ilamka, nugriuvau ir nebezinau kaip atsikelti.... nu man cia aukstasis pilotazas... vaselis ir pynes nu kazkas nesuderinamo, bet tu irodei , kad tai imanoma KAI KAM
QUOTE(Lusasita @ 2010 10 27, 20:10)
ilamka, nugriuvau ir nebezinau kaip atsikelti.... nu man cia aukstasis pilotazas... vaselis ir pynes nu kazkas nesuderinamo, bet tu irodei , kad tai imanoma KAI KAM
Aciu labai,man svarbu kaip jus mane vertinat.
[quote=ilamka,2010 10 27, 14:22]
noriu parodyti ir pasigirti pirmu nertu vaseliu vyrisku megstuku,tik dabar jis ant moterisko modelio
Ojetau koks kruopstus darbas ir dar toks didelis Na, jus cia merginos ir darbstuoles! Retai uzsuku, bet visada randu i ka paspoksoti, super
noriu parodyti ir pasigirti pirmu nertu vaseliu vyrisku megstuku,tik dabar jis ant moterisko modelio
Ojetau koks kruopstus darbas ir dar toks didelis Na, jus cia merginos ir darbstuoles! Retai uzsuku, bet visada randu i ka paspoksoti, super
QUOTE(obuoliu-sultys @ 2010 10 27, 18:50)
hemetra labai labai aciu lyg ir viskas aisku, ieskosiu siulu ir bandysiu nerti
Nera uz ka. Kad tik padetu Geras pusdienis ir nusinersite Sekmes
nu jau vaseliu nertas megztinis tai nerealus labai grazu ir netiketa
O jau leliukui okie groziai ant lovytes, toks mielas ir svelnus darbas su meile darytas. saunuoles mamytes
O cia mano vaikinas ziemai apsiltintas
O jau leliukui okie groziai ant lovytes, toks mielas ir svelnus darbas su meile darytas. saunuoles mamytes
O cia mano vaikinas ziemai apsiltintas
QUOTE(Jukituke @ 2010 10 26, 23:56)
Aciu uz pagyras, o modeliukas tai mano aukselis - uz skanu kasniuka pozuoja kaip tik paprasau
Cia mezgimo temute suniukams: Suniuku megztukai
Cia mezgimo temute suniukams: Suniuku megztukai
DIDELIS dekui
QUOTE(ilamka @ 2010 10 27, 15:22)
Vis pasidziaugiu visu darbeliais, bet pamacius sita megztuka, tai negaliu nesusilaikyt nepagyrusi. As su vaseliu, atrodo, draugauju, bet cia man aukstasis pilotazas. Eisiu nagrinetis, kas ir kaip Labai grazu, saunuole.
QUOTE(IngaKo @ 2010 10 28, 08:39)
Vis pasidziaugiu visu darbeliais, bet pamacius sita megztuka, tai negaliu nesusilaikyt nepagyrusi. As su vaseliu, atrodo, draugauju, bet cia man aukstasis pilotazas. Eisiu nagrinetis, kas ir kaip Labai grazu, saunuole.
didelis jums dekui
Ilamka -darbas nuostabus
nustebinai visas-pynes su vaseliu...
nustebinai visas-pynes su vaseliu...