jooooooooo, merginos, groziu pridariusios nesvietisku . Vos sirdis nesustojo...
Tik nesuprantu niekaip - jus valgot, tvarkotes, dirbat ?? Nes toks jausmas, kad 24val per para mezgat ir viskas.
[QUOTE]Lusasita
post Vakar, 16:32
Turiu dideli prasyma- jei imanoma skaros schemute .Labai mamai kaledom but grazu...
Romap, graži moheriukė
Zuikulio mieli darbeliai
ggte megztinis vyriškas
Zuikulio mieli darbeliai
ggte megztinis vyriškas
ggte-koks fainas megztukas berniukui koks fainuolis modeliukas
zuikulis-nustebinai tike fainu juostuotu mezginiu...
Kiek daug graziu sukneliu priderejo Uzdaviau klausima sijonu temoj, bet temuke tyli. Tai paklausiu cia. Galbut apie tai jau isdiskutave esat kur nors ir pasikartosiu, bet as cia tik protarpiais uzsuku i rankdarbiu skilti
Taigi: kazkada seniai buvau nusimezgus sijona, bet labai greit jis man issidedejo. Nuo to laiko tik megztinius ir liemenes narplioju. O dabar prisiziurejus visokiu SM auksarankiu groziu ir vel uzsimaniau sijona. o galbut ir suknele nusimegzt. Bet kazkaip dvejoju ar nesigailesiu po to Is ko mezgat, kaip devit, ka darot kad mezginys neissisedetu?
Taigi: kazkada seniai buvau nusimezgus sijona, bet labai greit jis man issidedejo. Nuo to laiko tik megztinius ir liemenes narplioju. O dabar prisiziurejus visokiu SM auksarankiu groziu ir vel uzsimaniau sijona. o galbut ir suknele nusimegzt. Bet kazkaip dvejoju ar nesigailesiu po to Is ko mezgat, kaip devit, ka darot kad mezginys neissisedetu?
QUOTE(Brigitte @ 2010 11 05, 10:36)
Kiek daug graziu sukneliu priderejo Uzdaviau klausima sijonu temoj, bet temuke tyli. Tai paklausiu cia. Galbut apie tai jau isdiskutave esat kur nors ir pasikartosiu, bet as cia tik protarpiais uzsuku i rankdarbiu skilti
kiek skaitinejausi,tai nuo ''issisedejimo ''apsaugo pasijonis ..ir nerti sijonai ''atsparesni issisedejimui'' ..galima naudoti spec. siula-toki ''besitampanti''( pamirsau kaip jis vadinasi ...)bet ji sunku prie spalvos priderinti...buna kad labai jau krenta jis i akis..
na vat tiek informacijos as zinau-gal pravers
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 11 04, 23:11)
QUOTE(Jollyk @ 2010 11 05, 08:59)
aciu uz grazius zodzius
ggte ,grazus megstukas
QUOTE(Romap @ 2010 11 04, 13:10)
kaip tik masciau apie si varianta suknelei uzbaigti, ilindau ir pamaciau
QUOTE(Romap @ 2010 11 04, 18:42)
man tai vyriškiui gražu būtų angliški stulpeliai....
Priminkite pra6au, kas tai yra angli6ki stulpeliai
Papildyta:
QUOTE(kgt @ 2010 11 04, 20:46)
Visų darbai nuostabūs. Suknelės... Labai įstrigo suknelių "kepėja" ir dėl tempų ir dėl darbelių kitoniškumo Na, tas visų apkomentuotas Amanitos megztukas tai be žodžų... Vis sakau sau, kad nereikia čia lįst, pavydas apims ir savigrauža, kad ne mezgu, o kitų darbus apžiūrinėju bet neatsispiriu ...
Čia pat forume kažkada pasigavau kažkurios forumietės idėją megzti šaliką išilgai ripsu. Pamarginau ir štai kas išėjo (MB patenkintas nešioja)
Čia pat forume kažkada pasigavau kažkurios forumietės idėją megzti šaliką išilgai ripsu. Pamarginau ir štai kas išėjo (MB patenkintas nešioja)
Ačiū, puikus pasiūlymas, tik, kad maniškis pageidauja vienspalvio ir siūlus jau turiu
zuikuli, abai grazus visi darbeliai Jusu, bet jau juodos blauzdines suzavejo visai