Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(Satura @ 2010 09 30, 09:43)
Ar pas tave irgi tokios veltos? Kaip nešiojasi? smile.gif

Jo jo, manau tokios pat. Sakau jau trecia karta plaunu tas pacias ir kaip isdziusta, tai kaip naujos. Nei viena dar neiplyso.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 30, 10:01)
Jei ką, žinau tašką, iš kur drobelės papigiai prisipirkti tongue.gif

Išduok tą tašką, ką ax.gif Ir primink, kaip ji ten vadinasi, anakart nepasižymėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 30, 10:36)
Sakau jau trecia karta plaunu tas pacias ir kaip isdziusta, tai kaip naujos. Nei viena dar neiplyso.

vadinasi, bus nešiojamos, kol nenusizulins biggrin.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 09 30, 10:37)
Išduok tą tašką, ką ax.gif Ir primink, kaip ji ten vadinasi, anakart nepasižymėjau blush2.gif

Kalvarijų turgaus pakraštyje, kur kelių aukštų pastatas su sėklom, daržo reikmenimis, yra ir audinių parduotuvė. Tai jos rūsyje, kur matyt pačios paprasčiausios medžiagos sudėtos, yra pirkti paklodinės medžiagos arba drobelės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 30, 10:29)
dar trumpai parašysiu apie Aviva kosmetiką, kiek vakar išskaičiau. Jos pagrindas - mineralinis vanduo, išgaunamas šiaurės Vokietijoje, kažkokio nacionalinio parko teritorijoje iš 200 metrų gylio, neužterštas. Šiandien bandžiau drėkinantį kremą, tai nepasirodė skystas, kaip dažnai būna, o sviestinės konsistencijos daugiau. Staigiai susigėrė, oda liko matinė. Kvapo beveik neturi, lyg kažką, kokio aliejaus gal?  g.gif Bet reikia patestuoti daugiau smile.gif

kiek siuntimas is ten kainavo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 30, 09:13)
As juosteles pirkau Kaune. Tas skirtas depiliacijai. Uz 100 juosteliu mokejau atrodo 14 lt. Bet, kad jos issiplauna puikiai,tai vis tas pacias ir tas pacias naudoju. Zodziu ilgam ten bus.
Spalio gale rausiu i Kauna, tai galeciau nupirkt jeigu reikia

O kur Kaune pirkai? Man irgi reikia pasipildyti juostelių atsargas bigsmile.gif . Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 09 30, 10:46)
kiek siuntimas is ten kainavo? 4u.gif

iš ten, tai iš kur? g.gif Man Beautyfly.lt mėginukų įdėjo, o iš šios parduotuvės siuntimas yra 5 litai 4u.gif
Atsakyti
tiesa, nesižavėkit Acorelle juostelėmis veidui (depiliacinėmis). Vakar pribloškė mane jų mėlyna spalva (na tebūnie, ramunėlių eterinis) ir aliejukas, kuris irgi mėlynas ir ne kaip aliejus, o grynas vanduo. Pakračiau - vanduo.... Pasirodo, su parafinu... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolphin @ 2010 09 30, 11:04)
sita parduotuve ir turejau omeny 4u.gif aciu

maniau, gal vokiškąją biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 30, 11:06)

maniau, gal vokiškąją  biggrin.gif  4u.gif

beautyfly.lt yra AVIVA meginuku rinkinukas smile.gif na tie megineliai po 30ml biggrin.gif tai galvoju, gal verta pameginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 09 30, 10:48)
O kur Kaune pirkai? Man irgi reikia pasipildyti juostelių atsargas bigsmile.gif . Ačiū 4u.gif

Pirkau Gabijoj ( buvusiam Holivude)
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 09 29, 16:38)
jau savaite naudoju nerolio eliksyra po 2 lasus vakarais. patinka labai,labai, spuogu sumazejo, kai kurie isausejo biggrin.gif  oda ligesne, svytinti. vat mastau, ar pakaktu is jo drekinimo ir diena? 4u.gif  turiu 15 ml, tai patinka kad mazai reikia, na ilgam man jo uzteks biggrin.gif  thumbup.gif

vis labiau ir labiau pradedu noreti doh.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 30, 09:50)
ernesin gyrė Natuderm šampūną, kad gerai drėkina wink.gif

isigijau ir as, kol kas testuoju, ka galiu pasakyti, kas tikrai patinka, jog plaukai ir kita diena labai graziai krenta bigsmile.gif dar tik nesu tikra, ar nedirgina man galvos odos, kodel ji pas mane tokia jautri doh.gif

QUOTE(andy @ 2010 09 30, 12:51)
taip išeina, kad aš irgi atsilikusi, nežinau nei Gabijos nei Holivudo lotuliukas.gif

man girdetas holivudas, bet tiksliai nepamenu kur..savanoriuose kazkur g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 09 30, 13:13)
dar tik nesu tikra, ar nedirgina man galvos odos, kodel ji pas mane tokia jautri doh.gif

O kas darosi Tavo galvos odai? Kuo pasireiškia tas jautrumas?
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 30, 13:15)
O kas darosi Tavo galvos odai? Kuo pasireiškia tas jautrumas?

iskart niezti baisiausiai, iki zaizdeliu net, nes sunku nesikasyti (neimanoma biggrin.gif ), pleiskanoja, bet tokia iskart staigi reakcija, pvz, su als taip unsure.gif
Atsakyti