Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(Etama @ 2010 10 01, 12:50)
bet oda tikrai grazi, matine tokia, svytinti patapo. ir siandien atsikeliau sau grazesne biggrin.gif

tikrai kad beveik stebuklas wink.gif O kaip kapiliarai reaguoja? wink.gif

QUOTE(pilveliukas @ 2010 10 01, 12:51)
gal galima kur megin uka jo gauti g.gif ir koks konkreciai  smile.gif

aš mėginuką jo gavau iš Beautyfly.lt, bet ir kaina jo šiaip nėra didelė - apie 30 litų. Gaila, kad sudėties pilnos jo niekur nerandu g.gif

jų išparduotuvėj yra Aviva mėginukų rinkinys už 7 litus 4u.gif čia wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 01 spalio 2010 - 12:10
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 10 01, 09:27)
As sunkus atvejis isviso esu, nes galiu suvalgyt vienu grikiu, ir mane taaaip isbers...Gal cia taip valosi organizmas, be atrodo ner nuo ko valytis, nes lig siol valgiau puikiai..na bet jau nukrypau i sona.. biggrin.gif

O ar nebus čia kokia alergija g.gif ? Nes grikiai yra priskiriami prie alergizuojančių produktų (žinau, nes dukrai buvo įtariama alergija kaikuriems maisto produktams, tai turiu net sąrašą).
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 01, 13:08)
tikrai kad beveik stebuklas wink.gif O kaip kapiliarai reaguoja? wink.gif
Zinok net paciai keista, bet gan normaliai g.gif galvojau, bus labai sudirgusi oda, nes jausmas buvo neblogas toks, kaip kad rasiau-atrodo dilgelemis kas per veida braukytu biggrin.gif siek tiek paraudes veidas tik buvo nusiprausus, bet nuejau miegoti greit ir siandien viskas ok drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 01, 13:08)
jų išparduotuvėj yra Aviva mėginukų rinkinys už 7 litus  4u.gif čia wink.gif

Laba laba ax.gif

Satura,Via naturalis prekiauja Aviva kremais,tik nezinau ar tais kurie domina,bet atrodo ir sudetis yra,gali paziureti. mirksiukas.gif

http://www.naturalis...30ml-AVIVA.html

4u.gif

Beje,vakar Green'a nusipirkau, Nr.4. Ar as jau cia su pasenusia info? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manija69: 01 spalio 2010 - 13:59
QUOTE(Manija69 @ 2010 10 01, 14:56)
Satura,Via naturalis prekiauja Aviva kremais,tik nezinau ar tais kurie domina,bet atrodo ir sudetis yra,gali paziureti.  mirksiukas.gif

Ar as jau cia su pasenusia info?  rolleyes.gif

šitas thumbup.gif Paprasta sudėtis, bet gal tame ir genialumas wink.gif Nors su dumbliais, bet man jis neutralus visai wink.gif

aš dvi dienas iš eilės į Biosalą ėjau - kaip neprekiauja, taip neprekiauja....Trečio karto nebus, yra ir kitų vietų tongue.gif

QUOTE(Vergine @ 2010 10 01, 15:13)
Druide kūno losjonams 35 pr. nuolaida.

tai ir tam su bičių pieneliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 01, 15:17)

aš dvi dienas iš eilės į Biosalą ėjau - kaip neprekiauja, taip neprekiauja....Trečio karto nebus, yra ir kitų vietų tongue.gif

tai ir tam su bičių pieneliu biggrin.gif

As pirkau PC Maxima. smile.gif

Gali pakartoti,kaip naudoti ta kuno pieneli? blush2.gif Pamenu,kad labai gyret,bet lyg kalbejot kad ant dregnos odos reikia tepti,ar as kazka maisau? Nes man jis didelio ispudzio nepaliko...Turiu tai tepu. hihihi.gif 4u.gif
Atsakyti
giedrulia77, apie valgytojų dilemas biggrin.gif

QUOTE(Manija69 @ 2010 10 01, 15:31)
Gali pakartoti,kaip naudoti ta kuno pieneli?  blush2.gif

ant vos drėgnos odos ir negailint 4u.gif Man net alkūnės atsigauna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 10 01, 14:56)
Laba laba  ax.gif

Satura,Via naturalis prekiauja Aviva kremais,tik nezinau ar tais kurie domina,bet atrodo ir sudetis yra,gali paziureti.  mirksiukas.gif

http://www.naturalis...30ml-AVIVA.html

Maciau siandien SALUKS vaistineje Oze yra Aviva kosmetikos su 30% nuolaida kaip naujienai ir prie prekiu meginukai padeti! Tai pabandziau drekinanti krema ant rankos, tai tikrai greit susigeriantis, o kvapas neutralus visiskai. Konsultante sake, kad dar bus visa spali nuolaida, tai gal reikes uzsipirkt. smile.gif Tiesa, kremo pakuote 30ml, o ne 50ml kaip dazniausiai buna.....
Atsakyti
Beje, isbandziau Martina Gebhardt Aloe vera krema (parsisiunciau ir daugiau meginuku). Gana skalsus, nes 2 ml uzteko kokiem 4-5 kartam, reikia nedaug, kaip ir Argital. Gana toks riebus/sotus atrodo, bet gana gerai geriasi, kvapas neikirus, man gal citrinzole primine. Oda lieka pamaitinta, padrekinta, neblizga. Sudetys man ju kremu patiko, Demeter sertifikuota. Bus matyt, kaip kiti patiks.
Atsakyti
QUOTE(blueberry_nights @ 2010 10 01, 15:47)
Tiesa, kremo pakuote 30ml, o ne 50ml kaip dazniausiai buna.....

man ir tokios per akis drinks_cheers.gif Jis skalsus, labai nedaug reikia, o pabaigtum per žiemą ir ramu. Vasarą vistiek kitokios priežiūros reikia cool.gif
Atsakyti
Aviva kosmetikos maciau ir Camelijos vaistineje pasilaiciuose, bet nedaug smile.gif neisiziurejau, pasiziurejau kad sertifikuota smile.gif satura, koki butent krema imeginai sio gamintojo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 01, 16:01)
satura, koki butent krema imeginai sio gamintojo? 4u.gif

du - Light ir riebų. Tas lengvas net ir man per lengvas, plius, turi nelabai malonų tauko kvapą. Pripažinsiu, kad kai tepiau jį, tai truputėlį ne taip odą tądien prižiūrėjau: iš vakaro užmigau tik akis nusivaliusi, bet su mineraline, o ryte prausiau veidą aliejumi. Bet man vistiek nelabai patiko, nes oda lyg raustelėjo, jai akivaizdžiai trūko drėgmės sad.gif

užtat riebusis patiko. MB irgi jo daviau, pats pastebėjo - sakė, net nežinau, kur jo daugiau susigėrė - ar į delnus betepant, ar veidui teko, nes geriasi tikrai akimirksniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 01 spalio 2010 - 15:13