QUOTE(agnuta @ 2010 09 30, 15:07)
O tau tiesiog riebaluojasi ar ir spuogai kokie kyla? Aliejus esi bandžius? Arba nesigundai pabandyt tą aliejinį veido prausimą? Spiritą kaip naudoji?
Net nežinau, ką čia tau patart, bet tas prausimasis dažnas man atrodo, ne į naudą
Daugiau gal riebaluojasi, jei nesiprausciau, tai ir spuogu prikiltu, esu garantuota...Aisku turiu spuogus kelis, bet jie tokie, man atrodo, kile del medziagu apykaitos- nors...esu minejus kad mano mityba tai turbut pati sveikiausia
ta prasme kad nevalgau jokio slamsto, sausainuku, saldainuku, baltu miltu gaminiu, limonadu, kiausiniu,pieno, mesos (nesakau kad cia slamstas), ect. Pagrinde kruopos, darzoves, vaisiai, zuvis, riesutai,. Nes deja, ka suvalgau, taip atrodau...Ir laimei, nebetraukia tas bevertis maistas. Saziningai nuo pavasario taip valgau, ir rezultatas akivaizdus. As sunkus atvejis isviso esu, nes galiu suvalgyt vienu grikiu, ir mane taaaip isbers...Gal cia taip valosi organizmas, be atrodo ner nuo ko valytis, nes lig siol valgiau puikiai..na bet jau nukrypau i sona..
Bandziau aliejus- nepatiko, nors ir kaip dauguma graziai apie ji atsiliepia..Nepatiko, nes inkstiru daugeja...Apskritai man aliejai gerai tik plaukams
Spirita naudoju kai padirbeju rankomis...
dezinfekcijai...
Papildyta:
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 30, 17:00)
Ir budama vietoj taves, geriau nebepirkciau sothys kremo, o nueiciau pas Elyte
manau ras tikrai, kas tavo odytei tinka
Labai noriu nueiti...
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 09 30, 18:13)
bet nemoralizuosiu, tik pasakysiu, kad 5 kartų į dieną yra tikrai per daug. Pala. o tai jei naudoji krempudrą, tai ir makiažą pakartoji penkis kartus?
Oda bando tau parodyti, kad rūpiniesi ja neteisingai. Kai nuplauni natūralų sebumą, ji vėl pati save bando "sutepti", apsaugoti.
gal kaip kosmoso bangos tau skamba tas veido prausimas aliejais, bet pasakysiu, ką jis daro - apgauna odą. Tipo, o, aš pakankamai pamaitinta, kam man dar darbuotis pačiai?
Ką dar pastebėjau - šitas apgavimas, pakankamas sebumo kiekis normalizuoja ir uždegiminius procesus, kurie ypač skaudūs, jei oda per sausa. Tad bandant ką nors pašalinti, oda labiau žalojama negu sveika, lėčiau gyja, negražiau atrodo. Įsivaizduok, dar patepi sausinančiu salicilo spiritu. Na, išvis odai turėtų būti baisu
Beje, o aliejinės procedūros įmobilizuoja inkštirus. Jei jų yra, jie nelinkę virsti uždegimų židiniais, visokius darinukus tiesiog išnešioja limfa, kraujas masažuojant ir sužadinant apytaką.
aišku, reikia tik pasirinkti lengvą aliejų, kad nesiveltų aplink veidą, ir galiausiai gerai jį nuvalyti. Viskas. O jei su ricina, tai tau taip poras sutrauktų, kad geriau ir nereikia
šiaip tai užjaučiu, man būtų didelis gyvenimo apsunkinimas bėgiot prausti veido kelis kartus į dieną ir kad ta kova tokia be pabaigos atrodo...
o tau kokios atostogos nenusišviečia?
jei bijai kasdien, bent savaitgalį pamėgink pakeisti veido priežiūrą ir šitaip nestresuoti pačiai ir nestresinti odos
o kas pasidarė??
na apgauk tu savo odą - vietoj molio duok aliejaus ir karštą rankšluostį
Bent tą spiritą pradžiai išmesk
Nenaudoju krempudros, tik Bielle Pierre kompaktine pudra.
Patikek, ir mane siek tiek trikdo tas lankstymas i tualeta praustis, kai esi darbe...Bet jau ipratau
Nea, jAkiu atostogu
ir gerai, nes tik darbas mane siuo metu gelbeja nuo depresijos
Zinau ka padarysiu SIANDIEN- nueisiu i Juara, meginuku isigyti argitalio
Aciu uz pagalba
Papildyta:
QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 30, 18:58)
Beje, mergaitės, iš kur atsisiųsti šepetėlius mineralinei pudrai? Norėčiau šepetėlio pudrai ir maskuokliui, tačiau iš užsienio siųstis neikada nebandžiau, tad nemoku, o ir reikiamų kreditinių kortelių ar pay pal neturiu, tad reikėtų tarpininkės, arba gal kuri greitu metu užsisakinės kokius šepetukus ir man prigriebtumėt kartu?
Beje, kurie šepetėliai geresni- Bare Escentuals ar jūsų taip išgirti Everyday Minerals?
O nebandei Ecotools? Ju sarmoje, douglase yra