Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 30, 14:59)
skaudi tema  biggrin.gif  prausiklis (NS, eco gelinis), salicilo spiritas, sothys kremas... blush2.gif  bijau keist ka i naturalaus, nes su tokiom priemonem situacija pakankamai gera. Esu nusvilus su eko kremais, bijau bandyt, bt reiks isdrist  biggrin.gif  kazkaip veidas man skaudi tema, va kunui, plaukams tai viskas naturalu, na beveik, bet veidui...nors pati matai kad praktiskai neskiriu jam demesio, o noriu kad lygus ir grazus butu  doh.gif su hidrolatais kazkaip man nerimta atrodo...gal ir klystu, pripazistu, taciau.......
ir zalio molio kaukes, tiesa, dar...laabai daznai...nesakysiu kaip daznai nes isvis dabar jau gausiu lupt  biggrin.gif

o garsuji prausima aliejum bandei? man rods is karto riebuma sutvarkytu. as pati pasidariau su 30proc ricinos,bet db jau darysiu visai be jos,nes nebegalvoju kad oda riebi... prausimas aliejum turetu padet.. o ant pacio spuogo- manukos ea, zalio molio taskas per nakti. pudra -mineraline. bandyk. pati bandau ir neprarandu vilties, manau suveikti turetu visas pilnas kompleksas. planuose dar argital su eziuolem (nebandei?),bet veliau,kai pinigeliu daugiau bus

o tie tepami pacifia kveplai ilgai islaiko kvapa blush2.gif ? man dar nereikia,nereikia,tik pasvajoju,kadanors... wub.gif
Atsakyti
bijau.gif buvau jau pamirsusi tuos nerolio sausus kvepalus!!!! Bukit geros, idekit nuoroda, jei praleidau kur 4u.gif 4u.gif kur perkat? kaip?? Nes pacios suprantat, kad man ju reikia kaip oro doh.gif biggrin.gif !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 30 rugsėjo 2010 - 14:12
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 30, 15:02)
Na, tikrai,kad sitaip niekas netiktu, dar neteko susidurti  g.gif 
Paimciau mielai, bet uzsisakiau ka tik visa nauja pakuote,laukiu issisiepusi  biggrin.gif Pasiilgau tos veido skaistybes  rolleyes.gif  , nes jau baigiau viena....

man atrodo kad ieina i sudeti hamamelis, g.gif o jam tikrai as nedrauge unsure.gif

va ir as apie tepamus kvepalus galvoju wub.gif
Atsakyti
gavau EM kabuki, neatsidziaugiu koks grazus ir svelnus,svajoniu sepetelis:)
ir gavau zalio molio is AN visa smilkalais kvepianti siuntinuka wub.gif taip ir nesupratau is kur tas kvapas. beje geras bajeris kad siuntimas is AN virs 8lt, o is ekolinijos,kur AN produktais prekiauja - 4.30lt thumbup.gif
tai taip save pamaloninau:) reik jau stabdyt arklius...
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 30, 13:25)
Isbandziau NS prausimo putas veidui- labai neblogos.

nes prausiuosi min 5 kartus per diena...

Nejauti jokio tempimo po prausimosi? Makiažą gal žinai kaip nuvalo?

Kaip ir dauguma merginų, manau, kad sau tikrai nepadedi taip dažnai plaudama veidą, juk čia ne grindys. Atsiprašau už išsireiškimą, bet kas per daug tas tikrai nesveika. Jau geriau molio kaukes darykis dažniau (3-4k/sav.). Ir dar tas salicilas... unsure.gif Jeigu nepatinka hidrolatai, pabandyk Dr.Hauschka clarifying toniką. Jis būtent riebesniai, probleminei odai 4u.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 09 30, 14:02)
Pasiilgau tos veido skaistybes  rolleyes.gif  , nes jau baigiau viena....

Prašau prašau parodykit man tą kremuką 4u.gif Kažkur vaizduotėj piešiasi sidabrinė spalva, bet daugiau nieko. O jis neturi amžiaus cenzo? biggrin.gif
Atsakyti
Diva:), prašom 4u.gif

QUOTE(supere @ 2010 09 30, 10:08)
Tepamu Pacifica kvepaliuku yra ekopirk.lt, ir Rasakiloje. anitagrant.com man patiko, kad galima mazus kiekius uzsisakyti pabandymui, tai vat per tuos mazus kiekius ir prasinesiau, ziurejau atsiliepimus. Andiroba tepu pries tai patepus veida su eliksyru kokiu nors (nerolio, roziu ar vaniles). Neseniai pradejau tepti, patinka jausmas, tekstura aliejaus, man jis pasirodfe daugiau maitinantis, tepu ji vakare.

Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 09 30, 15:14)
tai taip save pamaloninau:) reik jau stabdyt arklius...

Na, kadangi mano arkliu visa kaimene i laukus issilakste ir jau nebera KO stabdyti lotuliukas.gif , tai as ir rami...Tik tie vat kvepalai dabar galva sukioja i visus sonus ...
Papildyta:
AGNUTA, DEKAVONE NUOSIRDI 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(Dovish @ 2010 09 30, 15:15)
Prašau prašau parodykit man tą kremuką 4u.gif Kažkur vaizduotėj piešiasi sidabrinė spalva, bet daugiau nieko. O jis neturi amžiaus cenzo? biggrin.gif

Stai jis, su cenzu , kam senatve jau uz keliu kalneliu biggrin.gif , kam virs 30 jis...
http://www.violey.co...eme_p_7582.html

Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 30, 14:11)
bijau.gif buvau jau pamirsusi tuos nerolio sausus kvepalus!!!! Bukit geros, idekit nuoroda, jei praleidau kur  4u.gif  4u.gif  kur perkat? kaip?? Nes pacios suprantat, kad man ju reikia kaip oro doh.gif  biggrin.gif !!!

Tu nepatikėsi, bet įtariu, kad mums su Tavim turėtų patikti biggrin.gif :
http://www.violey.co...yra_p_3103.html
Kažin Kaune niekas Lakshmi kvepalais neprekiauja g.gif Nu taip norėčiau aš juo pauostyt rolleyes.gif Blogiausiu atveju mėginuką reikės nugriebti į sekanti klausimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 30, 14:59)
. Esu nusvilus su eko kremais, bijau bandyt, bt reiks isdrist  biggrin.gif 

CIa bus ne kinkreciai tau skirta o siaip bendras pastebejimas. Pastebejau, kad zmones linke suplakti eko prekes i viena vieta. Ta prasme, pabande viena eko krema ar sampuna, netiko ir is katro spjauna i visa eko produkcija. Kazkaip taip nedaro su iprasta kosmetika - jei kazkas is ten netiko, tiesiog perka kita rusi, o eko meta ir nebeatsigrezia is vis i ta puse. Zodziu, keistuma man kazkokia doh.gif

Atsakyti
Jau geriau molio kaukes darykis dažniau (3-4k/sav.).

Bet tikrai ne žalią taip dažnai.. jau geriau pamaišyt su kažkuo - kad ir baltu, ar raudonu.
Papildyta:
QUOTE(chemistry @ 2010 09 30, 15:28)
Ta prasme, pabande viena eko krema ar sampuna, netiko ir is katro spjauna i visa eko produkcija.

O kai pabando ne vieną, o kokius 8-10 skirtingų kremų? Ką tada galvot? g.gif Parduot paskui sunku, nes nepopuliaru, tenka kūnui sunaudot, kas gaunasi labai brangu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 09 30, 13:45)
iskart niezti baisiausiai, iki zaizdeliu net, nes sunku nesikasyti (neimanoma biggrin.gif ), pleiskanoja, bet tokia iskart staigi reakcija, pvz, su als taip unsure.gif

Man čia irgi panašu į seborėją. Mano galvos oda taip pat jautri šampūnams.

Jeigu nepatinka hidrolatai, pabandyk Dr.Hauschka clarifying toniką. Jis būtent riebesniai, probleminei odai 4u.gif

Aš dbr naudoju Dr. Hauschka seriją probleminei odai, tai veidas visai nesiriebaluoja. rolleyes.gif

Sakykit, o kiek kainuoja Lietuvos parduotuvėse Weleda Iris soap ir kaip jis?

Mane kaip nervina... Pas mus čia visų eterinių aliejų kosminės kainos. doh.gif O tą nerolį kur naudojat, tai ten irgi eterinis aliejus ar kažkoks kitoks eliksyras?

Ai, dar pasiėmiau Dr. Hauschka "Vital" ir "Soothing" kaukių mėginukus po 5ml nemokamai. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 30 rugsėjo 2010 - 14:42
QUOTE(micefee @ 2010 09 30, 15:39)
Sakykit, o kiek kainuoja Lietuvos parduotuvėse Weleda Iris soap ir kaip jis?

O tą nerolį kur naudojat, tai ten irgi eterinis aliejus ar kažkoks kitoks eliksyras?

Holos 17 Lt.

KN eliksyras ax.gif
Atsakyti