Jau net aš nesusilaiiau, tikli, labai labai dailu Bet šitas šalis dovanų Brolienė turbūt Jums pats mylimiausias žmogus
QUOTE(Limit @ 2010 10 21, 11:24)
Jau net aš nesusilaiiau, tikli, labai labai dailu Bet šitas šalis dovanų Brolienė turbūt Jums pats mylimiausias žmogus
na siaip esu juos du suplanavus...vienas sau,kitas brolienei ..tai vat,tik nezinau kuris bus jai .jei jinai pasirinks sita-,tai kitas toks pats bus man ...truputi apsiraizgysiu kitus darbus,ir kibsiu i antra ...siaip manau daugumai mezgeju maloniau megst kitam zmogui,nei sau paciai
QUOTE(tiklis @ 2010 10 21, 10:40)
sveikos mezgejeles..dabar jau mes ,is medalines palatos ,uzversime jus saliais
nesusilaikiau ir aš, tikli, kaip gražuuuu ir kiek daug darbo įdėta man būtų gaila dovanoti
QUOTE(Pinta @ 2010 10 21, 11:38)
nesusilaikiau ir aš, tikli, kaip gražuuuu ir kiek daug darbo įdėta man būtų gaila dovanoti
Tai vat, ir man būtų gaila, bet labai norėčiau aš ta broliene būti
tiklis o boze koks grozissssssssss
ir as jau tokio pradeduu uzsinoret
ir as jau tokio pradeduu uzsinoret
tiklis - negrazu,negalima taip . Vos nepaspringau seilem savo.
O jei ne paslaptis-kiek laiko ir siulu sueda toks grozis. Pati kazi ar nesiociau-ne tas gal stailas-bet kokiam labai brangiam zmogui didele proga. Nu ir itariu kokybe ne visai ta gautus
O jei ne paslaptis-kiek laiko ir siulu sueda toks grozis. Pati kazi ar nesiociau-ne tas gal stailas-bet kokiam labai brangiam zmogui didele proga. Nu ir itariu kokybe ne visai ta gautus
ir as atbegau pasigirti..
Dar vienas uzsakytas darbelis linksmai mergytei
Dar vienas uzsakytas darbelis linksmai mergytei
QUOTE(tiklis @ 2010 10 21, 13:19)
atleiskit,jei tersiu tema,bet idedu foto ir ''ant modelio'' .kad matytusi tikros ''proporcijos''
o darbo su sitokio plonumo siulu buvo daug. ..ir neriau apie menesi laiko...prisesdama,tarp ivairiausiu darbu. ..siulai ANGORA RAM. 100 GR-500M. suneriau apie 850 gr.
o darbo su sitokio plonumo siulu buvo daug. ..ir neriau apie menesi laiko...prisesdama,tarp ivairiausiu darbu. ..siulai ANGORA RAM. 100 GR-500M. suneriau apie 850 gr.
Dar klausimukas... o kokia tu siulu sudetis ir kur pirkti? Kazkaip siulu parduotuveje ju nemaciau... kaina taip pat butu idomi. Kokio numerio vaseliu nerete? Detaliu prasome detaliu
Beja, labai graziai uzbaigta ir susiuta!.... tos smulkios gelytes tikra pasakele
QUOTE(tiklis @ 2010 10 21, 13:19)
atleiskit,jei tersiu tema,bet idedu foto ir ''ant modelio''
kažkas nerealaus
QUOTE(pienas @ 2010 10 21, 14:28)
Dar klausimukas... o kokia tu siulu sudetis ir kur pirkti? Kazkaip siulu parduotuveje ju nemaciau... kaina taip pat butu idomi. Kokio numerio vaseliu nerete? Detaliu prasome detaliu
Beja, labai graziai uzbaigta ir susiuta!.... tos smulkios gelytes tikra pasakele
uzsuk i medalionine palata-ten rasi visus atsakymus ...ten visa info apie tokius stebuklus ..(tiesiog jei kas domina-uzklauskit ten tam ta tema ir buvo sukurta )
tiklis-nerealu,super grozis
pavarei...kiek laiko nerei?kokie siuliukai?prasom viska papasakoti...
pavarei...kiek laiko nerei?kokie siuliukai?prasom viska papasakoti...