Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

Pakomentuokit kas nors, prasau krema drekinanti ax.gif Ar cia daiktas vertas demesio ar puse bedos ar visiskai nevertas demesio kaip ekologiskas/naturalus produktas.

SUDĖTIS: Aqua*, Helianthus Annuus (Sunflower) Oil**, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract**, Tapioca Starch*, Glyceryl Stearate SE*, Cetearyl Alcohol*, Glycerin*, Gluconolactone*, Citric Acid, Sodium Benzoate*, Potassium Sorbate, Calcium Gluconate*, Parfum* (Limonene, Linalool), Sodium Stearoyl Glutamate*, Tocopherol*.

*99% ingredientų - ECOCERT, natūralios prigimties. **100% augalinių komponentų organinės kilmės.

Atsakyti
o Lt yra pirkti naturdem veido priemoniu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 03, 18:01)
jei butu jautri, greiciausiai zinotum biggrin.gif svarus ir papure gali buti, o slidus man nelabai asocijuojasi su svariais ir puriais. gal kad pati ploniaplauke esu, tai jei jau slidus-glotnus, jei papure-pasausinti.
purumui ir svarumui man patinka eco ir minetas druide, zodziu smile.gif druide-is nimfali, o eco tiksliai butu sitas-eco purinamasis sampunas (blog'e)
aha, as irgi tokius jau tik klaustukui palieku drinks_cheers.gif
laveros apelsinai nepasiteisino, kaip ir sakiau. va dar is santes jojobos samp. tikiuosi kazko gero rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 03, 13:54)
Aš tai pasiėmiau "Neobio" magnolijų kremuką balansuojantį.
Turėjau kažkada mėginuką, patiko, sakiau, kad pirksiu kada nors smile.gif

turiu, naudoju ir labai dziaugiuos thumbup.gif bet va ju paakiu kremukas jokio ispudzio nedaro, kremas ir tiek, labai knieti lavere isbandyt akims ax.gif

kur jus, merginos, perkat John masters organics?
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 03, 22:33)
o Lt yra pirkti naturdem veido priemoniu? 4u.gif

Bent jau PC neteko matyti, viskas tik kūnui. Arba nepastebėjau.
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 10 03, 22:32)

kur jus, merginos, perkat John masters organics?

Lietuvoj yra Biotekoj o as ziurineju Prancuziskas internetines parduotuves. Brangus ju kremai, sampunai ir kt. Noretusi isbandyti, renkuosi informacija dabar.

auuuuu jei kuri isbande John masters organics sampunus atsiliepkite prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 10 03, 23:10)
Lietuvoj yra Biotekoj o as ziurineju Prancuziskas internetines parduotuves. Brangus ju kremai, sampunai ir kt. Noretusi isbandyti, renkuosi informacija dabar.

auuuuu jei kuri isbande John masters organics sampunus atsiliepkite prasau  4u.gif

Summer in Paris rašė :
Truputį nusivyliau ir John Masters Organics šampūnu normaliems plaukams. Iš pradžių kaifavau nuo jo, jau maniau, kad atradau tobulą šampūną savo plaukams. Jis toks ir būtų - maloniai kvepia tikrais rozmarinais, geras tirštumas, plaukai labai blizga ir būna purūs po jo, o bet tačiau - man atsirado pleiskanų sad.gif Periodiškai kas kokį antrą ar trečią plovimą pastebėdavau smulkių pleiskanyčių prie pat galvos odos, o čia man yra unikalus atvejis, nes pleiskanom niekuomet nesiskundžiau. Sunaudojau pusę buteliuko ir nusprendžiau jam pasakyti sudie ax.gif Laabai gaila, plaukai tokie nuostabūs po jo, bet iš kur tas galvos odos sudirgimas.. galbūt nuo visokio gėrio gausos jo sudėtyje? g.gif Nes įeina tai milijonai ekstraktų ir EA, kaip dar niekur neteko matyti.
Va tokio šampūno likučio ir norėčiau rolleyes.gif Pusę buteliuko ištestavimui manau visai neblogai smile.gif
Papildyta:
Shopingas rašė:
John Masters Organics 'evening primrose' sampunas - kartot nezadu, man laabai eilinis buvo, o maniskiui patiko (na bet jam beveik visi tinka ir patinka, o man sunkiau turint ilgus sviesintus plaukus).
Atsakyti
ashtri 4u.gif aciu labai, tu busi musu wikipedia tongue.gif

tokio sampuno likucio ir as noreciau. Labai gundausi, ale brangus labai sampunas. Reikes dabar visokiu akciju atrakciju laukti.

Ziuresiu dar kokie atsiliepimai Prancuzijoj. As is tu kurios galvos oda nera labai jautri ir draugauja su ALS, o ir EA nesu alergiska blush2.gif (meginu save itikinti, kad man labai labai reikia)
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 10 03, 23:32)
ashtri  4u.gif  aciu labai, tu busi musu wikipedia  tongue.gif

tokio sampuno likucio ir as noreciau. Labai gundausi, ale brangus labai sampunas. Reikes dabar visokiu akciju atrakciju laukti.

Ziuresiu dar kokie atsiliepimai Prancuzijoj. As is tu kurios galvos oda nera labai jautri ir draugauja su ALS, o ir EA nesu alergiska  blush2.gif  (meginu save itikinti, kad man labai labai reikia)

Galiu pawikiauti kai laiko turiu biggrin.gif Kaip va šį puikų vakarą, skirtą tik sau valandėlėms SM su arbatos puodu rankose new_russian.gif
Rugpjūčio pradžioj Summer-in-Paris buvo įdėjusi pusę jai nepatikusio butelio į kosmetikos išparduotuvę, tikrai rugpjūčio pradžioj buvo. Pažiūrėk susiradus, ar nebuvo įdėta info, kad "nupirka". JEi nebuvo - rašyk jai ir klausk smile.gif Tuo pačiu ir apie akcijas galbūt tai produkcijai susižinosi smile.gif
Atsakyti
As ka tik isbandziau LL blondie pudra. Nu super man thumbup.gif pasirodo neklydau kad sitas atspalvis man labiausiai tiks. Aciu Etama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jur&ta @ 2010 10 02, 20:30)
kazkada skaiciau, kad TRILOGY yra sertifikuota, bet pavarcius svetaines ir nuorodu pirmam puslapi sio gamintojo neuztikau  ax.gif ..

pirma žinutė formuojama daugiausiai iš mums prieinamos kosmetikos pasiūlos LT ir užsienyje ir, aišku, priemonių populiarumo. Nėra nei noro, nei tikslo sudėti visų kosmetikos priemonių, pardavinėjamų pasaulyje, nes tam ir kelių temų neužteks.

QUOTE(linutiaaa @ 2010 10 02, 23:26)
veidui irgi labai patiko, toks atrodo atsigauna, paskaisteja, o gal ir mano geros emocijos siu kaukiu metu prisideda prie geresnio vaizdo bigsmile.gif

kaip smagu biggrin.gif O po kiek jų maišai vienam kartui?

QUOTE(ernesin @ 2010 10 03, 01:04)
Jau dvi savaitės prausiuosi veidą aliejumi, ačiū už šį nuostabų atrastą būdą 4u.gif

prisimenant priešistorę, tai čia istorinis pareiškimas cool.gif Kokį aliejų naudoji?

QUOTE(agnuta @ 2010 10 03, 11:29)
Permeskit akimis dantų pastos sudėtį:
Konservantai nelabai kokie? g.gif

labai teisingai pastebėjai, kad panašu į AloeDent. Normali ta sudėtis smile.gif

QUOTE(Rasma @ 2010 10 03, 16:25)
Satura, o kokį "Naturado" atspalvį tu įsigijai?  g.gif Man atrodo, kad mes savo blyškumu kakuo panašios, tai bandau spėliot, kuri man geriausiai tiktų..prieš užsakant sumaniau pasiklaust 4u.gif Žiūriu prancūzuose yra 'bronze, rose, sable', o angliškame 'bronze, ivory, natural'..su angliškuoju kaip ir aišku, turbūt geriausia būtų 'natural' rinktis, o prancūziškas atitikmuo gal 'sable' g.gif

aš turiu Sable, Rose jau į rausvą būtų. Angliškai atitikmuo, sakyčiau, kad Ivory, bet dar pažiūrėsiu Mondebio psl, man ten spalvos gana aiškiai matosi. Iš kokio puslapio renkiesi? wink.gif

QUOTE(Etama @ 2010 10 03, 20:38)
Scurry, as, pries dedama i krema koki nauja ingredienta, visada isbandau ant odos viena ir niekad i krema nepridedu kruvos nei isbandytu, nei neisbandytu produktu.

kaip susižavėjau - labai protingai darai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 04 spalio 2010 - 08:39
QUOTE(Satura @ 2010 10 04, 09:37)
labai teisingai pastebėjai, kad panašu į AloeDent. Normali ta sudėtis smile.gif

Tai parašysiu, kad čia Dr. Organic dantų pasta su alijošium, šiandien dar yra Maximoj 30 proc. nuolaida, tai už ją savaitgalį mokėjau apie 12-13 Lt (be nuolaidos ji kainuoja kažkur 17-18 Lt). Net ir dėžutė turi panašumo su AloeDent, skonis taip pat. Galvoju tada MB gal dar užpirkt šitos, kol akcija rolleyes.gif
Atsakyti