Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(vaidyte @ 2010 10 06, 10:21)
Merginos, o kodėl mano naujosios Ruskovilla ilgaklešnės praleidžia sysiuką? Išėjom į lauką, ogi žiūriu,kad plėmas net ant kombinzono šviečia blink.gif  blink.gif  blink.gif  ir čia tik nuo vieno sysiuko....su kitom, viengubom ilgaklešnėm šitaip tikrai nėra....ar Ruskovilla man reik papildomai lanolizuoti?

manosios irgi praleido, nors iskart skalbiau ir lanolizavau (kaip ir rekomenduojama). Ir dabar, po menesio naudojimo, jos kartais ima ir praleidzia, tiksliau lieka slapios. Turiu "atsargines" 1 dydzio popolini trumpaklesnes, kurias ekstra atveju kelis sykius tenka uzmauti metu dukrai biggrin.gif tai zinokit as jas skalbiau ir lanolizavau tik 1 karta, bet jos nepraleidzia ir net nesuslampa, taciau ir storesnes matosi.

QUOTE(kregzde @ 2010 10 06, 10:39)
Anksčiau buvo kalba apie kojinytes vaikams, kad greitai galima būtų nuimti sauskelnę, ta žiūrėkita ką čia siūlo: mautai kojoms

geeeras, tik kad vienas dydis- naujagimiui netiktu manau... cia nebent va kaip mano, metu vaikui.. bet jeigu ji diena buna be sauskelniu, tai plikas sikniukas lieka, vis tiek tada kazka reikia maut sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 10 06, 10:39)
Anksčiau buvo kalba apie kojinytes vaikams, kad greitai galima būtų nuimti sauskelnę, ta žiūrėkita ką čia siūlo: mautai kojoms

tai cia tos pacios blauzdines. Mes tokias turim. thumbup.gif tik siuo metu noretusi siltesniu, tai galvoju megzti is merino vilnos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2010 10 06, 11:58)
tai cia tos pacios blauzdines. Mes tokias turim.  thumbup.gif tik siuo metu noretusi siltesniu, tai galvoju megzti is merino vilnos smile.gif

neisivaizduoju, kada randat tam laiko blush2.gif
beje, kodel nepasigiriat? Kai ka jau maciau naujo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 10 06, 15:28)
neisivaizduoju, kada randat tam laiko  blush2.gif
beje, kodel nepasigiriat? Kai ka jau maciau naujo  tongue.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
apie ka Jūs?
Atsakyti
apie internetinę parduotuvę greičiausiai... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2010 10 06, 15:55)

aaa blush2.gif
ka tik baigiau savo mažyliui siuti vilnos interloko kelnytes. sauskelnes siuvancios mamytes uzkrete smile.gif Tai pagalvojau, kad kažkas kiaurai mane mato biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Felisė: 06 spalio 2010 - 16:12
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2010 10 06, 10:21)
Merginos, o kodėl mano naujosios Ruskovilla ilgaklešnės praleidžia sysiuką? Išėjom į lauką, ogi žiūriu,kad plėmas net ant kombinzono šviečia blink.gif  blink.gif  blink.gif  ir čia tik nuo vieno sysiuko....su kitom, viengubom ilgaklešnėm šitaip tikrai nėra....ar Ruskovilla man reik papildomai lanolizuoti?

Man irgi kažkaip praleido, tada išskalbiau, lanolizavau ir nieko dabar, gerai.

Ir aš noriu pažiūrėti, koks adresas? bigsmile.gif
Atsakyti
Na, pardavėjas mane tikino,kad jos lanolizuotos, tai aš ramiai ir moviau ax.gif , o kad pramušė net per kombinezoną...teks ryt imtis darbo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2010 10 06, 19:17)
Na, pardavėjas mane tikino,kad jos lanolizuotos, tai aš ramiai ir moviau ax.gif , o kad pramušė net per kombinezoną...teks ryt imtis darbo cool.gif

kaip idomiai g.gif as visas pirktines pries naudojima lanolizavau bent po karta ar kelis, kazkur atsimenu parasyta buvo taip daryt rolleyes.gif
Atsakyti

as tai per google paieska radau netycia, kai pamaciau tas pacias kainas ir asortimenta, iskart supratau smile.gif wub.gif
Atsakyti

thumbup.gif as jau ten kaika nusiziurejau blush2.gif laukiu kol dydis atsiras tinkamas
Atsakyti