Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(Dobiliukė @ 2010 09 30, 16:20)
Įdomu kiek ten kainuoja? g.gif

Irgi tiek pat: už 50 - 7lt, už 100 - 14 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 30, 18:13)
o tu peržiūrėjai pakuotes jų? Radai kokius nors pasikartojančius ingredientus, kurie tau gali netikti? Ar tepei po mažai? Ar kaip visada? Nes tavo atveju tai niekaip nesuprantu, ar tu naudoji neteisingai, ar alergizuoja kažkas ...

Po paskutinio nevykusio bandymo perėjau atgal ant aloe gelio su glicerinu, kai nurims oda tada mėginsiu analizuot visus ingredientus ir galbūt pabandyt iš naujo smile.gif plante system kremo neišmečiau, labai jau jis man patiko, mėginsiu dar kartą po mažut mažutėlį lašelį ir žiūrėsiu, kaip seksis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 30, 17:00)
ne, ne tas pats. Eliksyras yra ziedu istrauka marulos aliejuje, o eterinis aliejus gaunamas is paciu ziedu ir labai mazai kiekiais.

QUOTE(Pasaulė @ 2010 09 30, 17:43)
Čia visai skirtingi dalykai. Eliksyrą gali gryną tepti ant odos.

QUOTE(Satura @ 2010 09 30, 18:13)
eglute82 paaiškino, kad ne. Bet jei nerolio EA įsilašinsi į patinkantį bazinį aliejų, gausi maždaug tą patį. Tik jei pirksi, atkreipk dėmesį, kad tikras nerolio EA yra brangus ir sprendžiant vien pagal kainą, ji turėtų būti dar aukštesnė nei bendras EA kainų lygis pas jus wink.gif

Tai jis brangesnis, pavyzdžiui, už apelsinų arba greipfrutų, eukaliptų EA... Bet yra ir už nerolį brangesnių. Rašo ant buteliuko "Essential oil". Ir dar parašyta, kad galima maišyti su kokosų aliejumi arba tepti gryną ant odos... O apelsinų parašyta, kad negalima tepti ant odos, nes gali suerzinti. ax.gif

QUOTE(Scurry @ 2010 09 30, 17:01)
taip, bet būna ir gaminamų, natūralesnių, o jei kalba apie įsisenėjusią ligą, kartais geriau neeksperimentuoti  4u.gif 

Kaip tik tenka eksperimentuoti, nes kai galvos oda pripranta, vėl tas pats prasideda ir priemonė nebepadeda. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 09 30, 19:53)
Tai jis brangesnis, pavyzdžiui, už apelsinų arba greipfrutų, eukaliptų EA...

sakyk kokioj pardej radai? gal aspaziuret galeciau ir pasakyciau ar vertas demesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 30, 21:47)
sakyk kokioj pardej radai? gal aspaziuret galeciau ir pasakyciau ar vertas demesio  4u.gif

Naturligvis. mirksiukas.gif Kitur neradau... O gal dar kur yra eterinių aliejų pirkti. Ai, dar keista, jog jie visi purškiami... Bent jau taip pasirodė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 30 rugsėjo 2010 - 21:06
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 30, 18:48)
O kodėl man pradėjo riebaluotis oda po kelių prausimosi aliejum seansų? 

daug labai prisimaišiusi, sunku pasakyti, bet man pirmiausiai kyla klausimai dėl jojobos, paskui gal dėl erškėtrožių g.gif Kažkaip jojobos pati neprisijaukinu, nors atseit turėtų tikti smile.gif

QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 30, 18:58)
Beje, mergaitės, iš kur atsisiųsti šepetėlius mineralinei pudrai? Norėčiau šepetėlio pudrai ir maskuokliui, tačiau iš užsienio siųstis neikada nebandžiau, tad nemoku, o ir reikiamų kreditinių kortelių ar pay pal neturiu,

sakyčiau, paprasčiau būtų susikurti PayPal, "pririšti" prie jo savo turimą kortelę ir sakytis pačiai. Nieko ten sudėtingo, sutaupysi +15 proc. tarpininkei smile.gif

pati siųsiuos iš EM, bet jei jungčiau ir tave, tai viršytume 75 litų ribą ir greičiausiai turėtumėm susimokėti muitą doh.gif

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 30, 19:01)
Aš kelis aliejus esu susimaišiusi: jojoba, avokadas, ricina ir erškėtrožės...

QUOTE(Honey @ 2010 09 30, 20:23)
mėginsiu dar kartą po mažut mažutėlį lašelį ir žiūrėsiu, kaip seksis blush2.gif

pradėk nuo labai labai mažai. Nuo tokio kiekio, kuris tau atrodytų nenormaliai mažas - oda gautų vos vos lašelytį. Jei bus bloga reakcija, tada alergija. Bet tikiuosi, kad tiesiog per daug tepi ir bus viskas čiki smile.gif

QUOTE(micefee @ 2010 09 30, 20:53)
O apelsinų parašyta, kad negalima tepti ant odos, nes gali suerzinti.  ax.gif 

taip, nes dar jis ir fototoksiškas, tai gali pigmentinių dėmių nuo saulės atsirasti doh.gif Nors aš vakarais įsilašinu citrinų EA į nerolį ir ramia galva einu miegot. Ryte užsitepu mineralinės ir jokių dėmių tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 30, 22:01)
Nors aš vakarais įsilašinu citrinų EA į nerolį ir ramia galva einu miegot. Ryte užsitepu mineralinės ir jokių dėmių tongue.gif

O čia citriną lašinat tam, kad pašviesinti odą?
Atsakyti
micefee, aš viena, vienaskaita 4u.gif

ne, aš odos sąmoningai nešviesinu, nebalinu, kad ji ir taip blyški doh.gif Kai būna stresingos, įtemptos dienos, neturiu daug galimybių kažkokiu dar paprastesniu būdu sau nuotaiką pasikelti. Nerolio kvapas toks žemiškas, gilus, žoliškas ir norisi man jam gaivios, linksmos natos, o citrusai tokie ir yra - tonizuojantys, keliantys nuotaiką. Per naktį nusivadi citrinos, bet ryte vistiek gaunasi apsauga nuo saulės - dėl visa ko wink.gif

fototoksiškumo efektas galioja visiems citrusiniams, bergamotei. Kadangi pačiai aktualus odos šviesinimas, tai reikia turėti tą šalutinį efektą omenyje, kad neprisidarytum sau rūpesčių wink.gif

būna, AN, KN, AZ siūlo kai kuriuos citrusinius, bergamotę be tų fototoksinių medžiagų. Atitinkamai bergamotės kvapas yra tiesiog silpnesnis, o štai jau citrinos pakeistos man visai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 30 rugsėjo 2010 - 21:12
QUOTE(micefee @ 2010 09 30, 20:59)
Naturligvis.  mirksiukas.gif Kitur neradau... O gal dar kur yra eterinių aliejų pirkti. Ai, dar keista, jog jie visi purškiami... Bent jau taip pasirodė.

jei gerai atsimenu ten buvo danu EA, jei man siaip sau pasirode, o ypac nerolis, nes kaina juokinga palyginus su KN, zinok sudetinga cia su EA. O tu butinai nori nerolio?
Atsakyti
Satura, aišku, ačiū. 4u.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 09 30, 22:11)
jei gerai atsimenu ten buvo danu EA, jei man siaip sau pasirode, o ypac nerolis, nes kaina juokinga palyginus su KN, zinok sudetinga cia su EA. O tu butinai nori nerolio?

Neee... Nebūtinai, bet pagal kainą palyginus su kitais, tai kodėl gi ne? biggrin.gif Aš noriu kažko kambariui kvėpinti (apelsinų, levandų) ir dar kokias kelis rūšis kitokių kosmetikai gaminti (ar plaukams, veidui į aliejus maišyti).
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 09 30, 22:34)
Neee... Nebūtinai, bet pagal kainą palyginus su kitais, tai kodėl gi ne?  biggrin.gif Aš noriu kažko kambariui kvėpinti (apelsinų, levandų) ir dar kokias kelis rūšis kitokių kosmetikai gaminti (ar plaukams, veidui į aliejus maišyti).

pigesnis, bet kvepia panašiai ir ilgai (čia kambariams kvėpinti) petitgreinas ax.gif Ir jis, ir nerolis gerai derės su apelsinais, o levandos tai apskritai visur tinka - ir vienos, ir su citrusiniai, ir kaip į galvą šauna wink.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 29, 19:57)
kur galima aki paganyti 4u.gif
cia is tos pacios parduotuvele, koki poveiki duoda japanese kissi aliejukas  ax.gif

QUOTE(agnuske @ 2010 09 30, 14:09)
o tie tepami pacifia kveplai ilgai islaiko kvapa blush2.gif ? man dar nereikia,nereikia,tik pasvajoju,kadanors... wub.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 09 30, 14:11)
bijau.gif buvau jau pamirsusi tuos nerolio sausus kvepalus!!!! Bukit geros, idekit nuoroda, jei praleidau kur  4u.gif  4u.gif  kur perkat? kaip?? Nes pacios suprantat, kad man ju reikia kaip oro doh.gif  biggrin.gif !!!

QUOTE(Satura @ 2010 09 30, 09:11)
tai ką veidui jis padaro?  4u.gif

Japanese Kissi aliejuką aš naudoju paakiams- sumažina "maišus" po akimis, tamsius ratilus ir smulkias raukšleles. Neriebus, puikiai įsigeria, nepalieka riebios plėvelės. Dėl didelės koncentracijos Oleino rūgšties (oleic Acid- Omega9), jis yra laikomas geriausiai prasiskverbiančiu natūralių aliejųmi.
Puikiai naudojamas plaukams (pvz. galiukams), strijų profilaktikai. Žodžiu, visa info čia

Satura, Andiroba gana lengvas (bet turtingas), gerai įsigeria. Jaučiu, kad mano sausėti linkusi oda padrėkinta, pamaitinta. Ypatingų problemų su oda neturiu, todėl negaliu iš patirties pasakyti kaip veikia probleminę odą.
Turi Neem aliejaus savybių, tik malonaus kvapo. Antivirusinis, priešgrybelinis, antibakterinis. Andiroba aliejus yra puikus, pradedant nuo vabzdžių įkandimamų, įpjovimų, įbrėžimų, psoriazė, egzema, seborėjinis dermatitas ir baigiant amžiaus dėmių gydymu. Plačiau ten pat- anitagrant.com
Tai pat pirkau Sapote aliejų, bet dar neišbandžiau ant odos, tik pauosčiau (kvapas toks migdolinis wub.gif ) Labai naudojamą plaukų priežiūrai, taip pat sausėjančiau odai ypač šaltuojų metų laiku arba prausiantis kietu vandeniu. Lygina veido odos spalvą. Taip pat turi savybę tirštėti kai vėsu. Pirkau pomadą plaukams su Sapote aliejumi- tepu plaukų galiukus.

Apie Pacifica kvepaliukus. Neišlaiko visos dienos, žinoma. Pusdienį gal, neilgiau (bandžiau Fig kvapą). Rasakiloje galite pauostyti kvapus (kvapų gama ekopirk.lt). Aš siunčiausi iš ČIA. Ten viiisokiausių, galite akis paganyti wub.gif wub.gif Tame tarpe ir Nerola. Nerolos kvapas tikrai nėra toks kaip Nerolio eliksyro, bet jo atgarsis tai yra. Rinkausi pagal atsiliepimus iš ČIA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supere: 30 rugsėjo 2010 - 21:48