beskaitydama pastebėjau, kad tie patys produktai, perkami iš skirtingų parduotuvių, būna skirtingos kokybės ar kokybiška iš www.love-eco.lt? Domiuosi šia parduotuve dėl taupumo, bet nenoriu, kad vėliau tektų galvoti, kad skūpus moka dukart
Kaip rase merginos, reik isbandyt paciai. MAn, pvz. roziu buvo vienas geriausiai drekinanciu, nors oda nera riebi
QUOTE(Scurry @ 2010 10 03, 17:21)
kaip įdomiai, aprašymuose rašo, kad drėkina.. Dabar suabejojau, jeigu sausins, tai rezultatas bus greitas - veidas išmuštas plėmėmis
hidrolatas pakeičia toniką, tiesa?
hidrolatas pakeičia toniką, tiesa?
Nusipirkau šampūną Natura Siberica riebiems plaukams, bet ko gero netinka man Kažkaip tikėjausi, kad bus sausučiai, papurę plaukai, bet jie atrodo kaip neišdžiūvę iki galo, lyk primaitinti... Net nežinau, nemoku gal nupasakoti. Pradžioje maniau, kad kalta naktinė kokosų aliejaus kaukė, po to jau dukart ploviau plaukus, nenaudodama jokių kitų priemonių, bet efekto norimo neišgavau.
Kalbėjote apie Lavera Mangų šampūną, ar jis purina plauką, pakelia nuo šaknų? Dar galvoju apie FN rozmarinų šampūną, jis gi riebiems plaukams?
Sukasi jau galva, nežinau ką su tais plaukais bedaryti...
Kalbėjote apie Lavera Mangų šampūną, ar jis purina plauką, pakelia nuo šaknų? Dar galvoju apie FN rozmarinų šampūną, jis gi riebiems plaukams?
QUOTE(sarkela @ 2010 10 03, 17:58)
O, riebiems jokiu budu ne laveros mangu blynus galetum kepti su juo pati turiu riebius plaukus (tiksliau tik saknys riebios)-patiko druide purity, dabar naudoju eco purinamaji. kas karta rozmarinu EA lasinu i sampuna ir kai nepamirstu, po plovimo saknis purksiu rozmarinu hidrolatu.
nup FIN sampunu nemazai kam buvo atsirade pleiskanu, erzindavo galvos oda. tai jei jautri tavo galvos oda-nepatarciau bandyti FIN
QUOTE(Etama @ 2010 10 03, 17:05)
tai jei jautri tavo galvos oda-nepatarciau bandyti FIN
net nežinau, ar jautri tik šaknys riebios, plaukai prigludę, norėtųsi, kad būtų slidūs, švarūs ir papurę Per daug turbūt noriu?
...o kaip tiksliai vadinasi tas ECO? ...aš dar "žaliuoju" O iš kur pirkai šį ir Druide? Kažkaip neužkliuvo lentynose...
QUOTE(sarkela @ 2010 10 03, 17:18)
net nežinau, ar jautri tik šaknys riebios, plaukai prigludę, norėtųsi, kad būtų slidūs, švarūs ir papurę Per daug turbūt noriu?
Lygiai ta pati problema ir tokie patys norai Daug ir ilgai skaičiau temas, merginų atsiliepimus, kol išsirinkau Laveros apelsinų, Sante jojobos šampūnus ir Sante kondicionierių. Ar pasiteisins šis pasirinkimas matysiu, kai gausiu juos ir išbandysiu. Dar mąsčiau apie Urtekram rozmarinų ir FN rozmarinų, bet kolkas juos atmečiau, jei nepasiteisins pirmieji, gal ir tuos bandysiu
QUOTE(sarkela @ 2010 10 03, 18:18)
...o kaip tiksliai vadinasi tas ECO? ...aš dar "žaliuoju" O iš kur pirkai šį ir Druide? Kažkaip neužkliuvo lentynose...
jei butu jautri, greiciausiai zinotum svarus ir papure gali buti, o slidus man nelabai asocijuojasi su svariais ir puriais. gal kad pati ploniaplauke esu, tai jei jau slidus-glotnus, jei papure-pasausinti. ...o kaip tiksliai vadinasi tas ECO? ...aš dar "žaliuoju" O iš kur pirkai šį ir Druide? Kažkaip neužkliuvo lentynose...
purumui ir svarumui man patinka eco ir minetas druide, zodziu druide-is nimfali, o eco tiksliai butu sitas-eco purinamasis sampunas (blog'e)
QUOTE(baltagėlė @ 2010 10 03, 18:31)
Dar mąsčiau apie Urtekram rozmarinų ir FN rozmarinų, bet kolkas juos atmečiau, jei nepasiteisins pirmieji, gal ir tuos bandysiu
aha, as irgi tokius jau tik klaustukui palieku laveros apelsinai nepasiteisino, kaip ir sakiau. va dar is santes jojobos samp. tikiuosi kazko gero
QUOTE(sarkela @ 2010 10 03, 19:18)
Mano galvos oda irgi prie jautriųjų, šaknys riebios, galai sausi, tačiau Faith In Nature rozmarininį priskirčiau prie vieno iš geriausių, o gal ir geriausio iki šiol bandyto šampūno- plaukai papurinti, gražiai krenta, antrą dieną vis dar atrodo purūs ir minkšti. Nustojau naudoti bet kokius kondicionierius ar balzamus, nes plaukas nebesausėja.
Dar nusižiūrėjau tris šampūnus, gal kuri bus bandžiusi ir galėtų pakomentuoti? Tai Lavera Citrininis TOKS Lavera Basis Sensitiv Vital TOKS ir AO šampūnas su egiptietiška chna TOKS
Niekaip neišsorenku iš šitos trijulės
Galbūt pakomentuotumėte sudetį
(nepykit, nemoku kitaip nuorodų įkelti )
norėčiau prisidėti kokių EA ir pabandyt kaip pirmąjį ekologišką šampūną, ar verta? O gal pirkti iškart pagamintus, ta prasme kokios nors firmos iškart?
http://www.love-eco....products_id=115
http://www.love-eco....products_id=114
ar kas nors perkate iš www.love-eco.lt? Norėčiau paklausti apie kokybę, man čia pirmasis pirkinys, tai negalėsiu ir palyginti, patirties pati neturiu..
(nepykit, nemoku kitaip nuorodų įkelti )
norėčiau prisidėti kokių EA ir pabandyt kaip pirmąjį ekologišką šampūną, ar verta? O gal pirkti iškart pagamintus, ta prasme kokios nors firmos iškart?
http://www.love-eco....products_id=115
http://www.love-eco....products_id=114
ar kas nors perkate iš www.love-eco.lt? Norėčiau paklausti apie kokybę, man čia pirmasis pirkinys, tai negalėsiu ir palyginti, patirties pati neturiu..
QUOTE(Scurry @ 2010 10 03, 14:21)
Sveikos
Visą pusdienį skaitinėju apie hidrolatus. Ar teisingai išsirinkau tokius (oda sausa, linkusi į spuogelius, nelygi):
nerolio
rožių (paprastų ir damaskinių)
dumblių
hamamelių
levandų
noriu pakeisti kremą hidrolatu
Visą pusdienį skaitinėju apie hidrolatus. Ar teisingai išsirinkau tokius (oda sausa, linkusi į spuogelius, nelygi):
nerolio
rožių (paprastų ir damaskinių)
dumblių
hamamelių
levandų
noriu pakeisti kremą hidrolatu
gal siek tiek daugokai tu hidrolatu, jei nesiruosi gaminti kremu pvz dumbliu hidrolatas siaubingai smirda, gal oda siek tiek ir pastangrina.
Levandu tinka riebesnei odai, linkusiai i spuogelius. Bet man su kvapu panasiai n man visai ne levandom kvepia, o kazkoks smirdalas, stovi nenaudojamas. Aisku, viskas priklauso nuo gamintojo, kvapai skiriasi.
Roziu gana skaniai kvepia, man lb patiko, oda padrekina, nuramina.
Hamameliu irgi visai nieko, oda nuramina.
O kremo hidrolatu nepakeisi. Hidrolatas pakeicia tonika, kremo reikia.
QUOTE(Ugvilė @ 2010 10 03, 14:50)
Vakar buvau Akropolio kosmadoj (kaune), tai neturejo mano sante balzamo supykau ir nusipirkau naturos sibericos balzama dazytiems plaukams, siandien isbandysiu, o sante su traukinuku parsisiusiu
butinai parasyk kaip tau NS balzamas.
As pora kartu naudojau NS sampuna ir balzama dazytiems plaukams. Man truksta purumo ir nezinau ar cia del sampuno ar del kondicionieriaus plaukai prie galvos prilipe buvo. Man NS patiko tuo, kad kvepia. Bet kazkaip nesulauke labai didelio pasisekimo ju produkcija SM merginu tarpe.
QUOTE(Scurry @ 2010 10 03, 19:32)
gaminti savo priemones nera taip paprasta, reikia tam tikru ziniu ir igudziu, be to reikia nemazai testuot, kad po to atsirinkti kas tinka ir patinka, o kas ne.
Jei dar tik pazindiniesi su naturalia kosmetika, geriau pradeti nuo gatavu sampunu. Del riebiu plauku nelabai galiu patarti, bet vertetu apsilankyti bloge ir ten pasiskaitineti.
As turiu klausima apie john masters organics firma, o ypac ju sampunus, gal kuri bandet? ir kaip ten yra, kad jie neturi Ecocert?
kazkuri nare lyg dirba parduotuvej, kuri prekiauja sia kosmetika... kainos sakyciau, tokios nemazos, tik ar atitinka kokybe?
QUOTE(Chippie @ 2010 10 03, 20:05)
gaminti savo priemones nera taip paprasta, reikia tam tikru ziniu ir igudziu, be to reikia nemazai testuot, kad po to atsirinkti kas tinka ir patinka, o kas ne.
Scurry, as, pries dedama i krema koki nauja ingredienta, visada isbandau ant odos viena ir niekad i krema nepridedu kruvos nei isbandytu, nei neisbandytu produktu.
pirma krema veidui berods dariausi elementaru-su hamameliu hidr., emulsiniu vasku ir ersketr. al., nes ir aliejus, ir hidr. patiko mano veidui atskirai, rizikavau naudoti ir kreme. pasiteisino. sekanti karta ersketrozes dalinau perpus su tikusiu kameliju al., kad gautusi kiek lengvesnis-pasiteisino. toliau pridejau vos B5 ir metu EA, pasiteisino. taip ir lipu aukstyn, po truputi pridedama tikusius ingredientus, po truputi atimdama ir bandydama naujus var.
maksimalizmas buvo tik pirkimui pradzioje, kai atrodo taip visko norisi, ir cia puoli, ir ten-nezinai nuo kur pradeti. dabar, aisku, turiu nemazai prikaupusi, bet jau daugmaz ir zinau, ka kartosiu (kazka jau ir kartoju), ko nebepirksiu ir t.t. o maksimalizmas "viskas ant veido, cia ir dabar" tai jau savizudybe. visko reikia po truputi, ir geriausia, atskirai, kad suprastum kas ir kaip veikia tavo oda ar net ir mintis. visokiu gi, kad ir vienetiniu variantu buna, kai zmogus pats nezinodamas, kam yra alergiskas prisidaro bedos ir pan.
zodziu, viskam reikia saiko, o pirkdama, atsizvelk i tai, kiek daznai naudosi, kam naudosi ir ar apskritai tai yra reikalinga.
QUOTE(sarkela @ 2010 10 03, 17:58)
Nusipirkau šampūną Natura Siberica riebiems plaukams, bet ko gero netinka man Kažkaip tikėjausi, kad bus sausučiai, papurę plaukai, bet jie atrodo kaip neišdžiūvę iki galo, lyk primaitinti...
Dar galvoju apie FN rozmarinų šampūną, jis gi riebiems plaukams?
Dar galvoju apie FN rozmarinų šampūną, jis gi riebiems plaukams?
NS turėjau nuo pleiskanų - rezultatas po plovimo, tai lyg neplauta būtų, dar net blogiau, apsiriebalavęs plaukas. Merginos kitus NS šampūnus giria, manau kitą kartą bandysiu neutralų arba dažytiems Šiaip atidaviau tą šampūną tėčiui. Bet ir pati dabar kartais pasiimu - pirmą kartą išplaunu su NS, antrą - su FIN rozmarinų. Geras rezultatas gaunasi
QUOTE(baltagėlė @ 2010 10 03, 19:20)
Nu aš tai tik prie pagyrų FIN rozmarinų galiu prisidėt Puikiai tinka, galvoju tuoj turbūt pusmetis bus, kai naudoju - niežtėt nepradėjo
Jei esat kuri nors iš Kauno - pasakykit, galim susitart dėl papilstymo pabandymui, kad nereiktų didleio kiekio pirkt