Permeskit akimis dantų pastos sudėtį:
Glycerin, Aloe barbadensis leaf Juice, Sorbitol, Hydrated silica, Hydroxyethylcellulose, Mentha piperita oil, Sodium lauroyl sarcosinate, Menthol, Cetraria islandica extract, Sodium monofluorophosphate, Escin, Malaleuca alternifolia oil, Xylitol, Aqua, Sodium hydroxymethylglycinate, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid.
Konservantai nelabai kokie?
Sudėtis man pasirodė šiek tiek panaši į Aloe dent dantų pastą
QUOTE(agnuta @ 2010 10 01, 09:46)
Kiek esu prisiklausius nuomonių apie dermatologus, tai visai nekyla noras pas juos eiti. Be to, manau, kad tokios priemonės kaip šampūnas nelabai ką ir gelbės (aišku, bandau kažką pati rast), bet galvoju, kad priežastys viso to gilesnės.
O kodėl nesinori pas dermatologus eiti? Šampūnas tikrai gali daug padėti... Man bent jau šampūnas ir sukelia pleiskanavimą. Jei jis tinkamas, nėra jokių problemų, o jei ne, tai iškart atsiranda pleiskanų ir galvą ima baisiai niežtėti...
QUOTE(Skaidrė @ 2010 10 01, 20:40)
Man pagaliau gavosi kremukas veidui! Levandu hidrol+lazdynu+slamuciu+silkas. Neblogai susigere, grazi konsistencija
Kokia Jūsų veido oda ir kokie santykiai naudoti darant kremą?
QUOTE(Satura @ 2010 10 01, 23:21)
skirta maistui ir dar įdėtas skirtukas - kiek platesnis nei į knygą su maisto priedus pagal numerius ir pagal abėcėlę. O į temą, tai yra straipsnis apie gryną smegenų plovimą - kvepalus Bus ką skaityti
Apie ką čia kalbat, pražiopsojau.
QUOTE(Palomina @ 2010 10 02, 10:04)
Taip, užsisakiau Giovanni nenuplaunamo plaukų balzamo miniuką (60 ml)..
QUOTE(Etama @ 2010 10 02, 20:17)
pilno kiekio nepirkciau
O iš kur įvairius miniukus perkat?
o NATUDERM turi sertifikata gal kas zinot?
QUOTE(micefee @ 2010 10 03, 13:19)
O kodėl nesinori pas dermatologus eiti? Šampūnas tikrai gali daug padėti... Man bent jau šampūnas ir sukelia pleiskanavimą. Jei jis tinkamas, nėra jokių problemų, o jei ne, tai iškart atsiranda pleiskanų ir galvą ima baisiai niežtėti...
Kad susidariau įspūdį, kad nieko gero nepasiūlo apart kokių nors blogiečių priemonių, kurių naudot neturiu jokio noro.
Apie žurnalo Green'as naują numerį
Papildyta:
QUOTE(shemsa @ 2010 10 03, 13:28)
o NATUDERM turi sertifikata gal kas zinot?
Net ant jūsų įdėtos nuotraukos matosi, kad turi BDIH.
gal kas galit pakomentuot sita sudeti
Aqua (Water), Glycerin,lButyrospermum Parkii (SheaiButter) (1), SimmondsiaiChinensis Seedeleven.se (Jojoba)lOil (1), CeralAlba, Cetearyl Alcohol,lGlyceryl Stearate, CetearyliGlucoside,eleven.se Tocopheryl Acetate,iBenzyl Alcohol, XanthanlGum, Sodium CetearyliSulfate, Helianthus Annuusi(Sunflower) Oil (1),lTocopherol, Benzoic Acid,lSorbic Acid, SodiumlHydroxide, Hamameliseleven.se Virginianal(Witch Hazel) Extracti(1), Ginkgo BilobaiLeaf Extract (1).
o kas ypac ce per sulfatas, jai ce sertifikuoto produkto sudetis
Aqua (Water), Glycerin,lButyrospermum Parkii (SheaiButter) (1), SimmondsiaiChinensis Seedeleven.se (Jojoba)lOil (1), CeralAlba, Cetearyl Alcohol,lGlyceryl Stearate, CetearyliGlucoside,eleven.se Tocopheryl Acetate,iBenzyl Alcohol, XanthanlGum, Sodium CetearyliSulfate, Helianthus Annuusi(Sunflower) Oil (1),lTocopherol, Benzoic Acid,lSorbic Acid, SodiumlHydroxide, Hamameliseleven.se Virginianal(Witch Hazel) Extracti(1), Ginkgo BilobaiLeaf Extract (1).
o kas ypac ce per sulfatas, jai ce sertifikuoto produkto sudetis
QUOTE(micefee @ 2010 10 03, 13:19)
O iš kur įvairius miniukus perkat?
Dalinames likuciais arba is ivairiu uzsienio pard.Nors ir Lt yra sis tas nimfali pirkdavau druide po 65ml. dar kazkurioj pard. laveros sampunu budavo miniuku-biotekoj berods bet lyg sake nebeprekiaus Lavera, kai isparduos buvusi asortimenta
QUOTE(agnuta @ 2010 10 03, 13:30)
Kad susidariau įspūdį, kad nieko gero nepasiūlo apart kokių nors blogiečių priemonių, kurių naudot neturiu jokio noro.
Na jo, tas tai tiesa... Ir visą laiką tą patį siūlo arba aiškina, kad nieko čia nepadarysi, seborėja neišgydoma.
QUOTE(Etama @ 2010 10 03, 13:33)
Man labiau aktualu internetinės parduotuvės.
Sveikos
Visą pusdienį skaitinėju apie hidrolatus. Ar teisingai išsirinkau tokius (oda sausa, linkusi į spuogelius, nelygi):
nerolio
rožių (paprastų ir damaskinių)
dumblių
hamamelių
levandų
noriu pakeisti kremą hidrolatu
Visą pusdienį skaitinėju apie hidrolatus. Ar teisingai išsirinkau tokius (oda sausa, linkusi į spuogelius, nelygi):
nerolio
rožių (paprastų ir damaskinių)
dumblių
hamamelių
levandų
noriu pakeisti kremą hidrolatu
QUOTE(micefee @ 2010 10 03, 13:43)
del giovanni buvo Palomina idejus linka, is kur ji pirko. nebeatsimenu pati violey uzsisakiau laveros kaukiu meginiu. daugiau blog'e paieskok, pagal pard. pavadinimus palandziok, kur kas siuloma
Papildyta:
QUOTE(Scurry @ 2010 10 03, 14:21)
Sveikos
pagal aprasymus ziurek , dumbliu hidr. astrokas, pastangrina oda. hamameliu man aplygina odos spalva ir siaip labiausiai patikes. levandu toks neutralus man atrodo, visiems odos tipams tinkamas. roziu pati netoleruoju, bet kitos naudoja ir patenkintos. del nerolio-irgi toks prie dumbliu sakyciau-aktyviau veikiantis, sausa oda gali suerzinti. nezinau, bandymu keliu atsirinksi sau tinkamus, kas vienai tinka, netinka kitai ir pan.
Vakar buvau Akropolio kosmadoj (kaune), tai neturejo mano sante balzamo supykau ir nusipirkau naturos sibericos balzama dazytiems plaukams, siandien isbandysiu, o sante su traukinuku parsisiusiu
Ar yra kokiu receptuku su AHA rugstimis?
QUOTE(micefee @ 2010 10 03, 13:43)
Na jo, tas tai tiesa... Ir visą laiką tą patį siūlo arba aiškina, kad nieko čia nepadarysi, seborėja neišgydoma.
Šį "džiaugsmą" ir aš turiu Pas kokius tik gydytojus nebuvau, kokius tyrimus nesidariau, bet visi tą patį sako, beto nustatė, kad pas mane nerviniu pagrindu - tai išvis sunku kovoti Nors kažkiek padeda tik nizoralis, žinau, kad blogis jis, bet geriau nei kasytis ir kai pleiskanos byra.