Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(Etama @ 2010 09 30, 00:51)
jauti skirtuma? g.gif gal stebukla atrasiu taip plaudama biggrin.gif
As to neputojimo tai nelabai bebijau irnesakyk.gif o ar skalsus sante pasirode? wink.gif

jauciu ax.gif kai muilinu tik karta, tai jau antra diena su palaidais nenoriu buti, o kai du kartus, na tai ir 2,5 dienos islaiko plaukai. siaip plauku tikrai nemazai turiu, bet riebaluojasi pakankamai greitia.sakau su kava plaut pradesiu sedint namuose.

bet as kaip suprantu, reikia:itrini, palaikai po ranksluosciu, isplauni, po to muilini galva sampunu?

sampunas pasirode pakankamai skalsus, nes gerai putoja, tai nedaug reikia biggrin.gif
Atsakyti
CUP'e atgimė Bioboutique'as - sumažėjo, išsikėlė iš trečio į gimtąjį penktąjį aukštą prie laiptų. Parduoda Logona, Sante, NeoBio, kiek mačiau smile.gif

[quote=chemistry,2010 09 29, 19:19]
O as bebegdama is darbo i paskaitas Green'a nusipirkau, [/quote]

kur konkrečiai??

[quote=Ayaan,2010 09 29, 19:52]
Galvojau iš pradžių tą miniuką imti pabandymui, bet pardavėja davė paragaut, todėl iškart pirkau normalią pakuotę.
[/quote]

iš testerio? biggrin.gif

[quote=supere,2010 09 29, 20:10]
Tokie 4u.gif . Gamintojas Pacifica. Nerola Orange blossom.
[/quote]

[quote=supere,2010 09 29, 20:31]
Aliejus Andiroba.

Man patiko konsistencija- kaip kokoso aliejaus (kai silta skystas, kai vesu sutirsteja), toks kaip kremukas dabar, su mentele imu. [/quote]

kaip tu tokių atrandi?? O kaip geriasi Andiroba, kokį poveikį jauti? Jeigu anti aging, tai skiedi jį ar vistik ne?

[quote=Scurry,2010 09 29, 21:12]
o ką manote apie Kaaral produktus?
[/quote]

Etama jau pasakė - jie nėra natūralūs

[quote=Katherina,2010 09 29, 21:14]
Pagiriamąjį žodį tariu Ikove plaukų balzamui su avokadais plaukai pamaitinti, minkšti, taip pat tos pačios firmos dušo žele su brazil.riešutais [/quote]

kas čia per firma? wink.gif

[quote=Scurry,2010 09 29, 21:16]
o kaip valote veidą aliejais? [/quote]

[quote=ernesin,2010 09 29, 21:26]
Šis klausimas jau pradeda užknisti juodai nes po penkis kart į temą reikia atsakinėti dėl to, kad kažkas tingi bent vieną temą perskaityti mad.gif
[/quote]

specialiai nuorodas į valymą aliejais įdėjau į PIRMĄ temos postą, nes ernesin beveik nieko daugiau nedaro, tik cituoja nuorodas į tai doh.gif Deja, bet visko išryškinti tame poste neįmanoma, bet gal pasiskaitykit kiek atidžiau, prieš klausdamos wink.gif

[quote=Odrey,2010 09 29, 22:58]
Labas vakaras mergaites brunette.gif
ka tik pasidariau depiliacija su Palominos cukraus mase, ir pirma karta vietoj naturalaus medaus, dejau dirbtini. [/quote]

šaunuolė smile.gif O juosteles pirkai iš kažkur?

[quote=sarkela,2010 09 29, 23:27]
Dar klausimukas, mergytės - iš kur jūs Nerolio eliksyrą siunčiatės, iš KN? Kur kainos geresnės ieškoti?

Jaučiu per trumpą laiką bankrutuosiu, bet ramia sąžine apšviečiau MB apie šeimoje vyksiančius pokyčius, visą chemiją sudėjau į dėžę [/quote]

KN nesiunčia, bet turi savo prekybos partnerius ir per juos prekiauja. Apie kažkokias akcijas dar neteko girdėti, kaina visur bus jo vienoda smile.gif

eglute82 nurodė parduotuvę atstovų Šiauliuose. Na ir kas, jei ten nerolio ir nebūtų? Paprašyk, kad atvežtų, vistiek prekes vežasi, tai vienu buteliuku mažiau ar daugiau - koks jiems skirtumas tongue.gif

o kas tave pačią paskatino keisti požiūrį ir gyvenimą? Gal ką painioju, bet tu man labiau matyta iš parfumerijos skyrelio, ne? Kvepalų irgi atsisakytum? biggrin.gif

[quote=Etama,2010 09 30, 00:01]
bet jei jau paklausei-atkreipsiu is naujo pasitepusi drinks_cheers.gif
[/quote]

pažiūrėk, labai įdomu 4u.gif

[quote=bozkakoszka20,2010 09 30, 00:27]
mergaites, kur galeciau isigyti nebarngu kokybiska sepeteli mineraliniai pudrai?
[/quote]

tikriausiai vieni pigiausių yra EM šepetėliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 30 rugsėjo 2010 - 08:07
QUOTE(Satura @ 2010 09 30, 09:06)

kur konkrečiai??

biotekoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 30, 09:06)
šaunuolė smile.gif O juosteles pirkai iš kažkur?

As juosteles pirkau Kaune. Tas skirtas depiliacijai. Uz 100 juosteliu mokejau atrodo 14 lt. Bet, kad jos issiplauna puikiai,tai vis tas pacias ir tas pacias naudoju. Zodziu ilgam ten bus.
Spalio gale rausiu i Kauna, tai galeciau nupirkt jeigu reikia
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 09 29, 23:21)
Pirma karta girdziu apie tokia parduotuve swoon.gif kai tik ko prisireikia siauliuose (tevai ten gyvena),  tempiu viska is Vilniaus  blink.gif  bus patikrinta biggrin.gif o kur ten tiksliau yra?

kaip tik griztu uz keliu dienu i siaulius as paziuresiu, kur tiksliai ji yra ir parasysiu mirksiukas.gif jie prekiauja, ne vien kosmetika, turi ir visoskiu ale suvenyru, smilkalu, knygu visokiausiu ir vezasi KN produkcija, taip pat rengia gamybos vakarelius, bet as retai ten einu, kai kas labai nepatiko ax.gif
QUOTE(sarkela @ 2010 09 29, 23:41)
...o aš visgi eliksyro noriu  verysad.gif

Jau Satura pasake, pabandyk nueiti ir bandyti uzsisakyti mirksiukas.gif ir manau vis delto ji ne pacioj yytauto gatvej yra, o kai vaziuoji ta gatve ir pasisuki i dvarro ir is kart po kaire g.gif na man reikia gyvai savo atminti patikrinti biggrin.gif Nes ten tu parduotuviu pilnos gatves, daznai susibalamutinu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 30, 09:13)
Bet, kad jos issiplauna puikiai,tai vis tas pacias ir tas pacias naudoju. Zodziu ilgam ten bus.

aš ne dėl to paklausiau, bet ačiū už pasiūlymą 4u.gif Acorelle pakuotėse radau daugkartines juosteles, bet jos man ne į medžiagą, o į kažkokį veltą popierių panašios blink.gif Ar pas tave irgi tokios veltos? Kaip nešiojasi? smile.gif
Atsakyti
Išbandžiau Faith In Nature Rozmarinų šampūną - kolkas labai patinka, toks švaros pojūtis thumbup.gif Žiūrėsim kaip bus toliau. O gal galit rekomenduot šampūną, kurį galėčiau naudoti pakaitomis - drėkinantį.
Atsakyti
ernesin gyrė Natuderm šampūną, kad gerai drėkina wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 30, 09:43)
aš ne dėl to paklausiau, bet ačiū už pasiūlymą  4u.gif Acorelle pakuotėse radau daugkartines juosteles, bet jos man ne į medžiagą, o į kažkokį veltą popierių panašios  blink.gif Ar pas tave irgi tokios veltos? Kaip nešiojasi? smile.gif

pas mane taip pat juosteles panasios i popieriu biggrin.gif bet jau seniai turiu, ir kuo puikiausiai laikosi.. tvirtos, neplysta, isplauni ir vel geros..
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 30, 08:06)

kaip tu tokių atrandi?? O kaip geriasi Andiroba, kokį poveikį jauti? Jeigu anti aging, tai skiedi jį ar vistik ne?

Tepamu Pacifica kvepaliuku yra ekopirk.lt, ir Rasakiloje. anitagrant.com man patiko, kad galima mazus kiekius uzsisakyti pabandymui, tai vat per tuos mazus kiekius ir prasinesiau, ziurejau atsiliepimus. Andiroba tepu pries tai patepus veida su eliksyru kokiu nors (nerolio, roziu ar vaniles). Neseniai pradejau tepti, patinka jausmas, tekstura aliejaus, man jis pasirodfe daugiau maitinantis, tepu ji vakare.
Atsakyti
QUOTE(supere @ 2010 09 30, 10:08)
Neseniai pradejau tepti, patinka jausmas, tekstura aliejaus, man jis pasirodfe daugiau maitinantis, tepu ji vakare.

tai ką veidui jis padaro? 4u.gif
Atsakyti
dar trumpai parašysiu apie Aviva kosmetiką, kiek vakar išskaičiau. Jos pagrindas - mineralinis vanduo, išgaunamas šiaurės Vokietijoje, kažkokio nacionalinio parko teritorijoje iš 200 metrų gylio, neužterštas. Šiandien bandžiau drėkinantį kremą, tai nepasirodė skystas, kaip dažnai būna, o sviestinės konsistencijos daugiau. Staigiai susigėrė, oda liko matinė. Kvapo beveik neturi, lyg kažką, kokio aliejaus gal? g.gif Bet reikia patestuoti daugiau smile.gif
Atsakyti