QUOTE(vaidyte @ 2010 10 06, 10:21)
Merginos, o kodėl mano naujosios Ruskovilla ilgaklešnės praleidžia sysiuką? Išėjom į lauką, ogi žiūriu,kad plėmas net ant kombinzono šviečia ir čia tik nuo vieno sysiuko....su kitom, viengubom ilgaklešnėm šitaip tikrai nėra....ar Ruskovilla man reik papildomai lanolizuoti?
manosios irgi praleido, nors iskart skalbiau ir lanolizavau (kaip ir rekomenduojama). Ir dabar, po menesio naudojimo, jos kartais ima ir praleidzia, tiksliau lieka slapios. Turiu "atsargines" 1 dydzio popolini trumpaklesnes, kurias ekstra atveju kelis sykius tenka uzmauti metu dukrai tai zinokit as jas skalbiau ir lanolizavau tik 1 karta, bet jos nepraleidzia ir net nesuslampa, taciau ir storesnes matosi.
QUOTE(kregzde @ 2010 10 06, 10:39)
Anksčiau buvo kalba apie kojinytes vaikams, kad greitai galima būtų nuimti sauskelnę, ta žiūrėkita ką čia siūlo: mautai kojoms
geeeras, tik kad vienas dydis- naujagimiui netiktu manau... cia nebent va kaip mano, metu vaikui.. bet jeigu ji diena buna be sauskelniu, tai plikas sikniukas lieka, vis tiek tada kazka reikia maut