giriuosi liemene kolegei iki pilnos laimes truksta tik kazkokios sages prie kaklo susegimui
Januse, kol dašilo, kad paskutinėje nuotraukoje, tie "ragai" , tai batukai Dailu
editamazoji, sumanymas puikus. Bet gal siūlai ardyti? Arba išplaut reikia? Na, kažko trūksta iki galutinio vaizdo
koti, žaismingas megztukėlis
editamazoji, sumanymas puikus. Bet gal siūlai ardyti? Arba išplaut reikia? Na, kažko trūksta iki galutinio vaizdo
koti, žaismingas megztukėlis
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 10 11, 08:37)
Nea siūlai neardyti, nauji, bet man mezgant jie irgi nepatiko, pati struktūra nemiela.
Mezgėja aš nekokia, bet pasirodysiu.
pačiai nepatinka rankovės, reikėjo reglaną daryt, bet jau per vėlu Labai išplatina pečius
Iš arčiau:
pačiai nepatinka rankovės, reikėjo reglaną daryt, bet jau per vėlu Labai išplatina pečius
Iš arčiau:
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 10 11, 07:37)
va va, as ir pagalvojau, tokios grazios kepurytes, bet ta paskutine su tais ragais, nei siokia nei tokia. gerai, kad paaiskinai, kad ten batukai vat ka reiskia nelabai kokybiskai nufotografuot
Geras labai įdomi, tik įsivaizduoju, kad reikia būti labai lieknai, nes aš tai kaip banginis atrodyčiau
QUOTE(Viliuteee @ 2010 10 11, 13:13)
Ėėėėėė, gražu Bet jau labai kūdos monekenės tokiam rūbui reik Man netiktų niekaip, be va dukrytei tai gal..... Bet jau siūlų "rijikas", ar ne?
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2010 10 11, 12:31)
Mezgėja aš nekokia, bet pasirodysiu.
Nieko sau, nekokia. Tokie raštai spalvoti. Čia jau kantrybės kalną reikia turėti
Villiuuteee, kaip grazu, kaip nauja kaip sitas dalykas megzasi?
o čia mano rankų darbas