Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 30, 16:52)
Dar Kaune galima įsigyti Hyper MAximoje esančioje parduotuvėje, skirtoje grožio salonams, nepamenu, kaip vadinasi, bet ji tiesiai prieš Kiką yra  4u.gif

Įdomu kiek ten kainuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 30, 17:00)

ne, ne tas pats. Eliksyras yra ziedu istrauka marulos aliejuje, o eterinis aliejus gaunamas is paciu ziedu ir labai mazai kiekiais.

o kas geriau?
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 09 30, 17:33)
o kas geriau?

Čia visai skirtingi dalykai. Eliksyrą gali gryną tepti ant odos.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 30, 14:25)
nes prausiuosi min 5 kartus per diena...

tokia graži mergytė, na bet jau taip kankina veidą, kad odos vietoj jau seniausiai aš būčiau tau nusilupusi doh.gif

bet nemoralizuosiu, tik pasakysiu, kad 5 kartų į dieną yra tikrai per daug. Pala. o tai jei naudoji krempudrą, tai ir makiažą pakartoji penkis kartus? blink.gif Oda bando tau parodyti, kad rūpiniesi ja neteisingai. Kai nuplauni natūralų sebumą, ji vėl pati save bando "sutepti", apsaugoti.

gal kaip kosmoso bangos tau skamba tas veido prausimas aliejais, bet pasakysiu, ką jis daro - apgauna odą. Tipo, o, aš pakankamai pamaitinta, kam man dar darbuotis pačiai? doh.gif Ką dar pastebėjau - šitas apgavimas, pakankamas sebumo kiekis normalizuoja ir uždegiminius procesus, kurie ypač skaudūs, jei oda per sausa. Tad bandant ką nors pašalinti, oda labiau žalojama negu sveika, lėčiau gyja, negražiau atrodo. Įsivaizduok, dar patepi sausinančiu salicilo spiritu. Na, išvis odai turėtų būti baisu sad.gif Beje, o aliejinės procedūros įmobilizuoja inkštirus. Jei jų yra, jie nelinkę virsti uždegimų židiniais, visokius darinukus tiesiog išnešioja limfa, kraujas masažuojant ir sužadinant apytaką.

aišku, reikia tik pasirinkti lengvą aliejų, kad nesiveltų aplink veidą, ir galiausiai gerai jį nuvalyti. Viskas. O jei su ricina, tai tau taip poras sutrauktų, kad geriau ir nereikia smile.gif

šiaip tai užjaučiu, man būtų didelis gyvenimo apsunkinimas bėgiot prausti veido kelis kartus į dieną ir kad ta kova tokia be pabaigos atrodo... 4u.gif

o tau kokios atostogos nenusišviečia?

jei bijai kasdien, bent savaitgalį pamėgink pakeisti veido priežiūrą ir šitaip nestresuoti pačiai ir nestresinti odos 4u.gif

QUOTE(pilveliukas @ 2010 09 30, 14:46)
o va bandziau Divos isgirtaji aquo bio kremuka, tai gerai kad tik maza meginuka indeli pirkau tongue.gif na ir ka netiko jau po pirmo patepimo reakcija...

o kas pasidarė??

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 30, 14:59)
skaudi tema  biggrin.gif  prausiklis (NS, eco gelinis), salicilo spiritas, sothys kremas... blush2.gif  bijau keist ka i naturalaus, nes su tokiom priemonem situacija pakankamai gera.

na apgauk tu savo odą - vietoj molio duok aliejaus ir karštą rankšluostį biggrin.gif Bent tą spiritą pradžiai išmesk smile.gif

QUOTE(agnuske @ 2010 09 30, 15:14)
gavau EM kabuki, neatsidziaugiu koks grazus ir svelnus,svajoniu sepetelis:)

visos juos taip giriat doh.gif

QUOTE(Honey @ 2010 09 30, 15:39)
O kai pabando ne vieną, o kokius 8-10 skirtingų kremų? Ką tada galvot?

o tu peržiūrėjai pakuotes jų? Radai kokius nors pasikartojančius ingredientus, kurie tau gali netikti? Ar tepei po mažai? Ar kaip visada? Nes tavo atveju tai niekaip nesuprantu, ar tu naudoji neteisingai, ar alergizuoja kažkas ...

QUOTE(blueberry_nights @ 2010 09 30, 16:06)
susipainiojau tarp boutique'u... biggrin.gif

pirma ten buvo butikas. Paskui prisijungė prie kažko, išsiplėtė ir tapo Biopasauliu. Dabar Biopasaulis tik panoramoje, o CUP'e vėl pasidarė butikas. Daugiau neklausk, pati paklydusi tarp trijų pušų ax.gif

QUOTE(micefee @ 2010 09 30, 16:55)
O Nerolio eliksyras ir EA kiek suprantu tas pats.

eglute82 paaiškino, kad ne. Bet jei nerolio EA įsilašinsi į patinkantį bazinį aliejų, gausi maždaug tą patį. Tik jei pirksi, atkreipk dėmesį, kad tikras nerolio EA yra brangus ir sprendžiant vien pagal kainą, ji turėtų būti dar aukštesnė nei bendras EA kainų lygis pas jus wink.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 09 30, 17:00)
o jau kaip kvepia blizgis, atrodo imsi ir laizysi kaip medu thumbup.gif

kvapas jo super biggrin.gif Parašyk, kaip tau vaizdas ir kaip jis ant lūpų laikysis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 30, 19:13)
aišku, reikia tik pasirinkti lengvą aliejų, kad nesiveltų aplink veidą, ir galiausiai gerai jį nuvalyti. Viskas. O jei su ricina, tai tau taip poras sutrauktų, kad geriau ir nereikia smile.gif

o aliejaus tipą rinktis pagal odos tipą ar tiesiog pagal tai, su kokiu oda jaučiasi gerai? Gal patartumėt kokį aliejų prausimusi? ir rankšluostį laikyti iki kol atvėsta, jei gerai supratau? Šiandien išmečiau paprastą veido ploviklį ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scurry: 30 rugsėjo 2010 - 17:21
QUOTE(Scurry @ 2010 09 30, 18:21)
o aliejaus tipą rinktis pagal odos tipą ar tiesiog pagal tai, su kokiu oda jaučiasi gerai? Gal patartumėt kokį aliejų prausimusi? ir rankšluostį laikyti iki kol atvėsta, jei gerai supratau? Šiandien išmečiau paprastą veido ploviklį ..

su kokiu oda jaučiasi gerai. Tikrai sau netepčiau alyvuogių, kokosų, kurie gal labiausiai tikėtina, tupi virtuvės spintelėje. Man nelabai prie dūšios tam buvo ir laisvai tekantis abrikosų kauliukų aliejus iš KN, mėlynių sėklų aliejus. Iš lengvųjų yra sezamai (aš jiems alergiška, bet šiaip tai super aliejus), į juos man panašios kamelijos, patinka marulos, iš lengvesnių dar avokadai - šitie ir plaukams daug kam tinka, patiko nakvišos thumbup.gif

reiks įdomumo dėlei paskaičiuoti, per kiek laiko rankšluostis atvėsta, bet greitai - tas neprailgs, nes tai sekundžių klausimas. Aš dar prispaudžiu greitai prie kaktos, nosies, skruostų, veido apačios, kad visur pašiltų smile.gif

į mane tu, čia visoms galioja!!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(adrija @ 2010 09 30, 17:33)
o kas geriau?

čia platus klausimas. EA galima paskaninti kremus, losjonus, dėti į kaukes, jis bus mažiau riebus už eliksyrą. Bet jo kvapas intensyvus, tai jei padauginti... Geriau nereikia biggrin.gif

o eliksyras jau gali eiti vietoje veido kremo, kvapas jo švelnesnis, jis skalsus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 30 rugsėjo 2010 - 17:39
Sveikos,

aš vel čia po trupučiuką užsimanau to nerolio doh.gif

dar spuogučius jeigu padžiovina... doh.gif

o aš pasigirsiu, baigiu susinormalizuot savo veido veiklą, kai pasakojau, kad po tų aliejinių valymų giluminiai buvo pradėję kilt. laabai tikrai gerai žalio molio taškeliai ir dar gintaro pudra, šitoji tai išvis staigiai viską naikina ir lygina thumbup.gif

man dar klausimas, paskaičiavau, kad tuo pačiu metu, kai pradėjo negerumai kilt ir pradėjau valyt aliejum veidą, pradėjau ir morkų hidrolatą vartot, bet tikriausiai tikrai negali būt, kad čia tas negerumas nuo jo? negi oda gali būt per daug drėkinama ar kažkas panašaus? dar kelis kartus po hidrolato tepiaus morkų fitolio miniatiūrinius lašiukus, jau veido švelnumas tada paisdaro.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 30, 17:13)

gal kaip kosmoso bangos tau skamba tas veido prausimas aliejais, bet pasakysiu, ką jis daro - apgauna odą. Tipo, o, aš pakankamai pamaitinta, kam man dar darbuotis pačiai? doh.gif Ką dar pastebėjau - šitas apgavimas, pakankamas sebumo kiekis normalizuoja ir uždegiminius procesus, kurie ypač skaudūs, jei oda per sausa. Tad bandant ką nors pašalinti, oda labiau žalojama negu sveika, lėčiau gyja, negražiau atrodo. Įsivaizduok, dar patepi sausinančiu salicilo spiritu. Na, išvis odai turėtų būti baisu sad.gif Beje, o aliejinės procedūros įmobilizuoja inkštirus. Jei jų yra, jie nelinkę virsti uždegimų židiniais, visokius darinukus tiesiog išnešioja limfa, kraujas masažuojant ir sužadinant apytaką.

O kodėl man pradėjo riebaluotis oda po kelių prausimosi aliejum seansų? verysad.gif Vakare nusiprausiu, ryte atsikeliu -viskas gerai, dienos bėgyje pradeda riebaluotis. O mano oda, kad riebaluotųsi, tai labai retas dalykas, ji daro tik tada, kai ją nepakankamai drėkinu. Tai ji čia kažkaip atvirkščiai viską suprato doh.gif bet nesuprantu kodėl verysad.gif
Atsakyti
Aš veidą aliejumi plaunu jau savaitę. Rezultate ant skruostų ir nosies vis dar matosi poros, tačiau ne taip baisiai kaip kažkada, skaudulingų pūlinių nebeturiu (tfu tfu tfu), ant kaktos tik karts nuo karto atsiranda maži pūlinukai, kuriuos turbūt matau tik aš viena lotuliukas.gif Nežinau ar čia nuo plovimo aliejais, ar todėl, kad po mm jau savaitė praėjo (tada oda visada būna švari), tačiau bet kokiu atveju tęsiu plovimus. Beje, mano oda be galo sausa, tačiau po plovimų aliejus plius ricina tapo normali thumbup.gif

Šiandien gavau siuntinuką iš AN, tad veido plovimas buvo atliekamas ant rankšluostuko užlašinus kelis lašus eukaliptų EA (pildau atsargas prieš ligų epidemijas), išbandžiau ramunėlių hidrolatą- sausina odą, tačiau labai gerai ją nuramina, tad pirmas įspūdis geras, o laukinių levandų hidrolatas ir sezamų aliejus palikti rytojui smile.gif

Beje, mergaitės, iš kur atsisiųsti šepetėlius mineralinei pudrai? Norėčiau šepetėlio pudrai ir maskuokliui, tačiau iš užsienio siųstis neikada nebandžiau, tad nemoku, o ir reikiamų kreditinių kortelių ar pay pal neturiu, tad reikėtų tarpininkės, arba gal kuri greitu metu užsisakinės kokius šepetukus ir man prigriebtumėt kartu? 4u.gif Beje, kurie šepetėliai geresni- Bare Escentuals ar jūsų taip išgirti Everyday Minerals?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 30 rugsėjo 2010 - 17:59
o nekeitei aliejaus? dabar neprismenu, ar po abrikosų kauliukų ar po jojobos aliejaus atsikėliau ryte su riebaluota oda, tad tą vakarą jau berods su sezamų valiaus ir ryte vėl ji buvo matinė, neriebaluota, kaip visuomet
Atsakyti
QUOTE(Arbuzu @ 2010 09 30, 17:59)
o nekeitei aliejaus? dabar neprismenu, ar po abrikosų kauliukų ar po jojobos aliejaus atsikėliau ryte su riebaluota oda, tad tą vakarą jau berods su sezamų valiaus ir ryte vėl ji buvo matinė, neriebaluota, kaip visuomet

Aš kelis aliejus esu susimaišiusi: jojoba, avokadas, ricina ir erškėtrožės...
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 30, 20:01)
Aš kelis aliejus esu susimaišiusi: jojoba, avokadas, ricina ir erškėtrožės...

o ricinos tinka iš vaistinės?

Satura, ačiū, išbandysiu pirmiausia turimus alyvuogių, kokosų ir lazdyno riešutų, kol įsigysiu sezamų - daug gerų atsiliepimų girdžiu apie jį bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scurry: 30 rugsėjo 2010 - 18:12