Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(Scurry @ 2010 09 29, 17:08)
ačiū  4u.gif  o jis skalsus? nes kaina nemaža už nedidelį kiekį.. g.gif

Taip, labai skalsus ir labai pigus biggrin.gif Turiu omenyje geruma ir kaina...
Atsakyti

QUOTE(agnuta @ 2010 09 29, 14:48)

chemistry, dar tave pakankinsiu ax.gif tokį Kae prausiklį turit? ax.gif

ne, nera sito

O as bebegdama is darbo i paskaitas Green'a nusipirkau, tai spekit kas varte zurnala paskutinej eilej per profesoriaus is Belgijos paskaita? lotuliukas.gif

Turiu klausimeli dar, gal kuri dirbat vietose, kur veikia kondicionieriai ir naudoja koki hidrolata odai drekinti? Man labai oda sauseja ir galvoju gal koki cia issirinkti, kad ir veiktu kaip noriu ir kvapas butu pakenciamas, nes po to zmones issilakstys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 29, 19:19)

Turiu klausimeli dar, gal kuri dirbat vietose, kur veikia kondicionieriai ir naudoja koki hidrolata odai drekinti? Man labai oda sauseja ir galvoju gal koki cia issirinkti, kad ir veiktu kaip noriu ir kvapas butu pakenciamas, nes po to zmones issilakstys doh.gif

gali pabandyti termini vandeni - efektas liux, ir jokio kvapo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 28, 23:15)
nusipirkau ir išbandžiau dantų pastą AloeDent Sensitive

Aš irgi nusipirkau balinančią komentarų čia prisiskaičius biggrin.gif man tai net super mažo žirniuko užtenka, nes nemėgstu, kai putoja per daug, o jos tikrai vos vos užtenka. Pimas įspūdis geras.

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 28, 23:23)
Antra, neapsisprenžiu, ar verta bandydi Weledos druskinę pastą  ax.gif Čia, kaip sakant, ir norisi, ir badosi  biggrin.gif

Na mano atveju buvo taip, kad iš pradžių man druskinė labai patiko, vienu metu tik ją ir naudojau, dvi ar gal jau tris pakuotes sunaudojau ir pabodo biggrin.gif skonis patiko, tai, kad super valo, irgi patiko, ir kad neputoja irgi patiko, bet minusiukas būtų tas, jog, kaip jau rašė rytorasa, druskos kristaliukai ir man jautės bevalant, galų gale man jau atrodė, kad man dantenas pradėjo tie kristaliukai dirgint g.gif Na ir dar minusas, kad neskalsi ji man buvo vis dėlto.

QUOTE(Satura @ 2010 09 28, 23:26)
o Weledos druskinės pastos Lietuvoje mėginukų nėra pirkti?

Bent jau anksčiau tikrai buvo Holos, tik kaina visai nepatraukli buvo - 11 Lt už miniuką. Galvojau iš pradžių tą miniuką imti pabandymui, bet pardavėja davė paragaut, todėl iškart pirkau normalią pakuotę.

QUOTE(zivka23 @ 2010 09 29, 00:53)
mamytes, naudojancios DG miuliukus, patarkite koks butu labiausiai tinkamas riebios veido odos kasdieniniam prausimui?

Gal pati DG atsakys, bet aš šį kartą užsakinėjau muilą su anglim tokios odos priežiūrai.

QUOTE(sarkela @ 2010 09 29, 02:18)
Mergytės, gal galite ką pasakyti apie Natura Siberica šampūną, ar čia chemija?

Nepatiko man NS neutral, bet buvo, kam patiko, todėl reik bandyt.

QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 15:34)
galvoju, gal Natuderm būtų nieko, bet ar nereikėtų jo pačiai sumuilinti, jei MB netiks biggrin.gif

Nusipirkau vakar, nes namie dabar belikę tik likučiai dviejų rūšių Sante, kuriais nesu patenkinta, todėl dar sugalvojau šitą išbandyt. Tegul tik pabando būt prastas
lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 29, 16:02)
Supere atakuok siuo klausimu smile.gif

Tokie 4u.gif . Gamintojas Pacifica. Nerola Orange blossom.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supere: 29 rugsėjo 2010 - 19:13
o dar Supere paminejo toki alieju, kurio net girdejusi nesu ax.gif Jau tas jusu ikapiu aliejus mane pribloske pavadinimu, bet siandien isgirdau dar kazkoki negirdeta.
Supere, soriukas uz ilga liezuvi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 29, 19:22)
o dar Supere paminejo toki alieju, kurio net girdejusi nesu  ax.gif  Jau tas jusu ikapiu aliejus mane pribloske pavadinimu, bet siandien isgirdau dar kazkoki negirdeta.
Supere, soriukas uz ilga liezuvi  4u.gif

Aliejus Andiroba. Daugiau info cia

Parsisiunciau megineli. Man patiko konsistencija- kaip kokoso aliejaus (kai silta skystas, kai vesu sutirsteja), toks kaip kremukas dabar, su mentele imu. Naudojamas anti-aging kremuose rolleyes.gif

Dar turiu Japanese Kissi ir Sopote aliejus. Irgi patinka ax.gif

Prasom, kad tik macytu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supere: 29 rugsėjo 2010 - 19:32
QUOTE(supere @ 2010 09 29, 19:10)
Tokie  4u.gif . Gamintojas Pacifica. Nerola Orange blossom.

user posted image

kur galima aki paganyti 4u.gif

QUOTE(supere @ 2010 09 29, 19:31)
Dar turiu Japanese Kissi ir Sopote aliejus.

cia is tos pacios parduotuvele, koki poveiki duoda japanese kissi aliejukas ax.gif
Atsakyti
o ką manote apie Kaaral produktus? Vienur rašo, kad lyg ir mažai tų negerumų, kitur - kad toks pat, tik kitame delne.. schmoll.gif Et, man kai viskas nauja, tai sunku ir išsirinkti, kad ir kišenė nenukentėtų per daug, ir rezultatas būtų mažiau kenkiantis .. doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Visą mėnesį beveik nebuvau SM'e, kaip pasiilgau šios temos... Išbandžiau ir aš nerolį, patiko, nežinau koks bus poveikis nuo jo, bet kvapas wub.gif užsiimu ir aš veido valymu aliejais, naudoju vynuogių iš AN ir riciną, matosi šioks toks rezultatas jau po 4 kartų... Pagiriamąjį žodį tariu Ikove plaukų balzamui su avokadais plaukai pamaitinti, minkšti, taip pat tos pačios firmos dušo žele su brazil.riešutais kvapas gal kiek nepatiko, bet skalsi, maloni naudoti. Taip pat išbandžiau Natulique moisture conditioner, tai net nežinau, lyg neblogas, bet ar vertas būti kartojamu abejoju, o ir kaina 40 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 29 rugsėjo 2010 - 20:14
QUOTE(Katherina @ 2010 09 29, 22:14)
Sveikos, merginos  4u.gif  Visą mėnesį beveik nebuvau SM'e, kaip pasiilgau šios temos... Išbandžiau ir aš nerolį, patiko, nežinau koks bus poveikis nuo jo, bet kvapas  wub.gif  užsiimu ir aš veido valymu aliejais, naudoju vynuogių iš AN ir riciną, matosi šioks toks rezultatas jau po 4 kartų... Pagiriamąjį žodį tariu Ikove plaukų balzamui su avokadais  plaukai pamaitinti, minkšti, taip pat tos pačios firmos dušo žele su brazil.riešutais kvapas gal kiek nepatiko, bet skalsi, maloni naudoti. Taip pat išbandžiau Natulique moisture conditioner, tai net nežinau, lyg neblogas, bet ar vertas būti kartojamu abejoju, o ir kaina 40 Lt.

o kaip valote veidą aliejais? Turiu natūralaus kokosų, lazdyno riešutų ir alyvuogių, ar tinkami? Dabar jais tik plaukus ir rankas tepdavausi.
Atsakyti
QUOTE(Scurry @ 2010 09 29, 21:16)
o kaip valote veidą aliejais? Turiu natūralaus kokosų, lazdyno riešutų ir alyvuogių, ar tinkami? Dabar jais tik plaukus ir rankas tepdavausi.

Šis klausimas jau pradeda užknisti juodai nes po penkis kart į temą reikia atsakinėti dėl to, kad kažkas tingi bent vieną temą perskaityti mad.gif

Valymas aliejumi: ČIA ir ČIA.
Atsakyti