Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(linutiaaa @ 2010 09 30, 13:45)
iskart niezti baisiausiai, iki zaizdeliu net, nes sunku nesikasyti (neimanoma biggrin.gif ), pleiskanoja, bet tokia iskart staigi reakcija, pvz, su als taip unsure.gif

Atsimenu, kaip kažkada buvai rašius dėl niežėjimo.
Aš tai sau įtariu riebiąją seborėją g.gif Galvojau, gal putokliai kokie netinka, bet kad su visais panašiai. Ir dar tos keistos pleiskanėlės pasikasius g.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 09 30, 13:27)
nu niekaip nerandu kur nusipirkti naturdem sampuno, rankom krema maciau, kojom ir o sampuno nerasta blink.gif

Eurokose tikrai buna smile.gif ziurekit ne kad visa linija butu salia isstatyta (na kad visi natuderm produktai), o grynai prie sampunu 4u.gif
Atsakyti
Isbandziau NS prausimo putas veidui- labai neblogos. Skirtos riebiai/misriai odai, gerai prausia, kaina 13 lt (kosmadoj db nuolaida), na manau kad kartosiu, nes bent jau man si veido priemone ziauriai greitai baigiasi, nes prausiuosi min 5 kartus per diena...
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 30, 14:25)
Isbandziau NS prausimo putas veidui- labai neblogos. Skirtos riebiai/misriai odai, gerai prausia, kaina 13 lt (kosmadoj db nuolaida), na manau kad kartosiu, nes bent jau man si veido priemone ziauriai greitai baigiasi, nes prausiuosi min 5 kartus per diena...

Ir kiekvieną kartą su prausikliu? Neskatina didesnio odos riebalavimosi? ax.gif Kokia Tavo oda? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 30, 14:30)
Ir kiekvieną kartą su prausikliu? Neskatina didesnio odos riebalavimosi? ax.gif Kokia Tavo oda? 4u.gif

kiekv karta su prausikliu...na pvz...atsikeliu riebaluota ne tas zodis. 1 prausimasis apie 7 ryto. 11 val jau verkiant reikia vel praustis. 14 val- vel. 17-18 val- butinai. 20 va, ir pries miega, apie 22, kartais 23 val...jau pripratau...Gerai kad darbe yra galimybe tai daryti. Pamenu, univere tai kosmaras budavo...bandai su servetele sugert riebalu pertekliu, ir ant virsaus kompaktine dedavau, nes kitaip tai kraupus vaizdas...
Gal ir skatina, bet kaip isbandyt tai? nesipraust negaliu.. schmoll.gif
mano misri...ypac riebaluotumas pasireiskia per viduri veido, kakta VISA... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 30, 14:36)
kiekv karta su prausikliu...na pvz...atsikeliu riebaluota ne tas zodis. 1 prausimasis apie 7 ryto. 11 val jau verkiant reikia vel praustis. 14 val- vel. 17-18 val- butinai. 20 va, ir pries miega, apie 22, kartais 23 val...jau pripratau...Gerai kad darbe yra galimybe tai daryti. Pamenu, univere tai kosmaras budavo...bandai su servetele sugert riebalu pertekliu, ir ant virsaus kompaktine dedavau, nes kitaip tai kraupus vaizdas...
Gal ir skatina, bet kaip isbandyt tai? nesipraust negaliu..  schmoll.gif
mano misri...ypac riebaluotumas pasireiskia per viduri veido, kakta VISA... verysad.gif

Aš tai įtariu, kad nuo tokio dažno prausimosi labiau riebaluojasi g.gif Aš pamenu irgi save universiteto laikais, toks pats košmaras būdavo, tik aš tada nenatūralias priemones naudojau. Dabar tikrai nebėra taip tragiškai. Aišku, dienos metu tenka kokį kartą kitą pasausint veidą servetėle, bet situacija tikrai ne tokia, kaip anksčiau. Dar dabar pradėjau įtariau žiūrėt į prausiklius riebiai odai. Jie nuriebina ją, ko pasekoje paskui suaktyvėja riebalinių liaukų veikla siekiant kompensuoti tą netekimą.
Ką tu šiaip naudoji veidui? g.gif
Atsakyti
Merginos, kurios gaminot Palominos depiliacinę cukraus masę, ar išeitų ją antrą kartą naudojant sušildyti ne tiesiogiai ant kaitlentės, bet įstačius indelį į karštą vandenį?
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 09 30, 13:56)
Eurokose tikrai buna smile.gif ziurekit ne kad visa linija butu salia isstatyta (na kad visi natuderm produktai), o grynai prie sampunu 4u.gif

ACIU 4u.gif reiks ieskoti dabar eurokos tongue.gif man nuo laveros mangu sampuno plaukai sudurniavo nei dienos neislaiko, g.gif ir kokoe keistipalietus lyk sausas virsus, na net nemoku paaiskinti blink.gif virsugalvi riebaluoti, galai sausi, nors alieju dedu ant galu, visai nesuprantu as jau savo plauku schmoll.gif
o va bandziau Divos isgirtaji aquo bio kremuka, tai gerai kad tik maza meginuka indeli pirkau tongue.gif na ir ka netiko jau po pirmo patepimo reakcija... bash.gif na ir nesiseka man su veidu, ..reik gal nest i isparduotuve g.gif
Atsakyti
QUOTE(meid @ 2010 09 30, 14:43)
Merginos, kurios gaminot Palominos depiliacinę cukraus masę, ar išeitų ją antrą kartą naudojant sušildyti ne tiesiogiai ant kaitlentės, bet įstačius indelį į karštą vandenį?

Ar tik Palomina pati kažkada nebuvo rašiusi, kad ji iškart pasidaro keliems kartams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 30, 14:42)

Ką tu šiaip naudoji veidui? g.gif

skaudi tema biggrin.gif prausiklis (NS, eco gelinis), salicilo spiritas, sothys kremas... blush2.gif bijau keist ka i naturalaus, nes su tokiom priemonem situacija pakankamai gera. Esu nusvilus su eko kremais, bijau bandyt, bt reiks isdrist biggrin.gif kazkaip veidas man skaudi tema, va kunui, plaukams tai viskas naturalu, na beveik, bet veidui...nors pati matai kad praktiskai neskiriu jam demesio, o noriu kad lygus ir grazus butu doh.gif su hidrolatais kazkaip man nerimta atrodo...gal ir klystu, pripazistu, taciau.......
ir zalio molio kaukes, tiesa, dar...laabai daznai...nesakysiu kaip daznai nes isvis dabar jau gausiu lupt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 30, 14:59)
skaudi tema  biggrin.gif  prausiklis (NS, eco gelinis), salicilo spiritas, sothys kremas... blush2.gif  bijau keist ka i naturalaus, nes su tokiom priemonem situacija pakankamai gera. Esu nusvilus su eko kremais, bijau bandyt, bt reiks isdrist  biggrin.gif  kazkaip veidas man skaudi tema, va kunui, plaukams tai viskas naturalu, na beveik, bet veidui...nors pati matai kad praktiskai neskiriu jam demesio, o noriu kad lygus ir grazus butu  doh.gif su hidrolatais kazkaip man nerimta atrodo...gal ir klystu, pripazistu, taciau.......
ir zalio molio kaukes, tiesa, dar...laabai daznai...nesakysiu kaip daznai nes isvis dabar jau gausiu lupt  biggrin.gif

Salicilio spiritą kasdien naudoji? Nebaisu odą nukankint? Juk jis labai stiprus ir ilgą laiką neturėtų būt naudojamas.
Dėl hidrolatų - aš irgi buvau labai skeptiška, kol neišmėginau, tik reikia atsirinkt tinkamus, na kaip ir su visom priemonėm tikriausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 30, 14:59)
skaudi tema  biggrin.gif  prausiklis (NS, eco gelinis), salicilo spiritas, sothys kremas... blush2.gif  bijau keist ka i naturalaus, nes su tokiom priemonem situacija pakankamai gera. Esu nusvilus su eko kremais, bijau bandyt, bt reiks isdrist  biggrin.gif  kazkaip veidas man skaudi tema, va kunui, plaukams tai viskas naturalu, na beveik, bet veidui...nors pati matai kad praktiskai neskiriu jam demesio, o noriu kad lygus ir grazus butu  doh.gif su hidrolatais kazkaip man nerimta atrodo...gal ir klystu, pripazistu, taciau.......
ir zalio molio kaukes, tiesa, dar...laabai daznai...nesakysiu kaip daznai nes isvis dabar jau gausiu lupt  biggrin.gif

O tau tiesiog riebaluojasi ar ir spuogai kokie kyla? Aliejus esi bandžius? Arba nesigundai pabandyt tą aliejinį veido prausimą? Spiritą kaip naudoji?
Net nežinau, ką čia tau patart, bet tas prausimasis dažnas man atrodo, ne į naudą g.gif
Atsakyti