QUOTE(eglute82 @ 2010 09 29, 19:57)
kur galima aki paganyti
cia is tos pacios parduotuvele, koki poveiki duoda japanese kissi aliejukas
QUOTE(agnuske @ 2010 09 30, 14:09)
o tie tepami pacifia kveplai ilgai islaiko kvapa
? man dar nereikia,nereikia,tik pasvajoju,kadanors...
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 30, 14:11)
QUOTE(Satura @ 2010 09 30, 09:11)
tai ką veidui jis padaro?
Japanese Kissi aliejuką aš naudoju paakiams- sumažina "maišus" po akimis, tamsius ratilus ir smulkias raukšleles. Neriebus, puikiai įsigeria, nepalieka riebios plėvelės. Dėl didelės koncentracijos Oleino rūgšties (oleic Acid- Omega9), jis yra laikomas geriausiai prasiskverbiančiu natūralių aliejųmi.
Puikiai naudojamas plaukams (pvz. galiukams), strijų profilaktikai. Žodžiu, visa info
čia
Satura, Andiroba gana lengvas (bet turtingas), gerai įsigeria. Jaučiu, kad mano sausėti linkusi oda padrėkinta, pamaitinta. Ypatingų problemų su oda neturiu, todėl negaliu iš patirties pasakyti kaip veikia probleminę odą.
Turi Neem aliejaus savybių, tik malonaus kvapo. Antivirusinis, priešgrybelinis, antibakterinis. Andiroba aliejus yra puikus, pradedant nuo vabzdžių įkandimamų, įpjovimų, įbrėžimų, psoriazė, egzema, seborėjinis dermatitas ir baigiant amžiaus dėmių gydymu. Plačiau ten pat- anitagrant.com
Tai pat pirkau Sapote aliejų, bet dar neišbandžiau ant odos, tik pauosčiau (kvapas toks migdolinis
) Labai naudojamą plaukų priežiūrai, taip pat sausėjančiau odai ypač šaltuojų metų laiku arba prausiantis kietu vandeniu. Lygina veido odos spalvą. Taip pat turi savybę tirštėti kai vėsu. Pirkau pomadą plaukams su Sapote aliejumi- tepu plaukų galiukus.
Apie Pacifica kvepaliukus. Neišlaiko visos dienos, žinoma. Pusdienį gal, neilgiau (bandžiau Fig kvapą). Rasakiloje galite pauostyti kvapus (kvapų gama ekopirk.lt). Aš siunčiausi iš
ČIA. Ten viiisokiausių, galite akis paganyti
Tame tarpe ir Nerola. Nerolos kvapas tikrai nėra toks kaip Nerolio eliksyro, bet jo atgarsis tai yra. Rinkausi pagal atsiliepimus iš
ČIA.