Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

Man pagaliau gavosi kremukas veidui! smile.gif Levandu hidrol+lazdynu+slamuciu+silkas. Neblogai susigere, grazi konsistencija smile.gif

Dabar kibsiu i paakiu geliuko gamyba, gal kas koki isbandyta nemandra receptuka galetu imesti? Kazkaip nedrasu atrodo ekspermentuoti su tokiu gaminiu, bijau, kad akiu nesudirgintu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 01, 17:31)
pabandyk, jie balina, gydo veidą  4u.gif Jei ką, gali man parašyt smile.gif

kas čia per skrituliukai? Mediniai? biggrin.gif

nežinau, niekad iš ten argano neturėjau  g.gif

Dekui! 4u.gif

ne ne biggrin.gif na tokie kaip buna prideti prie kompaktiniu pudru smile.gif pagalveles smile.gif

Jauciu, butu skirtumas KN ar AN nuo NB bet pastarasis man patiko plaukams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 01 spalio 2010 - 19:55
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 01, 16:39)
Šiandien bandžiau John Masters Organic Jojoba & Ginseng Exfoliating Face Cleanser veido prausiklį.
Labai skaniai kvepia, malonus, švelnus, pienelio pavidalo, su šveičiamosiomis dalelėmis. Labai patiko thumbup.gif  Po plovimo oda buvo sudrėkinta (sudėtyje daug aliejų), nebuvo tempimo jausmo ir nebuvo to jausmo, kad odą reikia kuo skubiau tepti kremu, nes traukia. Oda nesudirgusi, nuraminta. Et, gaila tik, kad kainuoja be proto brangiai verysad.gif Bandžiau mėginuką, tai užteks dar kokiems 2 kartams

Kažkaip tie hidrolatai labai jau baisaus kvapo, gal kuri patartų kokį ramesnio, švelnesnio kvapo? Bandžiau ramunėlių, tai kvapas pusė bėdos, bet jau laukinės levandos... Turiu problemėlę- esu labai jautri kvapams... verysad.gif

Aš taip pat testuoju šį prausiklį jau kelis vakarus..
Tikrai skaniai kvepia drinks_cheers.gif Pirmą kartą kai pabandžiau, supratau, kad kvapas man labai labai pažįstamas. Žinoma, užtrukau kelias dienas, kol prisiminiau į ką man jis panašus.. O gi į Weleda dušo žėlę su šaltalankiais wub.gif
Prausiklis labai patiko.. Neriebus, bet bent jau man tai užtenka labai nedidelio kiekio, kad nusiprausti.. Mėginuką, kur turiu (5 ml), jau naudoju 5-tą vakarą ir dar užteks kokiems dviems kartams.. Švariai nuprausia veidą, kremo oda nesiprašo po prausimosi.. Manau, kad ateityje aš isigysiu šį prausiklį.. Tiesa, galėtų nebūti tų grūdelių.. Mažai iš jų naudos..

Dėl hidrolatų.. Man patinka morkų, nerolio.. šie du nenusibostantys kvapai wub.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 10 01, 17:01)
nebandziau, bet lb noriu isigyti...Tiesa, turiu kompaktinei pudrai skirtus bambukinius skrituliukus- jie lb fainuciai...gerai kad 2 vnt vienoj pakuotej, kol vienas dziusta, kita imu naudoti  smile.gif  Bet kartu suvokiu kad man tiesiog nereikia tu sepeteliu...1 turiu (lb gera, kastavo pora simtu, svelnus kaip triusiukas wub.gif ), o ir tept nelb tureciau ka su jais...bronzanta tepuosi 1 karta i menesi  blush2.gif

Kokį turi? ax.gif

QUOTE(white kitty @ 2010 10 01, 17:18)
Ikisiu as cia savo trigrasi  ax.gif Man irgi labai nepatinka kai hidrolatas riecia nosi,norisi purkstis ir megautis,kolkas mano favoritai liepu ziedu-kvepia meduciu  wub.gif ir hamameliu-toks ramus kvapas, hidrolatai. Daug kas cia gyre citrinines verbenas,bet kazkas mane erzina tame kvape,na kiekvienam savo  4u.gif

Citrininės verbenos hidrolatas man taip pat nepatiko drinks_cheers.gif Erzino kvapas..

----
Dar parašysiu ką išbandžiau (John Masters prausiklį aukščiau aprašiau):
- Nude paakių kremas - man atrodo kažkiek pastangrina paakių odą, kremas nėra riebus, bet ir ne per lengvas.. paakių nepašviesino.. katik pažiūrėjau kiek kainuoja biggrin.gif už tokią kainą tikrai nepirkčiau (kainuoja 62 svarus).. Nežinau, gal ilgiau panaudojus ir pasimatytų kokie nors poveikiai, bet per penkias dienas nieko daugiau nepamačiau išskyrus stangrinimą ir pakankamą drėkinimą..
- Organic Apoteke Active Face Hydrating Gel - paliko labai neblogą įspūdį.. Neblogai drėkina odą, susigeria gerai, oda matinė, bet jos netempia, o tokia švelni jaučiasi.. patiko labiau už Madara gelį.. Manau, kad pavasary reikės pamąstyti dėl šio gelio įsigyjimo..
- Suki cukrinis prausiklis - labai patiko thumbup.gif mėgstu nestandartinius prausiklius biggrin.gif Naudoju rytais, labai malonu praustis.. iš pradžių maniau, kad cukrus bus man per aštrus veidui, bet visai gerai jaučiasi oda.. po prausimosi jaučiasi gaiviai oda.. užtenka žirnio dydžio kiekio vienam kartui, tai man tų 120 ml užteks ilgam.. kaina didelė, bet sąžinė negraužia, kad pirkau biggrin.gif
- Suki balancing day lotion (kremas) ir Suki concentrated balancing toner (tonikas) - kelias dienas naudojau rytais.. bet nusprendžiau, kad man per sausas veidas po šių priemonių.. dabar vakarais naudoju.. kol kas kažkokio ryškaus poveikio nematau (išskyrus, kad veidas matinis ir šeip skaisčiai atrodo kai pasitepu šias priemones), bet gal po ilgesnio panaudojimo dar ką nors pamatysiu g.gif na, žiūrėsim..

dar noriu supeikti Sante dantų pastą su mėtom.. Nesuprantu kuo man ji pirmą kartą patiko (gal per mažai tuo metu išbandžius kitų pastų buvau).. Bet dabar visiškai nepatinka.. prastai šalina apnašas, o aš dabar dar breketus nešioju tai visai sunku išssivalyti dantis su ja doh.gif
Labiausiai patikusios pastos - Weleda druskinė ir AloeDent.. Visos kitos nublanksta..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 01 spalio 2010 - 20:07
Šiandien sužinojau įdomų dalyką. Panoramos Biopasaulis berods nuo kitos savaitės pradės prekiauti Lily Lolo produkcija bigsmile.gif Kaip tik planavau siųstis pudrą, šešėlius ir dar kai ką. Sakė, kad pudra kainuos apie 60 - 70 Lt. Gal beveik tas pats išeis kaip ir siunčiantis g.gif Jeigu pudra kainuoja 12 svarų, tai gal su siuntimu panaši kaina ir gautųsi g.gif Na dar kol kas luktelsiu, nesisiųsiu. Pažiūrėsiu koks asortimentas ten bus. Bet gerai bent tas, kad bus gallima spalvas realiai pamatyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 10 01, 21:56)
Aš taip pat testuoju šį prausiklį jau kelis vakarus..
Tikrai skaniai kvepia  drinks_cheers.gif  Pirmą kartą kai pabandžiau, supratau, kad kvapas man labai labai pažįstamas. Žinoma, užtrukau kelias dienas, kol prisiminiau į ką man jis panašus.. O gi į Weleda dušo žėlę su šaltalankiais  wub.gif
Prausiklis labai patiko.. Neriebus, bet bent jau man tai užtenka labai nedidelio kiekio, kad nusiprausti.. Mėginuką, kur turiu (5 ml), jau naudoju 5-tą vakarą ir dar užteks kokiems dviems kartams.. Švariai nuprausia veidą, kremo oda nesiprašo po prausimosi.. Manau, kad ateityje aš isigysiu šį prausiklį.. Tiesa, galėtų nebūti tų grūdelių.. Mažai iš jų naudos..

Pas mane taip pat 5ml mėginukas, tačiau šiandien per daug užkabinau jo plovimui (nežinojau, kad taip mažai reikia), tad užteks tik dar keliems kartams. Tie grūdeliai tai ir man taip nelabai prie ko, nes nemėgstu veido šveitiklių, tačiau įtikėju save, kad taip reikia lotuliukas.gif Dėl visos pakuotės pirkimo dar nenusprendžiau, bandau apsiprasti su kaina doh.gif O kvapas tai man primena pieną su medum, labai skanus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 10 01, 20:56)
Dar parašysiu ką išbandžiau
Uzsisakei Giovanni? smile.gif beje, prie to paties paklausiu-savo savaiminio idegio priemones, kiek mazdug ml. sunaudoji vienam viso kuno, veido apsipurskimui? g.gif
QUOTE(Redgrape @ 2010 10 01, 21:20)
Šiandien sužinojau įdomų dalyką. Panoramos Biopasaulis berods nuo kitos savaitės pradės prekiauti Lily Lolo produkcija  bigsmile.gif  Kaip tik planavau siųstis pudrą, šešėlius ir dar kai ką. Sakė, kad pudra kainuos apie 60 - 70 Lt.
Tai kad cia po 50lt smile.gif persikas.lt
Atsakyti
Mergaites, kurios turi jautria ir tuo paciu riebia galvos oda, ir kurioms tiko ir patiko Druide Purity, gal galetu pasidalint patirtimi, kokie is bandytu sampunu dar patiko? Isbandziau nemazai naturaliu, bet nepasakyciau kad be pamineto sampuno, kasnors tiko.
Galvoju apie si Aubrey Organics. Calaguala Fern Treatment Shampoo. Gal yra bandziusiu?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zukauskaite: 01 spalio 2010 - 20:59
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 10 01, 16:13)
Apsilankiau siandien neseniai atsidariusioje bio parduotuveleje cup`e 3 aukste prie parkingo.

Tai kad man atrodo, jog ten tas pats Biopasaulis ir persikėlė biggrin.gif na jis bankrutavo, tik.. Na žodžiu - tas pats smile.gif

Šiandien sužinojau įdomų dalyką. Panoramos Biopasaulis berods nuo kitos savaitės pradės prekiauti Lily Lolo produkcija  bigsmile.gif  Kaip tik planavau siųstis pudrą, šešėlius ir dar kai ką. Sakė, kad pudra kainuos apie 60 - 70 Lt. Gal beveik tas pats išeis kaip ir siunčiantis  g.gif Jeigu pudra kainuoja 12 svarų, tai gal su siuntimu panaši kaina ir gautųsi  g.gif  Na dar kol kas luktelsiu, nesisiųsiu. Pažiūrėsiu koks asortimentas ten bus. Bet gerai bent tas, kad bus gallima spalvas realiai pamatyt  bigsmile.gif

Panoramoje Ekošalis, o ne Biopasaulis wink.gif o pudra pas mus turbūt kainuos 59 lt
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2010 10 01, 21:50)
Na taip, bet čia negaliu spalvų gyvai pamatyt ir pasibandyt  ax.gif
Tai pasibandyti, aisku gerai. bet del pirkimo-pati rinkciausi ikelta www. gal is ten ir pirksiu issirinkusi spalvas is meginuku, nelabai beapsimoka siustis is UK
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 10 01, 21:54)
Mergaites, kurios turi jautria ir tuo paciu riebia galvos oda,
ir kurioms tiko ir patiko Druide Purity, gal galetu pasidalint patirtimi, kokie is bandytu sampunu dar patiko? Isbandziau nemazai naturaliu, bet nepasakyciau kad be pamineto sampuno, kasnors tiko.
Galvoju apie si Aubrey Organics. Calaguala Fern Treatment Shampoo. Gal yra bandziusiu?
Gali buti, kad mano tokia smile.gif
Man ir druide OP tiko, tik tiek, kad nepurina. dabar naudoju eco purinamaji, irgi atrodo neerzina. laveros aplesininis nepatiko, UT pats pirmasis naudotas buvo, su rasulu-tiko, patiko, bet po keliu sav. naudojimo nebeisplaudavo normaliai apatiniu plauku, todel nurasiau ir nebepabaigiau pilnai.
Kokio efekto pati tikiesi labiausiai? kokius bandziusi esi?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 01, 22:00)
Man ir druide OP tiko, tik tiek, kad nepurina. dabar naudoju eco purinamaji, irgi atrodo neerzina. laveros aplesininis nepatiko, UT pats pirmasis naudotas buvo, su rasulu-tiko, patiko, bet po keliu sav. naudojimo nebeisplaudavo normaliai apatiniu plauku, todel nurasiau ir nebepabaigiau pilnai.
Kokio efekto pati tikiesi labiausiai? kokius bandziusi esi?

Mano plaukai garbanoti, siurkstoki. Bet glotnesniu ir paklusnesniu plauku tikiuosi labiau nuo balzamu ir kaukiu. Nuo sampuno noriu, kad gerai isplaudavo ir neriebindavo per greitai.
OP man labai suriebindavo plaukus, atrode, kad neisplaudavo. Vienareiksmiskai ne. Faith in nature dirgina galvos oda. Nuo Laveros sampuno nuo pleiskanu atsiranda pleiskanos ir dirgina galvo oda.
Su apelsinais irgi nepatiko. Argital su moliu palikdavo plaukus kazkokius nesvarius. Turejau meginuka kazkokio John masters Organics - irgi nesuzavejo. Vienu zodziu. doh.gif
Kai naudojau sintetinius sampunus, niekad nezinojau, kas yra pleiskanos, o dabar nezinau, kuo gelbetis. Bet nepasiduodu, ieskosiu toliau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 10 01, 22:12)
Mano plaukai garbanoti, siurkstoki. Bet glotnesniu ir paklusnesniu plauku tikiuosi labiau nuo balzamu ir kaukiu. Nuo sampuno noriu, kad gerai isplaudavo ir neriebindavo per greitai.
Tai gal reiktu pradeti nuo naudotu ir netikusiu samp. sudeciu palyginimo? turetu kartotis ingredientai kazkurie:)
FIN pati tai net nebandziau del sudeties, daugeliui netiko jis drinks_cheers.gif bet del kitu kazkaip dar neteko labai nusivilti.
Man bent jau tas eco purinamasis nieko visai, pirma karta kai bandziau (tai buvo kirpykloje), nesiausi savo sampuna ir, zinai, kaip ir kirpejos-tiek ten jo pripyle, kad visa galva uzputojo kaip automobiliu plovykloj. tada va kazkaip buvo, kad panieztejo galvos oda. bet jau kelinta karta pati namuose plaunu, nebepasikartojo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 10 01, 20:45)
kazkodel siandien susimasciau, kad gal ir man jau tokio daikto reiktu paakiams g.gif 

tai užsuk kitą savaitgalį wink.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 10 01, 20:55)
na tokie kaip buna prideti prie kompaktiniu pudru smile.gif pagalveles  smile.gif

Jauciu, butu skirtumas KN ar AN nuo NB bet pastarasis man patiko plaukams

taigi pati turiu bambukinį rankšluostį doh.gif O ką pagalvojau, tai net pati nesuprantu... biggrin.gif

nežinau, reikia lygint turint ką lyginti ax.gif Jei patiko, tai įsigyk wink.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 10 01, 20:56)
- Suki balancing day lotion (kremas) ir Suki concentrated balancing toner (tonikas) - kelias dienas naudojau rytais.. bet nusprendžiau, kad man per sausas veidas po šių priemonių..

man panašus jausmas nuo Aviva lengvo kremo drinks_cheers.gif

Sakė, kad pudra kainuos apie 60 - 70 Lt.

nebent nueit spalvų pažiūrėt, o siųstis iš UK arba iš persiko, arba tada jau į Ekošalį wink.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 10 01, 21:58)
Na žodžiu -  tas pats smile.gif

velnias koją nusilaužtų...

nusipirkau Green'ą Prismoje thumbup.gif
Atsakyti