Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(kregzde @ 2010 10 07, 20:23)
Mūsų užpakalį nuo Bambo buvo pabėrę, tai jei ką, žinokite, kad taip gali būti.

o man Bamboo palyginus su Moltex minkstesnes ir sugeria daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 10 07, 19:03)
aisku.. na, juk nieko blogo neatsitinka naujagimiams ir su vienkartinem, nors jos kietos palyginus gi smile.gif
galvoju, gal imsiu ir vienkartiniu, ir pora vystyklu, bandysiu gal ir su jais siek tiek. Tik va moltex nebandziau naujagimiams, bet bambo tai man tokios "kietokos" pasirode, palyginus su kitu firmu  g.gif

as wiona ligoninej naudojau mirksiukas.gif
Atsakyti
mes dazniausiai naudojam moltex, bet buna ir nuo ju parausta blush2.gif buna ir nuo daugkartiniu parausta, bet retai, o sheip as manau kad viskas priklauso nuo sysiaus ir kakaus, pasikeicia jis kartais toks rugstesnis buna ir panashiai, manau kad ir maistas suvalgytas prisideda smile.gif

o sheip ligoninej naudojom bambo, nes moltexu tada dar nezinojau, tai visai gyre akusheres, nes kietesnes ir vaikas nesuglaudzia koju, ta prasme tokios platesnes, nors as kaip ir minejau auksciau, tam kad butu klubams gerai neuztenka ciut praskest kojytes, turi but pilnas atvedimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2010 10 08, 09:20)
o man Bamboo palyginus su Moltex minkstesnes ir sugeria daugiau.

Moltex nebandžiau, aš tai buvau apakusi, nes sauskelnės skaitosi, kad geros, naujagimiui jas keitėm n kartų per dieną ir dar tarpuose vėdinomės, o ėmė ir išbėrė.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 10 07, 19:23)
Mūsų užpakalį nuo Bambo buvo pabėrę, tai jei ką, žinokite, kad taip gali būti.

zinau zinau, alergiska isberta mergyte auginau/u su siom sauskelnem, kartais budavo, ypac vasaros naktim. Dabar ta beda atkrito, nes isvis be sauskelniu laksto.

o del saraso trumpumo, tai net nezinau, vienoms pvz patogiau vien prefoldus naudot ir nemato reikalo pirkti brangesnes sauskelnes, tai galvoju, o kodel turetu man netikti toks variantas? Gi gal bus laba patogu blush2.gif Todel turesiu ir sauskelniu siek tiek, ir prefoldu/vystykliuku, o jei matysiu, kad nei vienas variantas netinka, nu tai mausiu vienkartines kuriam laikui, kol nusipirksiu dar trecia/ketvirta/penkta medziaginiu "ivyniojimu" varianta smile.gif gi nelaikysiu vaiko pliko, neliksiu jau taip ant ledo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 10 08, 11:06)
o del saraso trumpumo, tai net nezinau, vienoms pvz patogiau vien prefoldus naudot ir nemato reikalo pirkti brangesnes sauskelnes, tai galvoju, o kodel turetu man netikti toks variantas? Gi gal bus laba patogu  blush2.gif Todel turesiu ir sauskelniu siek tiek, ir prefoldu/vystykliuku, o jei matysiu, kad nei vienas variantas netinka, nu tai mausiu vienkartines kuriam laikui, kol nusipirksiu dar trecia/ketvirta/penkta medziaginiu "ivyniojimu" varianta smile.gif gi nelaikysiu vaiko pliko, neliksiu jau taip ant ledo smile.gif

Man irgi priimtinas toks variantas, kai visko yra po vieną - du vnt., pabandai, o kas prie širdies, to užsiperki jau kiek reikia. Man labai patiko Popolini tos kur iki 15kg., na super variantas. Kitoms visai nepatinka. Labai mes visos skirtingos.
Atsakyti
o kuom tos vilnos interlokines kelnytes skiriasi nuo iprastiniu vilnoniu? blush2.gif

del vienkartiniu, mums tiek moltex, tiek bambo vienodai geri atrode smile.gif tiesa, uzsieny teko isbandyt seventh generation vienkartinius 'triusikelius', tai tokie faini pasirode, nes nebalinti, tokios naturalios spalvos.
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2010 10 08, 10:43)
nors as kaip ir minejau auksciau, tam kad butu klubams gerai neuztenka ciut praskest kojytes, turi but pilnas atvedimas  ax.gif

mums sita beda-padidejes raumenu tonusas doh.gif eisim mankstintis. o moltex man irgi patinka-dbr nakciai naudojam. nors vis galvoju, kad neblogai gal butu 3in1 naktimis? tik tiek, kad turiu jas vienas lotuliukas.gif kaip nakciai mamukai sukates, ypac tos, kuriu labai mazi dar leliai..
Atsakyti
kai dukra buvo poros menesiu, tai bet kuriuo atveju tekdavo keltis maitinti kas 2 valandas, (paskui r dar dazniau biggrin.gif ), tai issibudindavo, keisdavau vienkartines vis tiek. Tai galvoju, dabar su daugkartinem irgi tas pats- bet kuriuo atveju kelsis vaikas, ir keisiu... na, nebent stebuklingai puse/visa nakti miegos, tai tada kazkoki sumustini reikes gal det, o jei ir tas praleis, tai mausiu vienkartines... man ramus, nuo-iki kudikio miegas (tuo paciu ir mano) yra svarbiau nei daugkartiniu naudojimas nakti... vien todel, kad man to miego vis truksta, o paskui neuzmiegu, ta jei dar issibudinusi vel migdyt is naujo...jau kai prades miegot, tegu tik miega... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2010 10 08, 16:25)
mums sita beda-padidejes raumenu tonusas doh.gif eisim mankstintis. o moltex man irgi patinka-dbr nakciai naudojam. nors vis galvoju, kad neblogai gal butu 3in1 naktimis? tik tiek, kad turiu jas vienas lotuliukas.gif kaip nakciai mamukai sukates, ypac tos, kuriu labai mazi dar leliai..

as nakciai kartais dedu trys viename, bet irgi tik dvejas teturiu hihihi.gif tai nors tiek gerai, kad uztenka, kol vienos dziuna, kita nakti kitas galima uzdet, bet dabar ir vienkartines dedu nakciai moltex, nes ilgai dziuna, kol sildymo ner... vasara praplikinejo su triusikuciais, dabar dienom vel segu medziagines sauskelnes, nors ir daro i puoduka, bet irgi kaip kada tik...
Atsakyti
mes tai sildyma jau gal 2 savaites pasijunge, tai greit dziusta , super smile.gif
ziurekit, o pvz tokie vilnos pledukai, kazin, sugertu dregme? pvz ant lovytes ciuzinuko tiesti g.gif nos aisku toki grozi gaila biggrin.gif

http://public.fotki....drezz/pledukai/

arba
http://public.fotki....s-pl/page3.html

p.s. sianakt pirmakart uzmoviau daugkartines sauskelnes mazei, ziuresiu, kiek ismiegos. Nieko nepatiesiau, tik ilgaklesnes uzmoviau, tai jei jau varys, tai varys doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loveco: 08 spalio 2010 - 22:17
QUOTE(Loveco @ 2010 10 08, 21:49)
mes tai sildyma jau gal 2 savaites pasijunge, tai greit dziusta , super smile.gif
ziurekit, o pvz tokie vilnos pledukai, kazin, sugertu dregme? pvz ant lovytes ciuzinuko tiesti  g.gif  nos aisku toki grozi gaila biggrin.gif

http://public.fotki....drezz/pledukai/

arba
http://public.fotki....s-pl/page3.html

grazhus pledukas, as panashu toki esu pati pasidarius tai tiesiu man negaila blush2.gif beto juk nevarys tas vaikas jau taip kad sugadintu ta pleduka, karts nuo karto juk isplauni, pravedini, nemanau kad susivarys schmoll.gif
Atsakyti