Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(sarkela @ 2010 10 01, 00:37)
O aš su argano+ric. aliejumi valau, gerai? Norėjau dar pamamaišyti erškėtrožių, bet paskaičiusi gal nebepirksiu...  g.gif 
O kaži ką daryti, jei rytais ilgai neatslūgsta vokų pabrinkimas? Iš vakaro ką panaudoti, ar ryte?
Papildyta:
...o iš kur aviečių miltukai?
Visi aliejukai gerai, jei tik tau paciai tinka drinks_cheers.gif jei oda gerai jauciasi, reiskia viskas ok smile.gif as cia gal per grieztai issireiskiau, ersketrozes naudoju ir pati-labai siaip patinka, tik perdaug uzsitepus (mano kakta tokia misri, i riebuma, linkusi kimstis) ir nenuvalius pertekliaus, man kiek pasikemsa poros. kameliju al. man asmeniskai toks lengvesnis atrodo uz ersketr., bet poveikiu gal ir silpnesnis-apie kameliju ilgalaiki poveiki negaliu kalbeti, lyginti, bet ersketroziu tai labai patikdavo efektas thumbup.gif kuri laika tepiau kasdien, ryte-ersketr.al., vakare medetku fitoli.
Man kartais taip buna, cia kogero butu pirma pagalba-ledukai ryte g.gif
Avieciu miltukai jau nepasiekiami, is uzsienio siusti bendram traukinuke 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Honey @ 2010 10 01, 00:44)
Parašyk atsiliepimą smile.gif Paskui pamėgink ir su aliejum, gal dar geresnis poveikis ax.gif
Butinai drinks_cheers.gif tai taip, isbandysiu iv. variantus. man atrodo tuoj ir paragausiu as ju, nes taip kvepia, o vandeniu uzpylus isvis visas kamb. uogiene pakvipo wub.gif bet jie kazkaip pilnai neistirpo, gabaliuku tokiu matau ir burbuliuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 01, 00:49)
Butinai drinks_cheers.gif tai taip, isbandysiu iv. variantus. man atrodo tuoj ir paragausiu as ju, nes taip kvepia, o vandeniu uzpylus isvis visas kamb. uogiene pakvipo wub.gif bet jie kazkaip pilnai neistirpo, gabaliuku tokiu matau ir burbuliuku biggrin.gif

Aš pirštais prieš tepdama (arba tepdama ant veido) paspaudau dar tuos likusius gabaliukus ir susimaišo su mase ax.gif Ragauk į sveikatą, skanūs jie, tik šiek tiek rūgštoki mano skoniui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sarkela @ 2010 10 01, 00:54)
verysad.gif labai norėčiau pabandyti...  eisiu tada aviečių uogienės valgyti  smile.gif
yra AromaNatural ju drinks_cheers.gif bet jei artimiausiu laiku vaziuosiu i Siaulius, nepamirsiu pranesti smile.gif veliau jau galiu ir pamirsti hihihi.gif avieciu uogiene mano kogero pati megstamiausia. pasaka wub.gif
Oi, pasitaisau-ne taip tave supratau, galvojau, kad zinai, jog ir LT avieciu milt. yra smile.gif galvojau, kad grynai klausei is kur toliau siunciausi 4u.gif zodziu, buna ju AN drinks_cheers.gif
Del avieciu milt. kaukes-siulau dar nebandziusioms, siukstu nesidaryti jos pries veidrodi, nes nugriusit biggrin.gif siaubo filmas, ne kitaip. sutepiau viska, kaklo siek tiek, netgi lupas. jausmas kaip kad su dilgelemis kas braukytu per veida, idomu ar neprisidirbsiu su savo kuperoziniais zandais biggrin.gif bet kad efektyvu, tai be kalbu. juntama iskart uztepus galima sakyti, kad sutraukia viska (kai buna kokios zaizdeles ar pan. ir pradeda greit gyti. kas patyre, tas supras smile.gif )
Kiek min. taip laikyti? gal nepadauginti pirma karta g.gif
Papildyta:
QUOTE(Honey @ 2010 10 01, 01:00)
Aš pirštais prieš tepdama (arba tepdama ant veido) paspaudau dar tuos likusius gabaliukus ir susimaišo su mase  ax.gif Ragauk į sveikatą, skanūs jie, tik šiek tiek rūgštoki mano skoniui biggrin.gif
Paragavau irnesakyk.gif ir man rugstoki, truksta saldumo biggrin.gif kazkaip raziai pasiskirste atrodo viskas, su mentele paspaudziau, nesimato didesniu gabaliuku smile.gif gal jau eiti plauti, apstingo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 01 spalio 2010 - 00:04
QUOTE(Etama @ 2010 10 01, 01:00)

Mano žandai ir nosis šiek tiek kuperozinė, labai baiminausi, bet nieko nuo aviečių nenutiko smile.gif Laikau neilgai, bet nepasakysiu kiek tiksliai (iki 5 min panašiai g.gif ), nes kaskart skirtingai. Kai jau pradeda smarkiai traukt, einu nuplauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 01 spalio 2010 - 00:04
QUOTE(Honey @ 2010 10 01, 01:03)
Mano žandai ir nosis šiek tiek kuperozinė, labai baiminausi, bet nieko nuo aviečių nenutiko smile.gif Laikau neilgai, bet nepasakysiu kiek tiksliai (iki 5 min panašiai g.gif ), nes kaskart skirtingai. Kai jau pradeda smarkiai traukt, einu nuplauti.
Turetu gerai prisotinti vitamino C, gal ir i nauda drinks_cheers.gif einu plauti ir as, traukia jau tikrai. kaklas isvis surakintas biggrin.gif , kakta tokia dar ne visai susigerusi vietomis. ai, pakaks. ziuresim, koks efektas bus smile.gif tuoj pareisiu biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif po reklamos grizkime prie zydruju ekranu.
nuprausiau vien vandeniu (pries tai dar labiau issigandusi, kaip zombe tikra, atrodo krauju buciau nusitepus ohmy.gif ) zandukai siek tiek iraude (nepamirskim, kad jie labai jautrus pas mane biggrin.gif ), oda truputi tempia, tai eisiu purkstis serbentu hidrolatu. bet uztat kokio svelnumo odyte wub.gif ir braukiant kazkokia lygesne atrodo. beje, kad vitamino C bomba, tai be abejones-uztrauke ir nubalino po spuogelio likusia skylute kaip reikalas thumbup.gif kita diena bandysiu su aliejumi maisyti, bet del paciu milt. verdiktas-patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 30, 15:07)
O tau tiesiog riebaluojasi ar ir spuogai kokie kyla? Aliejus esi bandžius? Arba nesigundai pabandyt tą aliejinį veido prausimą? Spiritą kaip naudoji?
Net nežinau, ką čia tau patart, bet tas prausimasis dažnas man atrodo, ne į naudą g.gif

Daugiau gal riebaluojasi, jei nesiprausciau, tai ir spuogu prikiltu, esu garantuota...Aisku turiu spuogus kelis, bet jie tokie, man atrodo, kile del medziagu apykaitos- nors...esu minejus kad mano mityba tai turbut pati sveikiausia biggrin.gif ta prasme kad nevalgau jokio slamsto, sausainuku, saldainuku, baltu miltu gaminiu, limonadu, kiausiniu,pieno, mesos (nesakau kad cia slamstas), ect. Pagrinde kruopos, darzoves, vaisiai, zuvis, riesutai,. Nes deja, ka suvalgau, taip atrodau...Ir laimei, nebetraukia tas bevertis maistas. Saziningai nuo pavasario taip valgau, ir rezultatas akivaizdus. As sunkus atvejis isviso esu, nes galiu suvalgyt vienu grikiu, ir mane taaaip isbers...Gal cia taip valosi organizmas, be atrodo ner nuo ko valytis, nes lig siol valgiau puikiai..na bet jau nukrypau i sona.. biggrin.gif
Bandziau aliejus- nepatiko, nors ir kaip dauguma graziai apie ji atsiliepia..Nepatiko, nes inkstiru daugeja...Apskritai man aliejai gerai tik plaukams biggrin.gif
Spirita naudoju kai padirbeju rankomis... blush2.gif dezinfekcijai...
Papildyta:
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 30, 17:00)
Ir budama vietoj taves, geriau nebepirkciau sothys kremo, o nueiciau pas Elyte 4u.gif manau ras tikrai, kas tavo odytei tinka

Labai noriu nueiti... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 09 30, 18:13)

bet nemoralizuosiu, tik pasakysiu, kad 5 kartų į dieną yra tikrai per daug. Pala. o tai jei naudoji krempudrą, tai ir makiažą pakartoji penkis kartus?  blink.gif Oda bando tau parodyti, kad rūpiniesi ja neteisingai. Kai nuplauni natūralų sebumą, ji vėl pati save bando "sutepti", apsaugoti.

gal kaip kosmoso bangos tau skamba tas veido prausimas aliejais, bet pasakysiu, ką jis daro - apgauna odą. Tipo, o, aš pakankamai pamaitinta, kam man dar darbuotis pačiai?  doh.gif Ką dar pastebėjau - šitas apgavimas, pakankamas sebumo kiekis normalizuoja ir uždegiminius procesus, kurie ypač skaudūs, jei oda per sausa. Tad bandant ką nors pašalinti, oda labiau žalojama negu sveika, lėčiau gyja, negražiau atrodo. Įsivaizduok, dar patepi sausinančiu salicilo spiritu. Na, išvis odai turėtų būti baisu sad.gif Beje, o aliejinės procedūros įmobilizuoja inkštirus. Jei jų yra, jie nelinkę virsti uždegimų židiniais, visokius darinukus tiesiog išnešioja limfa, kraujas masažuojant ir sužadinant apytaką.

aišku, reikia tik pasirinkti lengvą aliejų, kad nesiveltų aplink veidą, ir galiausiai gerai jį nuvalyti. Viskas. O jei su ricina, tai tau taip poras sutrauktų, kad geriau ir nereikia smile.gif

šiaip tai užjaučiu, man būtų didelis gyvenimo apsunkinimas bėgiot prausti veido kelis kartus į dieną ir kad ta kova tokia be pabaigos atrodo...  4u.gif

o tau kokios atostogos nenusišviečia?

jei bijai kasdien, bent savaitgalį pamėgink pakeisti veido priežiūrą ir šitaip nestresuoti pačiai ir nestresinti odos  4u.gif
o kas pasidarė??
na apgauk tu savo odą - vietoj molio duok aliejaus ir karštą rankšluostį biggrin.gif Bent tą spiritą pradžiai išmesk smile.gif

Nenaudoju krempudros, tik Bielle Pierre kompaktine pudra. 4u.gif

Patikek, ir mane siek tiek trikdo tas lankstymas i tualeta praustis, kai esi darbe...Bet jau ipratau bigsmile.gif

Nea, jAkiu atostogu bigsmile.gif ir gerai, nes tik darbas mane siuo metu gelbeja nuo depresijos

Zinau ka padarysiu SIANDIEN- nueisiu i Juara, meginuku isigyti argitalio biggrin.gif

Aciu uz pagalba 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 30, 18:58)

Beje, mergaitės, iš kur atsisiųsti šepetėlius mineralinei pudrai? Norėčiau šepetėlio pudrai ir maskuokliui, tačiau iš užsienio siųstis neikada nebandžiau, tad nemoku, o ir reikiamų kreditinių kortelių ar pay pal neturiu, tad reikėtų tarpininkės, arba gal kuri greitu metu užsisakinės kokius šepetukus ir man prigriebtumėt kartu? 4u.gif Beje, kurie šepetėliai geresni- Bare Escentuals ar jūsų taip išgirti Everyday Minerals?

O nebandei Ecotools? Ju sarmoje, douglase yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sarkela @ 2010 09 30, 23:43)
Ir ąčiū didelis jums visoms, kad esate - labai daug informacijos radau...  blush2.gif

aišku wink.gif Visad klausk, kas rūpi wink.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 30, 23:48)
Noriu dar siandien su avieciu miltukais pasidaryti kauke veidui, nes +10 metu ant odos doh.gif maisyti su aliejumi ar geriau vandenuku? smile.gif

merginos, jums tie milteliai neištirps aliejuje g.gif Nebent išsitirpint vandenyje ir įlašinti kelis lašus aliejaus, staigiai išsukti ir staigiai sutepti ant veido smile.gif

QUOTE(sarkela @ 2010 10 01, 00:37)
O aš su argano+ric. aliejumi valau, gerai?

O kaži ką daryti, jei rytais ilgai neatslūgsta vokų pabrinkimas? Iš vakaro ką panaudoti, ar ryte?

...o iš kur aviečių miltukai?

jeigu tau pačiai gerai, vadinasi, gerai wink.gif

man paakiai ryte gražiau atrodo, kai iš vakaro gauna kreminio sviestmedžio smile.gif

iš UK. Bet LT, kaip panos jau pasakė, galima iš AromaNatural.lt miltelių pažiūrėti - šioje kategorijoje wink.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 10 01, 09:27)
Daugiau gal riebaluojasi, jei nesiprausciau, tai ir spuogu prikiltu, esu garantuota...

Bandziau aliejus- nepatiko, nors ir kaip dauguma graziai apie ji atsiliepia..Nepatiko, nes inkstiru daugeja...Apskritai man aliejai gerai tik plaukams  biggrin.gif 

O nebandei Ecotools? Ju sarmoje, douglase yra  4u.gif

aš ilgą laiką buvau garantuota, kad pudros ir visokie Acnecolor saugo ir gydo. Bet kai situacija pasiekė kritinę ribą, teko griebtis kraštutinių priemonių (tikrai bus vaizdinės medžiagos, tik gal ne šioje temoje) - teko įjungti visišką pofigizmą ir ėmiau veido netepti niekuo. O darbas tai su žmonėm ir tarp žmonių, bet atostogų irgi nenusišvietė doh.gif Ir ką, pagerėjo man situacija ne tas žodis. Todėl sakau tau - bent savaitgalį padaryk nuo tų prausimų išeiginę, nesausink odos, pasidaryk kokį mini SPA su lengva kauke. O uogų miltelių neturi? Ar norėtum?

su aliejais susidraugauti man reikėjo kokių poros metų blush2.gif

o tu bandei?? Ar švelnūs jie? wink.gif
Atsakyti
labai patiko riebusis Aviva kremas. Net suabejojau, kad riebus, nes visai jis neriebus naudojant, kaip tik šaltam sezonui. Kvapas jo geresnis nei lengvojo, o geriasi kaip staigiai thumbup.gif Oda ir padrėkinta, ir pamaitinta, ir matinė. Labai gražiai gulė Naturado krempudra ir mineralinė ant viršaus. Užskaitau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sarkela @ 2010 10 01, 10:31)
mhmm... ir sviestmedis įrašytas į sąrašiuką  thumbup.gif

"Tikrai kažkokia kitokia, prisipažinkite, ką pasidarėte" blush2.gif

jei pirksi sviestmedį, tai pirk šitą, o ne tą paprastą wink.gif Paakiams nieko geriau nesu atradusi wink.gif Čia ir čia. Kvepia saldokai, lyg kakava - geras toks kvapas wink.gif

o ką pasidarei? wink.gif Čia gal kančia (nemiegojimas) žmogų taurina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 01, 09:38)
merginos, jums tie milteliai neištirps aliejuje  g.gif Nebent išsitirpint vandenyje ir įlašinti kelis lašus aliejaus, staigiai išsukti ir staigiai sutepti ant veido smile.gif
Bent jau kad pasiskirstytu butu gerai. ziuresim, kas kaip cia gausis, dabar vistiek jau tik po keliu d. darysiu pakartotini seansa smile.gif bet oda tikrai grazi, matine tokia, svytinti patapo. ir siandien atsikeliau sau grazesne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 01, 10:27)
labai patiko riebusis Aviva kremas.

gal galima kur megin uka jo gauti g.gif ir koks konkreciai smile.gif
Atsakyti