Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(GinMintė @ 2010 09 28, 21:51)
Būtinai  mirksiukas.gif
Turiu Lavera Bio Wild Rose kremuko mėginuką, galėčiau duoti, pamėgintum  mirksiukas.gif
Šiuo metu naudoju Laveros rožių šampūna, bet tikslios nuomonės apie jį dar negaliu pasakyti, ploviau dar tik kelis kartus, bet iš pirmo žvilgsnio jisai man pasirodė per daug maitinantis, kažkaip labiau plaukai apsunkę būna  g.gif

mango sampunas labiau patiko??smile.gif o kuri roziu kremuko meginuka turi, paprasta roziu ar roziu lift? kaip tau jis, patinka?smile.gif
Ginte, o cia tas pats basis sensitive kondicionierius kur praeita karta pirkome?? pakuotes isvaizda tik pasikeite?

http://www.violey.co...ner_p_3583.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 28 rugsėjo 2010 - 21:00
nusipirkau ir išbandžiau dantų pastą AloeDent Sensitive

user posted image

Droge. Ne, nuolaidų jai nėra tongue.gif

putoja kaip pašėlusi. Valant gana aštri, bet tas aštrumas greit nusivėdina. Praėjo koks pusvalandis, mėtinio skonio neliko, dantys slidūs thumbup.gif

kaip valo patiko, žiūrėsiu, ar paskirtį mažinti jautrumą pateisins cool.gif

tiesa, specialiai DG, jei norės pabandyti, o tai atskirta nuo mūsų labai: gamina britų Ransom, puslapis www.aloedent.co.uk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 28 rugsėjo 2010 - 21:17
Turiu du klausimus/pamąstymus ax.gif (čia vis vargai traukinukui ruošiantis)
Neradau blog'e atsiliepimų apie Laveros citrinų šampūną. Ar bandė kas? Mane domina kaip padedantis ilgiau išlaikyti šaknis nepasiriebalavusias, bet nesinorėtų, kad sausintų patį plauką g.gif
Antra, neapsisprenžiu, ar verta bandydi Weledos druskinę pastą ax.gif Čia, kaip sakant, ir norisi, ir badosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 28, 22:19)
Aha, ber Droge be nuolaidų jos kaina tokia kaip Eurovaistinėje su nuolaidom  doh.gif

užtai į Eurovaistinę ir nėjau cool.gif

šiandien po puikaus naminio SPA thumbup.gif Veido prausimas aliejumi, braškių miltelių kaukė, o pabaigai čampakų hidrolatas ir po lašą nerolio eliksyro bei citrinos EA. Kvepia oda saldžiai, citrusiškai, neroliškai, čampakiškai thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 28, 22:23)
Antra, neapsisprenžiu, ar verta bandydi Weledos druskinę pastą  ax.gif Čia, kaip sakant, ir norisi, ir badosi  biggrin.gif

apie šampūną nieko negaliu pasakyti sad.gif

o Weledos druskinės pastos Lietuvoje mėginukų nėra pirkti? Būsiu iš tų retų vienetų, kuriems ši pasta nei patiko, nei prilipo. Net sūrumo aš jos nejaučiau schmoll.gif Jei yra galimybė, už porą eurų gali pabandyti One drop only pastą - mažas įpakavimas, gerai putoja ir gerai valo, kaip įprastinė pasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 28, 21:23)

Neradau blog'e atsiliepimų apie Laveros citrinų šampūną. Ar bandė kas?

bandziau, nelabai man patiko, tiesa pasakius apelsininis 10 kartu geresnis, nors citrininis ir skirtas besiriebaluojantiems plaukams, man ispudzio nepaliko jokio, ir sesei netiko, tad nekartojom ir nekartosim.
Sunku isties ka ir patarti, jau ne karta susidurem, kad kas netinka vienai, kitai tinka puikiai. tikiuos padejau bent truputi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 28, 22:23)
Turiu du klausimus/pamąstymus  ax.gif (čia vis vargai traukinukui ruošiantis)
Neradau blog'e atsiliepimų apie Laveros citrinų šampūną. Ar bandė kas? Mane domina kaip padedantis ilgiau išlaikyti šaknis nepasiriebalavusias, bet nesinorėtų, kad sausintų patį plauką  g.gif
Antra, neapsisprenžiu, ar verta bandydi Weledos druskinę pastą  ax.gif Čia, kaip sakant, ir norisi, ir badosi  biggrin.gif

Apie si sampuna viena mergina rase, kad labai sausina plaukus.. Summer ji, atrodo, naudojo smile.gif
Druskine dantu pasta man nepatiko.. Jauciau nemalonu jausma burnoje ja plaunantis, o skonis tiesiog tampe unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 28, 21:57)
mango sampunas labiau patiko??smile.gif o kuri roziu kremuko meginuka turi, paprasta roziu ar roziu lift? kaip tau jis, patinka?smile.gif
Ginte, o cia tas pats basis sensitive kondicionierius kur praeita karta pirkome?? pakuotes isvaizda tik pasikeite?

http://www.violey.co...ner_p_3583.html

Aha, mango šampūnas labiau man patiko smile.gif Mėginuką turiu štai tokį.
Dėl Laveros kondicionieriaus tai net nežinau, bet manau, kad tas pats, tiesiog pakuotę pakeitė.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 28, 20:34)
Lavere yta ir nuo 25 metu, tik nepamenu katra, Rasma buvo nuoroda imetusi su metu skirstymais kazkurioje temoje, nerandu sad.gif ir as metausi tarp visu produktu, visko norisi, bet reikia atsirinkti su protu smile.gif

cia suskirstymas pagal Lovelula 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 28, 22:26)
o Weledos druskinės pastos Lietuvoje mėginukų nėra pirkti? Būsiu iš tų retų vienetų, kuriems ši pasta nei patiko, nei prilipo. Net sūrumo aš jos nejaučiau  schmoll.gif Jei yra galimybė, už porą eurų gali pabandyti One drop only pastą - mažas įpakavimas, gerai putoja ir gerai valo, kaip įprastinė pasta smile.gif

Kažkaip aš irgi prisibijau, kad nusivilsiu druskine. Nes man kažkiek putojimo visgi reikia g.gif
One drop only pasidomėsiu, ačiū thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 28, 22:41)
Kažkaip aš irgi prisibijau, kad nusivilsiu druskine. Nes man kažkiek putojimo visgi reikia  g.gif
One drop only pasidomėsiu, ačiū  thumbup.gif

o man is weledos pastu, tai butent druskine labiausiai patiko. Viena geresniu naturaliu pastu. Aisku, reikia priprasti prie neputojimo ir to keistoko jos skonio ax.gif
Atsakyti
Merginos, o tuso sudetis labai bloga? nesuprantu kai kuriu zodziu blush2.gif

Water, Beeswax, Carnauba, PVP, Cyclomethicone, TEA-Stearate, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol Stearate SE, Polybutene, Oleic Acid, Aloe Vera Gel, Cellulose Gum, Chamomile Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Magnesium Aluminum Silicate, Panthenol, Simethi
Atsakyti
šlykšti ta weledos druskinė pasta. Jei kas nori, galiu atiduoti kaune.
Atsakyti