Jollyk
cia mano toks nertas salikas is geliu ir bumbuliuku... -nerodo
O tas medaljoninis salis labai grazus - tik toks krateris idomus vienoj detalej nesupykit prasau-gal ko nesuprantu
Jollyk-labai originalus darbas.Toki man prie dūšios.Dešimt balų
QUOTE(Jollyk @ 2010 10 19, 16:41)
Wauuuuuuuuuuuuu
Turiu RK 2010 10, jei kažkam reikia konkretaus modeliuko rašykite į až
QUOTE(Saulyte DD @ 2010 10 19, 22:37)
Turiu RK 2010 10, jei kažkam reikia konkretaus modeliuko rašykite į až
http://www.supermama...;#entry41302092
ikelk i sia tema, daug kas laukia sio zurnaliuko
mamagita-benomama-lutute-
siek tiek geles didokos gavosi nei foto... bet cia matyt siulus storokus naudojau...
siek tiek geles didokos gavosi nei foto... bet cia matyt siulus storokus naudojau...
joooooo.... mergaites
Jollyk
QUOTE(tiklis @ 2010 10 21, 11:40)
jooooooooooooo darbelio cia nemazai
QUOTE(tiklis @ 2010 10 21, 10:40)
sveikos mezgejeles..dabar jau mes ,is medalines palatos ,uzversime jus saliais
Tokiais grožiais neužversite , malonu akis paganyti... Darbelio čia ohoho ir labai gražu.... Dailiai, kruopščiai ... Man didžiausia tragedija tokiuose darbuose kaip sujungti tuos atskirus medaliukus. Net nekyla rankos pradėti jų megzti, nes paskui didžiulė kančia juos į vieną daiktą suraizgyti Taigi žemai lenkiu galvą prieš tuos kam toks darbas malonus.
QUOTE(cipa007 @ 2010 10 21, 11:12)
Tokiais grožiais neužversite , malonu akis paganyti... Darbelio čia ohoho ir labai gražu.... Dailiai, kruopščiai ... Man didžiausia tragedija tokiuose darbuose kaip sujungti tuos atskirus medaliukus. Net nekyla rankos pradėti jų megzti, nes paskui didžiulė kančia juos į vieną daiktą suraizgyti Taigi žemai lenkiu galvą prieš tuos kam toks darbas malonus.
aciu labai... bet vat pamaciau is kur jus,ir juokas sueme.-toks salis keliaus i panevezi-brolienei dovanu.. tai jei ka su tokiu pamatysit,neapsigaukit ten ne as
sakau todel,kad cia viena mamyte sake begs sveikintis kai toki medalini sali pamatys .tai oi,bus ''kurjozu''