QUOTE(Satura @ 2010 09 28, 23:15)
nusipirkau ir išbandžiau dantų pastą AloeDent Sensitive
Aš irgi nusipirkau balinančią komentarų čia prisiskaičius
man tai net super mažo žirniuko užtenka, nes nemėgstu, kai putoja per daug, o jos tikrai vos vos užtenka. Pimas įspūdis geras.
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 28, 23:23)
Antra, neapsisprenžiu, ar verta bandydi Weledos druskinę pastą
Čia, kaip sakant, ir norisi, ir badosi
Na mano atveju buvo taip, kad iš pradžių man druskinė labai patiko, vienu metu tik ją ir naudojau, dvi ar gal jau tris pakuotes sunaudojau ir pabodo
skonis patiko, tai, kad super valo, irgi patiko, ir kad neputoja irgi patiko, bet minusiukas būtų tas, jog, kaip jau rašė rytorasa, druskos kristaliukai ir man jautės bevalant, galų gale man jau atrodė, kad man dantenas pradėjo tie kristaliukai dirgint
Na ir dar minusas, kad neskalsi ji man buvo vis dėlto.
QUOTE(Satura @ 2010 09 28, 23:26)
o Weledos druskinės pastos Lietuvoje mėginukų nėra pirkti?
Bent jau anksčiau tikrai buvo Holos, tik kaina visai nepatraukli buvo - 11 Lt už miniuką. Galvojau iš pradžių tą miniuką imti pabandymui, bet pardavėja davė paragaut, todėl iškart pirkau normalią pakuotę.
QUOTE(zivka23 @ 2010 09 29, 00:53)
mamytes, naudojancios DG miuliukus, patarkite koks butu labiausiai tinkamas riebios veido odos kasdieniniam prausimui?
Gal pati DG atsakys, bet aš šį kartą užsakinėjau muilą su anglim tokios odos priežiūrai.
QUOTE(sarkela @ 2010 09 29, 02:18)
Mergytės, gal galite ką pasakyti apie
Natura Siberica šampūną, ar čia chemija?
Nepatiko man NS neutral, bet buvo, kam patiko, todėl reik bandyt.
QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 15:34)
galvoju, gal Natuderm būtų nieko, bet ar nereikėtų jo pačiai sumuilinti, jei MB netiks
Nusipirkau vakar, nes namie dabar belikę tik likučiai dviejų rūšių Sante, kuriais nesu patenkinta, todėl dar sugalvojau šitą išbandyt. Tegul tik pabando būt prastas