Įkraunama...
Įkraunama...

Ledo ritulys nuo 4 metų

Kalbejau su "Gelezinio vilko" treneriu, tai akropoly treniruotes vyksta 4k per savaite, nuo 17val,tai mums tas ir kliuna,nes neturim kas veziotu kiekv diena doh.gif mokestis 250lt, bet priima vaikus kurie jau tvirtai stovi ant koju.kadangi musiskis ciuozia tik su pingvinu,tai reiktu atskirai nuvesti i keleta treniruociu,sake treneris greitai pastato ant koju biggrin.gif tai vat ir dilema,labai noriu sunu leisti,bet akropoly netinka verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, mano sunus lanko ledo rituli jau trys sezonai, nuo praeito rudens dalyvaujam varzybose, net ir tarptautinese biggrin.gif.
lankom mes ledo arenoj "Baltu ainiai". Duoda visa apranga nuo galvos iki koju. Bet veliau mes paciuzas pirkom naujas. Mokestis palyginus su akropoliu yra juokingas.
Atsakyti
sveikos. galvoju savo berneli isleist lankyt ledo rituly i ledo arena. jam 6m, bet ant paciuzu dar nestovejes. tai problema? papasakokit apie siuos uzsiemimus-ar kasdien? ka reikia savo turet einant? kaip treneris? kokia kaina menesiui? arr daug lankanciu? ir pan...
ledo rituli renkames del keliu priezasciu, bet pagrindine-kad pasigrudint(persalimo ligu veteranas pas mane). kaip sakot-ar verta bandyt?
Atsakyti
QUOTE(ievaite @ 2013 09 07, 15:47)
sveikos. galvoju savo berneli isleist lankyt ledo rituly i ledo arena. jam 6m, bet ant paciuzu dar nestovejes. tai problema? papasakokit apie siuos uzsiemimus-ar kasdien? ka reikia savo turet einant? kaip treneris? kokia kaina menesiui? arr daug lankanciu? ir pan...
ledo rituli renkames del keliu priezasciu, bet pagrindine-kad pasigrudint(persalimo ligu veteranas pas mane). kaip sakot-ar verta bandyt?

Jus Kaune ar Vilniuje norite lankyti? kalbejau su treneriu,nes noriu leisti i ledo rumus vilniuje,tai menesio kaina 250lt, treniruotes 3k i savaite nuo 17val. pirmais metais jie visa apranga duoda, o kad nestovi ant koju sake nieko baisaus,ten dauguma tikiu ir ateina smile.gif mano irgi net nera stovejes su paciuzom. tai uzsirasem i pirma nemoka pamokele, paziuresim kaip patiks vaikinui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2013 09 09, 13:08)
Jus Kaune ar Vilniuje norite lankyti? kalbejau su treneriu,nes noriu leisti i ledo rumus vilniuje,tai menesio kaina 250lt, treniruotes 3k i savaite nuo 17val. pirmais metais jie visa apranga duoda, o kad nestovi ant koju sake nieko baisaus,ten dauguma tikiu ir ateina  smile.gif mano irgi net nera stovejes su paciuzom. tai uzsirasem i pirma nemoka pamokele, paziuresim kaip patiks vaikinui  biggrin.gif

mes kaune norim lankyti,ledo arenoj. 250L/men gana nemaza kaina, bet tikiuosi ledo arenoj pigiau bus...
o idomu visur su pingvinais mokinasi ciuozti ar tevai turi irgi lipt ant ledo ir mokinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievaite: 10 rugsėjo 2013 - 10:17
Gal nevisai I tema, taciau tikiuosi ledo ritulio mazuju gerbeju mamytes zinos... Kur butu galima isigyti naujuosius (raudonus) Lietuvos ledo rinktines markinelius, tinkancius 9 m. berniukui?
Atsakyti
Pimą kartą ir aš užmačiau šią temą, todėl nusprndžiau pasidalinti savo patirtimi su kitomis mamytėmis.
Niekada negalvojau, kad mano vaikas žais ledo ritulį, šia sporto šaka niekada mūsų šeima nesidomėjo. Vaiko pirmas kamuolys buvo krepšinio, ir turėjome viltį išaugintį dar vieną krepšininką Lietuvai. Bat kaip sakoma, žogus planuoja, Dievas juokiasi.
Kalėdoms nupirkome sūnui pačiūžas, nuėjome ant Akropolio ledo, ten treneris ir pamatė mūsų vaikiną ir pakvietė į treniruotes. Reikėjo matyti kokia šypsena pasipuošė mažylio veidas ir kaip jis visiems gyrėsi, kad rytoj eis į treniruotes - į LEDO RITULIO doh.gif

Tada jaunuoliui buvo keturi. Mamytė, kuri rašė, kad vaikas čiuožė tarp suaugusių, turbūt pakliuvo į Baltijos mokyklą. O Ledo ritulio mokykloje SKATAS vaikai suskirstyti pagal amžių, ir ten yra labai daug mažiukų.
Taigi, čiuožti mano sūnus nemokėjo, bet treneriai greitai pastatė ant kojų. Apie ledo ritulį nieko nežinojome ir net nemaniau, kad ta pirma treniruotė pakeis mūsų gyvenimą. Bet nesigailiu bigsmile.gif
Dabar jau praėjo trys metai, vaikinas yra stiprus, labai sportiškas, baigė pirmą klasę aukščiausiu lygu. Kur nueina, visur jį nori perviliuoti, kaip pvz. kvietė jį šokti, žaisti futbolą, plaukti. Traumų neturėjome, nes ledo ritulio žaidėjai daugiausia turi apsaugų, nei vienoje sporto šakoje tiek jų nėra lotuliukas.gif Todėl ledo ritulys ir yra tokia brangi sporto šaka, kadangi tos apsaugos brangiai kainuoja. Be to, matau ir minusą šios veiklos, kadangi niekam kitam nelieka laiko, jeigu ne treniruotės, tai varžybos, treneriai neleidžia poilsiauti ir netoleruoja treniruočių praleidinėjimo, ten viskas labai rimta. Bet tai vaikus moko disciplinos, būti atsakingu už komandą 4u.gif

Taigi tėveliai, pirmyn, ir drąsiai, ši sporto šaka visapusiškai lavina vaiką, moko būti tikru vyru. Juk yra rusų dainos žodžiai "bailiai ledo ritulio nežaidžia".
Lankome ledo ritulį Klaipėdos Akropolyje. Mokame 220 lt/mėn., treniruotės 4 kartus per savaitę. Treniruojamės nuo 18 val. ir vėliau.
Atsakyti
Skatas jau nežino kur save pareklamuoti  lotuliukas.gif 
Mes asmeniškai iš ten pabėgome. Mano vaikas 2007 m. Lankė beveik metus, nekur vaikas nedalyvauja ( vaikas stresavo), ten tokia politika, kad žaidžia tik geriausias. 
Bet atsiprašau kaip mano vaikas pasivis kitus jeigu jis nežaidžia??? Mums pasakė, kad bus kažkoks naujas treniris galėsite eiti papildomai (už papildoma mokestį). Tai supratau kas neeis papildomai tas nedalyvaus varžybose ?. O dar čia sužinojau, kad vadovas iš teismų neišlenda ir kai kurie už elgesi su vaikais.  blink.gif tai taip ir žlugo mūsų svajonę. Gal bandisime į kitą mokyklą eiti, bet  vaikas jau užgeso  verysad.gif Tikriausiai mus laukia kitas sportas.
Atsakyti
QUOTE(Rikitavija @ 2014 07 09, 14:13)
Skatas jau nežino kur save pareklamuoti  lotuliukas.gif 
Mes asmeniškai iš ten pabėgome. Mano vaikas 2007 m. Lankė beveik metus, nekur vaikas nedalyvauja ( vaikas stresavo), ten tokia politika, kad žaidžia tik geriausias. 
Bet atsiprašau kaip mano vaikas pasivis kitus jeigu jis nežaidžia??? Mums pasakė, kad bus kažkoks naujas treniris galėsite eiti papildomai (už papildoma mokestį). Tai supratau kas neeis papildomai tas nedalyvaus varžybose ?. O dar čia sužinojau, kad vadovas iš teismų neišlenda ir kai kurie už elgesi su vaikais.  blink.gif tai taip ir žlugo mūsų svajonę. Gal bandisime į kitą mokyklą eiti, bet  vaikas jau užgeso  verysad.gif Tikriausiai mus laukia kitas sportas.

Na labai gaila, kad Jums taip nepasisekė, bet tas trenesis, kuris leido žaisti tik geriausiems ir išėjo į kitą mokyklą.

Dabar Skate yra atskira 2007 metų komanda ir turi asmeninį trenerį. Netgi formuojasi ir 2009 metų komandą.

Ir nereikia pykti ant kitų doh.gif Kiek vienas turi teisę rinktis. O čia ne reklama, o dalijimasis patirtimi doh.gif Dėl tokių komenetarų, kartais net nesinori ja ir dalintis.

O jeigu vaikas užgeso, vadinasi tai ne jo sporto šaka
ax.gif

Atsakyti
Treneris kuris išėjo treniravo 2005-2006 metų vaikus. Vienas kitas buvo 2007. O pats pagrindinis kuris laikosi tokios politikos, kad vaikai turi per galvas vien kitam lipti liko ir liks. Jus mane bandote apgaudinėti netgi dabar smile.gif)))). Aš visą tą košę paragavau. Vien pinigu lupimas buvo. Ir žmonės ne aklos, kad nepamatytu, kad čia grina reklama. Klaipėda mažas miestelis taigi viskas galu gale išlenda:) Taigi baikite mane mokinti. wink.gif
QUOTE(FRAU @ 2014 07 14, 19:03)
Na labai gaila, kad Jums taip nepasisekė, bet tas trenesis, kuris leido žaisti tik geriausiems ir išėjo į kitą mokyklą. 

Dabar Skate yra atskira 2007 metų komanda ir turi asmeninį trenerį. Netgi formuojasi ir 2009 metų komandą.

Ir nereikia pykti ant kitų doh.gif Kiek vienas turi teisę rinktis. O čia ne reklama, o dalijimasis patirtimi  doh.gif Dėl tokių komenetarų, kartais net nesinori ja ir dalintis.

O jeigu vaikas užgeso, vadinasi tai ne jo sporto šaka
ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Rikitavija @ 2014 07 16, 16:43)
Treneris kuris išėjo treniravo 2005-2006 metų vaikus. Vienas kitas buvo 2007. O pats pagrindinis kuris laikosi tokios politikos, kad vaikai turi per galvas vien kitam lipti liko ir liks. Jus mane bandote apgaudinėti netgi dabar smile.gif)))). Aš visą tą košę paragavau. Vien pinigu lupimas buvo. Ir žmonės ne aklos, kad nepamatytu, kad čia grina reklama. Klaipėda mažas miestelis taigi viskas galu gale išlenda:) Taigi baikite mane mokinti. wink.gif

Matau, kad cia Jusu problema, o ne trenerio ar vaiko. Visur Jums vaidenasi priesai. Taigi, kaip ir rasiau, Jus pati renkates, kas Jusu vaikui geriausia. Rinkites kita mokykla. Vilniuje jau trys mokyklos, ir ka, sekmes Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FRAU @ 2014 07 17, 21:22)
Matau, kad cia Jusu problema, o ne trenerio ar vaiko. Visur Jums vaidenasi priesai.  Taigi, kaip ir rasiau, Jus pati renkates, kas Jusu vaikui geriausia. Rinkites kita mokykla. Vilniuje jau trys mokyklos, ir ka, sekmes Jums 4u.gif

Pasisakysiu ir as, prie jusu diskusijos, mes jau 3 sezonus atlankem Klaipedos Baltijos mokykla. Super kolektyvas, tiek tevu, tiek treneriu, daug kas keiciasi ir kaip matom tik i gera. smile.gif mes esam labai patenkinti, vaikas gyvena ledo rituliu. Tikrai mamytes pabandykit atvesti, gera sporto saka.
Atsakyti