Apsilankiau siandien neseniai atsidariusioje bio parduotuveleje cup`e 3 aukste prie parkingo. Na ka, atvirai sakant siek tiek nuvyle - kaip biopasaulio kopija, tik tiek kad nieko neturi bendro pasirodo su jais. Pasirinkimas skurdokas, siek tiek logona, siek tiek sante, acorelle, nvey dekoratyvines. Pliusa uzdeciau tik uz tai kad turi ekologisku alieju, fitoliu, sviesu - nors ir nedaug. Pati pirkau taukmedzio sviesta (30ml) tai sumokejau 10lt. Yra ir kokosu aliejaus, morku fitolis, roziu vanduo kiek prabegdama paziurejau
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 10 01, 10:27)
O nebandei Ecotools? Ju sarmoje, douglase yra
O kaip tie Eco Tools? Švelnumas, kaina, pasirinkimas?
Šiandien bandžiau John Masters Organic Jojoba & Ginseng Exfoliating Face Cleanser veido prausiklį.
Labai skaniai kvepia, malonus, švelnus, pienelio pavidalo, su šveičiamosiomis dalelėmis. Labai patiko Po plovimo oda buvo sudrėkinta (sudėtyje daug aliejų), nebuvo tempimo jausmo ir nebuvo to jausmo, kad odą reikia kuo skubiau tepti kremu, nes traukia. Oda nesudirgusi, nuraminta. Et, gaila tik, kad kainuoja be proto brangiai Bandžiau mėginuką, tai užteks dar kokiems 2 kartams
Ir dar išbandžiau laukinių levandų hidrolatą. Apie poveikį kol kas nieko negaliu sakyti, tačiau jau kvapas Nieko baisesnio gyvenime neuosčiau, tad abejoju ar panaudosiu dar bent kartą
Kažkaip tie hidrolatai labai jau baisaus kvapo, gal kuri patartų kokį ramesnio, švelnesnio kvapo? Bandžiau ramunėlių, tai kvapas pusė bėdos, bet jau laukinės levandos... Turiu problemėlę- esu labai jautri kvapams...
QUOTE(Vergine @ 2010 10 01, 16:30)
Beja, pasikeitė Purity pakuotė ir sudėtis Yra po vieną seną pakuotę Panoramoje ir Madoje. Tai kas naudojate Purity senąjį, tikėkimės, kad tiks ir nenuvils ir naujasis
o kas pasikeitė?
QUOTE(Satura @ 2010 10 01, 09:38)
aš ilgą laiką buvau garantuota, kad pudros ir visokie Acnecolor saugo ir gydo. Bet kai situacija pasiekė kritinę ribą, teko griebtis kraštutinių priemonių (tikrai bus vaizdinės medžiagos, tik gal ne šioje temoje) - teko įjungti visišką pofigizmą ir ėmiau veido netepti niekuo. O darbas tai su žmonėm ir tarp žmonių, bet atostogų irgi nenusišvietė Ir ką, pagerėjo man situacija ne tas žodis. Todėl sakau tau - bent savaitgalį padaryk nuo tų prausimų išeiginę, nesausink odos, pasidaryk kokį mini SPA su lengva kauke. O uogų miltelių neturi? Ar norėtum?
su aliejais susidraugauti man reikėjo kokių poros metų
o tu bandei?? Ar švelnūs jie?
suprantu...mokyklos laikais kiek pamoku teko praleist del veido... jau zinodavau kad jei ta diena eisiu pas kosmetologe, tai ir pamoku nebus bet uztai kaip sutvarke man veida... aciu jai didziausias
Uogu milteliu neturiu...Turiu tik jazminu ziedu, baltojo alksnio...Sakai reiktu? AN tokiu atveju pazvejosiu
oho...net poros metu...tai kantrybe tavo auksine
nebandziau, bet lb noriu isigyti...Tiesa, turiu kompaktinei pudrai skirtus bambukinius skrituliukus- jie lb fainuciai...gerai kad 2 vnt vienoj pakuotej, kol vienas dziusta, kita imu naudoti Bet kartu suvokiu kad man tiesiog nereikia tu sepeteliu...1 turiu (lb gera, kastavo pora simtu, svelnus kaip triusiukas ), o ir tept nelb tureciau ka su jais...bronzanta tepuosi 1 karta i menesi
Papildyta:
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 01, 16:39)
Pasirinkimas, bent jau man, tikrai neblogas- visko viskam yra (atrodo). Svelnumo nezinau, bet pagal isvaizda tai turetu buti laaabai minkstuciai. Kaina lb padori- 40 lt vieno is didesniu sepeteliu, kitu kainu nepasakysiu...
Papildyta:
Saluks vaistinej NB produktams -20%...ar ju argano aliejus vertas? Man jis lb patiko
O gal pasidalintumėte patirtimi, kokio gamintojo lūpų blizgis labiausiai patiko? Kuris maloniai ant lūpų laikosi ir kurio ilgiausiai blizgesys nesusigeria?
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 01, 15:39)
Ir dar išbandžiau laukinių levandų hidrolatą. Apie poveikį kol kas nieko negaliu sakyti, tačiau jau kvapas Nieko baisesnio gyvenime neuosčiau, tad abejoju ar panaudosiu dar bent kartą
Kažkaip tie hidrolatai labai jau baisaus kvapo, gal kuri patartų kokį ramesnio, švelnesnio kvapo? Bandžiau ramunėlių, tai kvapas pusė bėdos, bet jau laukinės levandos... Turiu problemėlę- esu labai jautri kvapams...
Ikisiu as cia savo trigrasi Man irgi labai nepatinka kai hidrolatas riecia nosi,norisi purkstis ir megautis,kolkas mano favoritai liepu ziedu-kvepia meduciu ir hamameliu-toks ramus kvapas, hidrolatai. Daug kas cia gyre citrinines verbenas,bet kazkas mane erzina tame kvape,na kiekvienam savo
QUOTE(Satura @ 2010 10 01, 10:27)
labai patiko riebusis Aviva kremas. Net suabejojau, kad riebus, nes visai jis neriebus naudojant, kaip tik šaltam sezonui. Kvapas jo geresnis nei lengvojo, o geriasi kaip staigiai Oda ir padrėkinta, ir pamaitinta, ir matinė. Labai gražiai gulė Naturado krempudra ir mineralinė ant viršaus. Užskaitau
Irgi esu iš ten pat Aviva kremų mėginukų turėjusi, irgi patiko
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 01, 16:39)
Man levandos irgi ne iskart prilipo, bet kai pripratau prie kvapo tai net ir kveeti pradejo, pasipurksdavau siek tiek ant pagalves kad ramiau miegociau net.
dabar turiu apelsinu ziedu hidrolata is AN tai sitas vienas is nedaugelio kuris is karto patiko
aqua, coco-glucoside, horsetail (equisetum arvense) extract*, glycerin, cocamidopropyl betaine, hydrolyzed rice protein, glyceryl oleate, kaolin, maltooligosyl glucoside, usnea barbata extract (co2), levulinic acid, hydrogenated starch hydrolysate, polyglyceryl-6-dicaprate, caprylic/capric triglyceride, caprylyl capryl glucoside, polyglycerol-3-palmitate, xanthan gum, rosemary (rosmarinus officinalis) oil*, thyme (thymus satureioides) oil*, ginger (zingiber officinalis) oil*, lavandin (lavandula burnati) oil*, cypress (capressus sempervirens) oil*, chlorophyllin-copper complex, linalool, sodium benzoate.
Tikėkimės tik į gerą
Tikėkimės tik į gerą
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 10 01, 17:01)
Uogu milteliu neturiu...Turiu tik jazminu ziedu, baltojo alksnio...Sakai reiktu? AN tokiu atveju pazvejosiu
Tiesa, turiu kompaktinei pudrai skirtus bambukinius skrituliukus- jie lb fainuciai...gerai kad 2 vnt vienoj pakuotej, kol vienas dziusta, kita imu naudoti
Saluks vaistinej NB produktams -20%...ar ju argano aliejus vertas? Man jis lb patiko
Tiesa, turiu kompaktinei pudrai skirtus bambukinius skrituliukus- jie lb fainuciai...gerai kad 2 vnt vienoj pakuotej, kol vienas dziusta, kita imu naudoti
pabandyk, jie balina, gydo veidą Jei ką, gali man parašyt
kas čia per skrituliukai? Mediniai?
nežinau, niekad iš ten argano neturėjau
Margarita isleido eko linija, cia drekinancio kremo sudetis. Ka manot? Gal kas jau bandet?
Ekologiškas drėkinamasis kremas su linų ekstraktu specialiai sukurtas jautriai bei įnoringai odai drėkinti. Linų ekstraktas nuo senų senovės vertinamas kaip grožį puoselėjantis komponentas, raminantis bei suteikiantis odai reikalingos drėgmės, padedančios išsaugoti odos elastingumą bei tonusą.
SUDĖTIS: Aqua*, Helianthus Annuus (Sunflower) Oil**, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract**, Tapioca Starch*, Glyceryl Stearate SE*, Cetearyl Alcohol*, Glycerin*, Gluconolactone*, Citric Acid, Sodium Benzoate*, Potassium Sorbate, Calcium Gluconate*, Parfum* (Limonene, Linalool), Sodium Stearoyl Glutamate*, Tocopherol*.
*99% ingredientų - ECOCERT, natūralios prigimties. **100% augalinių komponentų organinės kilmės.
Ekologiškas drėkinamasis kremas su linų ekstraktu specialiai sukurtas jautriai bei įnoringai odai drėkinti. Linų ekstraktas nuo senų senovės vertinamas kaip grožį puoselėjantis komponentas, raminantis bei suteikiantis odai reikalingos drėgmės, padedančios išsaugoti odos elastingumą bei tonusą.
SUDĖTIS: Aqua*, Helianthus Annuus (Sunflower) Oil**, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract**, Tapioca Starch*, Glyceryl Stearate SE*, Cetearyl Alcohol*, Glycerin*, Gluconolactone*, Citric Acid, Sodium Benzoate*, Potassium Sorbate, Calcium Gluconate*, Parfum* (Limonene, Linalool), Sodium Stearoyl Glutamate*, Tocopherol*.
*99% ingredientų - ECOCERT, natūralios prigimties. **100% augalinių komponentų organinės kilmės.