, dabar skaitau, kad turbūt kenksmingą produktą įsigyt sugalvojau  doh.gif

sudėtis
Water, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Stearic Acid, Honey, Coconut Acid, Glycerin, Acrylates/Palmeth-25 Acrylate Copoymer, Bertholletia Excelsa (Brazil) Nut Oil, Sodium Chloride, Sodium Isothionate, Olea Europea (Olive) Fruit Oil, Phenethyl Dimethicone, Phenoxyethanol, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Zea Mays (Corn) Starch, Cetearyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Fragrance, Lanolin, Polyquaternium-10, Methylparaben, Aminomethyl Propanol, Cocamidopropyl Betaine, Hydrogenated Castor Oil, Hydrolysed Wheat Protein, PG-Propyl Silanetriol, Polyquaternium-7, Propylparaben, Bertothelia Excelsa (Brazil) Nut Amino Acids, Wheat Amino Acids, Disodium EDTA, Tocopherol, Potassium Sorbate, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Titanium Dioxide

Baisiau nebūna, kur pirštu besi, ten galima raudonint doh.gif 4u.gif
Atsakyti
mamytes, naudojancios DG miuliukus, patarkite koks butu labiausiai tinkamas riebios veido odos kasdieniniam prausimui? daug geru atsiliepimu blog'e esate parasiusios apie agurkini, bet ar jis tiktu riabiai odai? g.gif
Atsakyti
Mergytės, gal galite ką pasakyti apie Natura Siberica šampūną, ar čia chemija? Be akinių buvau Kosmadoje, bet nepirkau, nors konsultantė labai siūlę... blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarkela: 29 rugsėjo 2010 - 00:21
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 28, 22:23)
Neradau blog'e atsiliepimų apie Laveros citrinų šampūną. Ar bandė kas? Mane domina kaip padedantis ilgiau išlaikyti šaknis nepasiriebalavusias, bet nesinorėtų, kad sausintų patį plauką  g.gif

Antra, neapsisprenžiu, ar verta bandydi Weledos druskinę pastą  ax.gif Čia, kaip sakant, ir norisi, ir badosi  biggrin.gif

Tikrai buvo rasiusi Summer, jai is pradziu patiko, o paskui kazkaip nebepatiko, neatgaminu tiksliai.

Weledos druskine man pasta numeris 1 ax.gif Skonis specifinis taip, bet man geriausiai valo, ilgai islieka gaivos pojutis burnoje.

Papildyta:
QUOTE(sarkela @ 2010 09 29, 01:18)
Mergytės, gal galite ką pasakyti apie Natura Siberica šampūną, ar čia chemija? Be akinių buvau Kosmadoje, bet nepirkau, nors konsultantė labai siūlę...  blush2.gif

Jie lyg ir su ALS (merginos, pataisykit, jei klystu), jei gerai pamenu. Gamintojai teigia, kad jis svelnesnis nei SLS, tai tiesiog reikia bandyt. Siaip ar taip, vienas is teisingesniu variantu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 09 28, 22:15)
Droge. Ne, nuolaidų jai nėra tongue.gif

As vis periodiskai uzbegu i Droga laukdama nuolaidu, kaip ner, taip ner biggrin.gif MB jau savaja baige, kol kas maniskes naudoja (Weledos su ratanija ir is SP Himalaya kazkokia turiu), kol kas nieko nesako, kazin, kaip ilgai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 29 rugsėjo 2010 - 07:12
QUOTE(zivka23 @ 2010 09 28, 23:53)
mamytes, naudojancios DG miuliukus, patarkite koks butu labiausiai tinkamas riebios veido odos kasdieniniam prausimui?

DG nėra komercinis muilo fabrikas, gaminanti muilus pagal nusistovėjusias receptūras ir kaskart tuos pačius. Ji kuria, derina, primąsto naujovių tiek turinio, tiek formos prasme. Kitą kartą ji muilą gali gaminti ne su agurkais, o su moliūgais ar ananasais wink.gif

tai nėra komercinis projektas ir esmė ta, kad ne jinai taikosi prie pageidavimų choro (noriu agurkinio ar šokoladinio), o mes laukiam jos naujovių mirksiukas.gif

DG muiliukai veidui prausti tinkami visi - net ir tie stipriau prausiantys nesausina odos. O visi švelnūs a la avižiniai net gali būti ir per daug drėkinantys smile.gif

QUOTE(sarkela @ 2010 09 29, 01:18)
Mergytės, gal galite ką pasakyti apie Natura Siberica šampūną, ar čia chemija?

sudėtis normali, tik dėl pagrindinio putoklio klausimas, ar neerzins odos. Pvz. man Natura Siberica visai nepatiko, o MB jį tik vienintelį pripažįsta g.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 09 29, 08:14)
As vis periodiskai uzbegu i Droga laukdama nuolaidu,

parašyk, jei užmatysi 4u.gif Ar visos Aloedent pastos vienodo skonio?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 08:17)
parašyk, jei užmatysi  4u.gif Ar visos Aloedent pastos vienodo skonio?

O tau nepatinka jos skonis? Ir ar pasiteisino? 4u.gif
Nes man, kaip minėjau kažkada, ši pasta Numer One bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos priminkit 4u.gif , kur Natura SIberika šampūnams nuolaidos dabar? Droge?Noriu SB supirkti tokį natūralių nebrangių (užtenka, kad aš išlaidauju ant savęs bigsmile.gif ) produktų krepšelį dovanų gimtadieniui. Jau nupirkau Mėtos druską voniai, dar bus DG muiliukas, veido kremą pati sumaišysiu. Dabar pagalvojau, kad gerai ir šampūnas būtų rolleyes.gif .
Atsakyti