QUOTE(pilveliukas @ 2010 10 03, 09:56)
na o pas mus kaimu kaimas
nei vienoje eurokos nera NATURDEM sampunu, paklausiau pas konsultantes, isverte akis sako 'o tai cia gal labai sviezia naujiena',
mes negirdejom, nezinom, ir t.t. teko pirkti kita
O aš vakar Eurokos radau ir šampūną ir kondicionierių ir purškiklį plaukams. Nusipirkau kondicionierių, vakar išbandžiau. Šiandien plaukai minkšti, švelnūs. Dėjau daugiau nei Sante. Vėliau reikės pabandyti dėti mažiau, gal pakaks. Tai tokie pirmi įspūdžiai,
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 03, 15:36)
Merginos, padėkit
Žinau, jog kažkaip įmanoma siųstis iš užsienio kosmetiką (kiek supratau, čia ir eina kalba apie tą traukinį). Kaip man kažką užsisakyti? Į ką kreiptis? Iš kokių internetinių parduotuvių galiu rinktis? Norėčiau ir aš pigiau įsigyti kai ką, tačiau nežinau kaip...
Nueik į BLOG'ą (nuoroda pirmame puslapyje, man atrodo, net yra įdėta nuorodą ir atskirai į traukinukus) ir tada dešinėje pusėje yra parašyta Užsakymai, ten paspaudusi rasi parduotuvių pavadinimus. Išsirinkusi parduotuvę paspausk ant jos pavadinimo BLOG'e ir paskaityk žinutes, bus pasiskelbusi kuri užsakinėja ir paskui su ta nare susisiek
Papildyta:
Pirmoje žinutėje yra įdėta nuoroda iš karto į traukinukus BLOG'e, virš pageltoninto teksto, apačioje.