Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(baltagėlė @ 2010 10 02, 19:37)
Kodėl? Mūsų plaukų tipas lyg panašus. Aš apelsininį ir jojobos Sante  užsisakius, laukiu ax.gif
Jojobos dar neatsiimiau biggrin.gif o apelsininis pagal konsistencija, skalsuma ir kvapa tai ok, bet man kazkaip nepatinka kaip isplovus plaukai atrodo, norisi purumo, o po jo plaukai buvo tik biggrin.gif minksti ir blizgantys, priekiniai kazkaip negraziai ziurejosi, tokie kaip nedaplauti atrode g.gif gal kad nedazyti, nedaug tiems priekiniams ir reikia-greit susiriebaluoja nuo vejo, lietimosi prie veido, lietimo rankomis ir pan. zodziu, galvojau purins, viskas daugaiu tik po to. o buvo atvirksciai smile.gif pilno kiekio nepirkciau manau, nelabai patiko rezultatas visumoje.
gal tau bus kitaip, parasyk isbandziusi nuomone.
QUOTE(Jur&ta @ 2010 10 02, 19:53)
Gal kuri zinote, kur butu galima rasti sarasiuka gamintoju, kuriu kosmetika yra sertifikuota kaip naturali?  ax.gif
o ar pirma temos zinute neinformatyvi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 02, 17:17)
o ar pirma temos zinute neinformatyvi? smile.gif

Na ne visai blush2.gif , pavz, kazkada skaiciau, kad TRILOGY yra sertifikuota, bet pavarcius svetaines ir nuorodu pirmam puslapi sio gamintojo neuztikau ax.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Jur&ta @ 2010 10 02, 20:30)
Na ne visai  blush2.gif , pavz, kazkada skaiciau, kad TRILOGY yra sertifikuota, bet pavarcius svetaines ir nuorodu pirmam puslapi sio gamintojo neuztikau  ax.gif ..
Tai matyt per didelis noras visiskai viska gauti vienoje vietoje smile.gif visu pasaulio gamintoju gi neaprepsi. ieskok pagal sertifikatus tuomet butent dominancios firmos. google visagale
Atsakyti
gal kas bandet NATUDERM paakiu kremuka ir naktini kremuka jautrei odai? siandien isigijau, bet dar neisbandziau blush2.gif
Atsakyti
pradejau naudoti Aubrey Organics Sampuna JAY
user posted image

mano plaukai pazeisti, dazyti, maniau kad biski pamaitins plaukus, bet deja. nuo jo dar labiau veliasi plaukai. negaliu issukuoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 10 02, 22:16)
pradejau naudoti Aubrey Organics Sampuna JAY
mano plaukai pazeisti, dazyti, maniau kad biski pamaitins plaukus, bet deja. nuo jo dar labiau veliasi plaukai. negaliu issukuoti  verysad.gif

kai mano buvo labai silpni, nuo dazymo nuvarge plaukai, irgi nebeissukuodavau doh.gif tavo vietoje buciau rinkusis is kokiu populiaresniu var. tokiems plaukams-laveros mangu samp. pvz., jis berods su sviestais, tai neisvengiamai primaitins plaukus manau. o sita gali nesti i isparduotuve wink.gif arba pasigerinti kokiais priedais, bet nemanau, kad verta
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 01, 22:50)
tai užsuk kitą savaitgalį wink.gif

thumbup.gif
Turejau galimybe ir as isbandyti avieciu, braskiu miltelius, nu bet jau kvapai wub.gif wub.gif zodziais neapsakomi....taip ir panyri i silta nerupestinga vasara wub.gif veidui irgi labai patiko, toks atrodo atsigauna, paskaisteja, o gal ir mano geros emocijos siu kaukiu metu prisideda prie geresnio vaizdo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 09 30, 15:39)
Bet tikrai ne žalią taip dažnai.. jau geriau pamaišyt su kažkuo - kad ir baltu, ar raudonu.
Aš naudoju Argitulbą, kuris beje jau ir pats švelnesnis nei įprastas žalias, bet man labai patiko Odrey patarimas, molio kaukę dėti ant aliejaus darantis aliejaus valymą, tuomet jokio diskomforto thumbup.gif

Jau dvi savaitės prausiuosi veidą aliejumi, ačiū už šį nuostabų atrastą būdą 4u.gif
Oda tikrai paskaistėjusi ir atsigavusi, spalva susilyginusi ir bėrimas nustojęs. Iškyla koks nekoks "niekadėjas", bet jau atkreipiau dėmesį, kad tik tada kai ką nesveiko suvalgau blush2.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 30, 18:45)
o tu bandei?? Ar švelnūs jie? wink.gif

Aš turiu šį, tikrai kietas, o ir skirtas tik akių linijai nubrėžti, bet čia jau mano žioplumas perkant blush2.gif
Atsakyti
Atsirado natūralus Benecos nagų lakas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 02, 22:24)
kai mano buvo labai silpni, nuo dazymo nuvarge plaukai, irgi nebeissukuodavau doh.gif tavo vietoje buciau rinkusis is kokiu populiaresniu var. tokiems plaukams-laveros mangu samp. pvz., jis berods su sviestais, tai neisvengiamai primaitins plaukus manau. o sita gali nesti i isparduotuve wink.gif arba pasigerinti kokiais priedais, bet nemanau, kad verta

pritariu del laveros mangu drinks_cheers.gif mano sviesinami plaukai tiesiog kaifuoja nuo sio sampuno

o as jau siandien pagaliau gausiu avieciu miltelius bigsmile.gif jau taip po jusu visu komentaru knieti isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
na o pas mus kaimu kaimas schmoll.gif nei vienoje eurokos nera NATURDEM sampunu, paklausiau pas konsultantes, isverte akis sako 'o tai cia gal labai sviezia naujiena', doh.gif mes negirdejom, nezinom, ir t.t. teko pirkti kita
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 10 01, 20:45)
Kokios manai gali buti priezastys? 4u.gif

Galvoju, pirmoj vietoj - stresas g.gif

QUOTE(Zukauskaite @ 2010 10 01, 21:54)
Mergaites, kurios turi jautria ir tuo paciu riebia galvos oda, ir kurioms tiko ir patiko Druide Purity, gal galetu pasidalint patirtimi, kokie is bandytu sampunu dar patiko? Isbandziau nemazai naturaliu, bet nepasakyciau kad be pamineto sampuno, kasnors tiko.

Man Purity bandant kelis pirmus kartus buvo thumbup.gif bet paskui lyg ir riebaluotis greičiau plaukai pradėjo. Bet tikrai dar grįšiu prie šito testavimo.
Mano plaukai negarbanoti, bet linkę greit susiriebaluoti ir turiu problemų dėl galvos odos. Tai man labiausiai patikę šampūnai: Hauschkos su citrinom (po ilgo laiko jo nenaudojimo išsitraukiau, tai plaukai tokie gražiai papurę wub.gif) ir Logonos su bambukais. Lyg tai dar kažkokį trečią norėjau rašyt, bet dabat nebepamenu g.gif
Atsakyti