Įkraunama...
Įkraunama...

Gimti anksčiau ne taip ir baisu :)

labai smagu,panasi ir mano istorija.mano mazoji tai 35 sav. gime,taip pat neapsakomas jausmas. biggrin.gif aukit sveikuciai.
Atsakyti
QUOTE(mamyteRasyte @ 2006 01 27, 13:31)
Edituk, aš ir nežinojau, kad Kasparėlis paskubėjo, toks žavus berniukas, gražuolis.
Lai auga sveikutis, mamytės džiaugsmutis

4u.gif
šiam pasauly visko būna ax.gif

QUOTE(Aušrinėlis @ 2006 01 27, 16:42)
labai smagu,panasi ir mano istorija.mano mazoji  tai 35 sav. gime,taip pat neapsakomas jausmas. biggrin.gif aukit sveikuciai.

4u.gif
maniškis irgi 35 sav gimė, ten parašiau kad 34 sav mane dar į ligoninę paguldė mirksiukas.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif supermama.gif
Atsakyti
biggrin.gif istorija atroda kad as pasakociau tik nakti man tas vandenukas tekejo o saviski siunciau kad nagu valiklio atvestu matai kam nusikirpti kam nusivalyti reikia biggrin.gif svarbu kad dabar viskas ok nudziuvo jau tos asaros o buvo ju nemazai mano panele 34 sav 2148 ir 47 cm biski mazesne mes mergaites smile.gif
Atsakyti
Edituk, labai gražu wub.gif Tu esi šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramaska: 03 vasario 2006 - 21:47
Labai gražiai aprašyta istorija.
Sekmes jums visiems trims. 4u.gif
Atsakyti
kuo dideliausi sveikinimai user posted image
Atsakyti
Šaunuolė mamytė 4u.gif
Toks gražus ir nuoširdus pasakojimas. Manau, kad Kasparėlis vertas tų gausiai byrančių ašarėlių. Šilta ir malonu skaityti šią istoriją.
Atsakyti
Labai dėkui visoms už tokius gražius pasisakymus ir palinkėjimus 4u.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
turbut labiausiai mane sujaudinusi istorija is visu skaitytu 4u.gif 4u.gif 4u.gif (cia sprendziu is asaru kiekio)
aukit diduciai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Edituk, labai grazi Tavo istorija wub.gif Aukit dideli ir sveikuciai wub.gif wub.gif wub.gif Sedziu darbe ir verkiu... toks jausmas nuostabus buti mama wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2006 01 23, 13:33)
Edituk, sugraudinai, gumulas gerklej stovi... wub.gif  ech...nuostabus jausmas buti mama...

Ar perskaitei mano mintis? blush2.gif Tikrai, Edituk, gražiai papasakota istorija ir gražus atėjimas į pasaulį... Sėkmės augant ir gražėjant wub.gif
Atsakyti