QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 30, 14:59)
skaudi tema prausiklis (NS, eco gelinis), salicilo spiritas, sothys kremas... bijau keist ka i naturalaus, nes su tokiom priemonem situacija pakankamai gera. Esu nusvilus su eko kremais, bijau bandyt, bt reiks isdrist kazkaip veidas man skaudi tema, va kunui, plaukams tai viskas naturalu, na beveik, bet veidui...nors pati matai kad praktiskai neskiriu jam demesio, o noriu kad lygus ir grazus butu su hidrolatais kazkaip man nerimta atrodo...gal ir klystu, pripazistu, taciau.......
ir zalio molio kaukes, tiesa, dar...laabai daznai...nesakysiu kaip daznai nes isvis dabar jau gausiu lupt
ir zalio molio kaukes, tiesa, dar...laabai daznai...nesakysiu kaip daznai nes isvis dabar jau gausiu lupt
o garsuji prausima aliejum bandei? man rods is karto riebuma sutvarkytu. as pati pasidariau su 30proc ricinos,bet db jau darysiu visai be jos,nes nebegalvoju kad oda riebi... prausimas aliejum turetu padet.. o ant pacio spuogo- manukos ea, zalio molio taskas per nakti. pudra -mineraline. bandyk. pati bandau ir neprarandu vilties, manau suveikti turetu visas pilnas kompleksas. planuose dar argital su eziuolem (nebandei?),bet veliau,kai pinigeliu daugiau bus
o tie tepami pacifia kveplai ilgai islaiko kvapa ? man dar nereikia,nereikia,tik pasvajoju,kadanors...