Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas kraustosi iš proto dėl mašinyčių

QUOTE(Pakalnute26 @ 2010 09 28, 14:51)
Sveikos mamytes,

turiu netradicine problemele - mano vaikas tiesiog gyvenima matuoja masinytem. JAm jau 6 metai, bet masinytes ir Lego yra patys svarbiausi gyvenime daiktai. Nenori nieko mokytis, nenori plaukti, nenori sokti, nenori kitu veiklu, isskyrus zaisti su masinytem. O ypac jam siaubingai idomu senovines. Tiesiog eina gatve ir kai pamato koki ,,lauza" sako - sita pirksiu. Sakykit, ar nebuvo kam nors taip? Labai tikiuosi, kad isaugs ta perdeta domejimasi masinytem (nesidomi istorija ar gaminimu, tik puikiai zino markes ir klausia, ar sita senovine ir juo didesnis lauzas, juo jam labiau idomu). Patarkit, kaip perorientuot vaika.

Aciu biggrin.gif

mano giminaitis buvo toks pats. ten jau iki beprotystes, pirmose klasese sedemamas suole ir darydamas uzduotis burgzdavo (kaip masina smile.gif ). turbut jis apskritai vaikysteje nebuvo zaides jokio kito zaidimo tik su masinom. bet kazkaip niekas tame problemos nemate.
jam db 20 metu tai tebegyvena masinom biggrin.gif bet ir studijuoja specialybę susijusią su transportu ir puikiai remontuoja auto, pats to ismoko smile.gif.
man atrodo tik dziaugtis reikia, jeigu pats vaikas parodo kas jam labiausiai patinka ir sekasi smile.gif
Atsakyti
Nematau problemos sioj situacijoj. Praeis noras, prades susidometi kita veikla. Visi vaikai skirtingi. Vieni pavirsutiniskai susidomi idomia veikla, kiti su stipriu entuziazmu domisi...
Atsakyti
Dabar treji. Nuo kokių dviejų nori-reikia praktiškai tik mašinų. Niekada nepagalvojau, jog tai blogai
Atsakyti