Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(Nidulia @ 2010 10 02, 10:44)
jo, kankinuos sad.gif tas hydro geliukas juk 25+, drekinimas tikrai visoms reikalingas, ale gi kaina kokia  doh.gif  o tu gal issirinkai drekinanti kremuka is Hydro serijos?? as tai ji priglausiu, bet kazko maitinancio ziemai reikia, gal ka maitinancio issirinkai, parodyk ir patark man:)

Aš tai pasiėmiau "Neobio" magnolijų kremuką balansuojantį.
Turėjau kažkada mėginuką, patiko, sakiau, kad pirksiu kada nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jupato @ 2010 10 03, 14:50)
Ar yra kokiu receptuku su AHA rugstimis?
deti i kaukes, nepadauginant aisku, pagal rekomendacijas
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 10 02, 18:35)
Nu net susimasciau dabar...
Visos gaminates ar perkates kremukus atskirai paakiams ir veidui.

Aš kažkaip irgi atskiro paakiams nenaudoju... Esu kelis kartus turėjusi, nepajutau skirtumo. Man geriau vienas indelis smile.gif Bet vis planuoju, kad kada nors jau įsigysiu kokį Lavere biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 10 03, 09:56)
na o pas mus kaimu kaimas schmoll.gif nei vienoje eurokos nera NATURDEM sampunu, paklausiau pas konsultantes, isverte akis sako 'o tai cia gal labai sviezia naujiena',  doh.gif mes negirdejom, nezinom, ir t.t. teko pirkti kita

O aš vakar Eurokos radau ir šampūną ir kondicionierių ir purškiklį plaukams. Nusipirkau kondicionierių, vakar išbandžiau. Šiandien plaukai minkšti, švelnūs. Dėjau daugiau nei Sante. Vėliau reikės pabandyti dėti mažiau, gal pakaks. Tai tokie pirmi įspūdžiai,
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 03, 15:36)
Merginos, padėkit smile.gif

Žinau, jog kažkaip įmanoma siųstis iš užsienio kosmetiką (kiek supratau, čia ir eina kalba apie tą traukinį). Kaip man kažką užsisakyti? Į ką kreiptis? Iš kokių internetinių parduotuvių galiu rinktis? Norėčiau ir aš pigiau įsigyti kai ką, tačiau nežinau kaip... verysad.gif

Nueik į BLOG'ą (nuoroda pirmame puslapyje, man atrodo, net yra įdėta nuorodą ir atskirai į traukinukus) ir tada dešinėje pusėje yra parašyta Užsakymai, ten paspaudusi rasi parduotuvių pavadinimus. Išsirinkusi parduotuvę paspausk ant jos pavadinimo BLOG'e ir paskaityk žinutes, bus pasiskelbusi kuri užsakinėja ir paskui su ta nare susisiek 4u.gif
Papildyta:
Pirmoje žinutėje yra įdėta nuoroda iš karto į traukinukus BLOG'e, virš pageltoninto teksto, apačioje.
Atsakyti
Turiu dar vieną klausimą. Norėčiau įsigyti Weledos miniukų (po 10ml), tačiau matau, kad jais prekiauja tik Holos.lt. Pristatymas pas juos baisiai brangus, tad norėčiau pirkti parduotuvėje. Ar žinote kokią parduotuvę, prekiaujančią miniukais?
Atsakyti
Satura, o kokį "Naturado" atspalvį tu įsigijai? g.gif Man atrodo, kad mes savo blyškumu kakuo panašios, tai bandau spėliot, kuri man geriausiai tiktų..prieš užsakant sumaniau pasiklaust 4u.gif Žiūriu prancūzuose yra 'bronze, rose, sable', o angliškame 'bronze, ivory, natural'..su angliškuoju kaip ir aišku, turbūt geriausia būtų 'natural' rinktis, o prancūziškas atitikmuo gal 'sable' g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 03, 14:54)
deti i kaukes, nepadauginant aisku, pagal rekomendacijas

bandete? bigsmile.gif noreciau koki tipo prausikli ''sukurti'' su AHA rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jupato @ 2010 10 03, 16:37)
bandete? bigsmile.gif  noreciau koki tipo prausikli ''sukurti'' su AHA rolleyes.gif
turiu AHA, bet dar nebandziau smile.gif pagrinde visos AHA i kaukes ir naudoja
Atsakyti
QUOTE(Scurry @ 2010 10 03, 14:21)
Sveikos smile.gif
Visą pusdienį skaitinėju apie hidrolatus. Ar teisingai išsirinkau tokius (oda sausa, linkusi į spuogelius, nelygi):
nerolio
rožių (paprastų ir damaskinių)
dumblių
hamamelių
levandų

noriu pakeisti kremą hidrolatu  bigsmile.gif

Nerolio ir rožių buvo atsiliepimų, kad sausina odą. Pati turėjau rožių, man irgi sausino, nors mano oda prie riebesnių.

Hidroltas ir kremas du skirtingi dalykai.
Atsakyti
Parasiau i AZ 4u.gif
O dek miniuku, tai tose el.parduotuvese pasidairyk.

QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 03, 15:36)
Merginos, padėkit smile.gif

Žinau, jog kažkaip įmanoma siųstis iš užsienio kosmetiką (kiek supratau, čia ir eina kalba apie tą traukinį). Kaip man kažką užsisakyti? Į ką kreiptis? Iš kokių internetinių parduotuvių galiu rinktis? Norėčiau ir aš pigiau įsigyti kai ką, tačiau nežinau kaip... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulia77: 03 spalio 2010 - 16:13
QUOTE(agnuta @ 2010 10 03, 17:56)
Nerolio ir rožių buvo atsiliepimų, kad sausina odą. Pati turėjau rožių, man irgi sausino, nors mano oda prie riebesnių.

Hidroltas ir kremas du skirtingi dalykai.

kaip įdomiai, aprašymuose rašo, kad drėkina.. Dabar suabejojau, jeigu sausins, tai rezultatas bus greitas - veidas išmuštas plėmėmis doh.gif
hidrolatas pakeičia toniką, tiesa? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Scurry @ 2010 10 03, 17:21)
hidrolatas pakeičia toniką, tiesa? blush2.gif
drinks_cheers.gif taip
Atsakyti