Įkraunama...
Įkraunama...

Gimti anksčiau ne taip ir baisu :)

QUOTE(Indre_G. @ 2006 03 17, 16:56)
Sveikute, perskaiciau tavo istorija ir vel isgyvenau ..... gimdyma, negaliu pamirsti ir as savojo ...mano mazoji gime pries 1 menesiuka 38 savaiteliu, biskeli anskciau, nei tikejomes. Mes gimdeme Airijoje...manau reikia ir man parasyti savo istorija.
o tu saunuole, aukite., stiprekite. thumbup.gif
ikiukas

Cia ne i tema- blink.gif blink.gif arba kazko nesupratau... taigi normaliai isnesiotas vaikas nuo 37 savaiciu...

O Kaspariukas - saunuolis! ir kaip puikiai atrodo!
Atsakyti
QUOTE(clio @ 2006 03 17, 15:26)
Cia ne i tema-  blink.gif  blink.gif arba kazko nesupratau... taigi normaliai isnesiotas vaikas nuo 37 savaiciu...

sveika clio, gal ne taip mane supratai:), as tik norejau pasidziaugti mergytes gimimu...
maniske gime kaip jau minejau budama 38 savaiteliu, teoriskai zinojau kad vaikelis gali gimti nuo 38 savaiciu bet kada, bet vistiek tikejausi, kad pirmas vaikelis tai tikrai bus 40 savaiteliu arba kaip paprasatai dar dvi savaiteles veluos:) tongue.gif
ikiukas
Atsakyti
QUOTE(AMELY @ 2006 03 16, 23:16)
Oho kaip vaizdingai .... šaunuolė aukit sveiki ir vėl laukite gandrų... biggrin.gif

4u.gif
po poros metelių galvom gandrus šauktis biggrin.gif reik broliuko ir sesutės rolleyes.gif

QUOTE(Indre_G. @ 2006 03 17, 16:56)
o tu saunuole, aukite., stiprekite. thumbup.gif

4u.gif

QUOTE(clio @ 2006 03 17, 17:26)

4u.gif
Atsakyti
Saunuole Matelyk 4u.gif Ne viena asara nubraukiau beskaitydama.
Sekmes Jums smile.gif Aukit diduciai ir sveikuciai 4u.gif
Atsakyti
Aukit sveiki ir laimingi 4u.gif
Atsakyti
jezau kokia idomi istorija;)ir visaij neilga atrodo..seekmes jums smile.gif 4u.gif cray.gif
Atsakyti
Na ir šauni istorija [COLOR=orange] 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
cray.gif , sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
galima pasakyti tik tiek nuostabi istorija.gaila bet man nabuvo galima gimdyti paciau,bet tas laikotarpis buvo pats baisiausias.kai suzinai kad mazylio gyvybe priklauso tik nuo jo paties stiprybes.
Atsakyti
Cosmute, Vaivorykste, Sunline, Joanaru, Akai, Ges labai ačiū už gražius žodžius ir palinkėjimus 4u.gif aciuks.gif

Atsakyti
Vaje, kaip gražu cray.gif cray.gif smile.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija.
Būkit laimingi:)
Atsakyti