o tai kur kitur?
Man kriauklės variantas netinkamas - netelpam, kriauklė po lentynėle, pati klauklė mažutė,- nebent virtuvės kriauklėj, bet man, nežinau... nehigieniška
QUOTE(bim-bam @ 2011 02 01, 09:46)
zinoma, va ir dabar pabudo, matau, kad raitosi, patikrinu- sausas. na tai kadangi jau ispakavau- nunesiau prie kriaukles . po poros min pasislapino... o buciau uzsegus vystykla, ir jau slapias butu... na reik bandyt- nesudetinga manau
QUOTE(Loveco @ 2011 02 01, 12:06)
zinoma, va ir dabar pabudo, matau, kad raitosi, patikrinu- sausas. na tai kadangi jau ispakavau- nunesiau prie kriaukles . po poros min pasislapino... o buciau uzsegus vystykla, ir jau slapias butu... na reik bandyt- nesudetinga manau
saunu
QUOTE(Coccinela @ 2011 02 01, 11:00)
O kokius jūs puodus naudojat tokiems mažuliukams, ypač iki pusės metukų? Aš apžiūrėjau dukros puodukus, jetus kokie gigantai palyginus su mažiaus užpakaliu, bet pasidairiau po parduotuves, tai kad nelabai ir yra ko mažesnio
tavajam kiek dabar laiko?
ash savaji nuo 9 men sodinu, pats tas, patarsiu kuris ne gigantishkas:)
QUOTE(juurag @ 2011 02 01, 14:47)
tavajam kiek dabar laiko?
6,5mėn. Patark
aš į šitą seilę varvinu tikrai pirkčiau, jei ten kur užmačiau būtų baltas, o melsvo baidaus kažko. Bet aš jo gyvai nečiupinėjus tai dar labiau abejonės kankina..
QUOTE(Coccinela @ 2011 02 01, 16:53)
6,5mėn. Patark
aš į šitą seilę varvinu tikrai pirkčiau, jei ten kur užmačiau būtų baltas, o melsvo baidaus kažko. Bet aš jo gyvai nečiupinėjus tai dar labiau abejonės kankina..
musu fisher price, 3 viename:)
aishku, brangokokas, bet universalus, ir tikrai ne gigantiskas:)
pradzioj kol dar nesedo, buvo kaip zaidimo staliukas, kol istyrynejo ir pnsh:)
tox kaip cia:
http://www.neidukas....p...t&Itemid=49
et, tokio negaliu net svarstyt, nes vyras tikrai vos pamatęs iš namų išmestų..
Na gerai, oftopikas labai jau čia gavos...
Geriau sakykit, ar įvyko didysis Itti Bitti apsipirkimas? Laukiu kas galėtų kompetetingai pasakyt, ar vaikštančiam vaikiukui Itti Bitti imt ar atprastukes, kurios kaip triusikėliai apsimautų..
Nes aš dabar pasiekiau stadiją, kai visoms draugėms ir pažįstamoms reklamuoju kaip faina medžiaginės sauskelnės
Na gerai, oftopikas labai jau čia gavos...
Geriau sakykit, ar įvyko didysis Itti Bitti apsipirkimas? Laukiu kas galėtų kompetetingai pasakyt, ar vaikštančiam vaikiukui Itti Bitti imt ar atprastukes, kurios kaip triusikėliai apsimautų..
Nes aš dabar pasiekiau stadiją, kai visoms draugėms ir pažįstamoms reklamuoju kaip faina medžiaginės sauskelnės
Sveiki mamukai, gal jus man galesite padeti. Auginu sunu ir labai noreciau uzauginti ji ant daugartiniu sauskelniu, bet nezinau nuo ko pradeti. Visu pirma turime beda, isvykstame gyventi i kita krasta,o vasaros buna labai karstos siekia iki 36-38laipsniu karscio ir taip beveik kasdien , tad bijau kad nesustu sikniukas. Kokias sauskelnes jus rekomenduotumete?Ar reikia dar kokiu papildomu kelnyciu kad dregme nepersisunktu.
na ir aš ta pragapaofftopinsiu mūsų chicco naktipuodis, ergonomiškas su balneliu priekyje precialiai berniukams, mano vienintelis noras šikpuodžiui buvo toks, sodinti pradėjau nuo 7mėn kainavo 17lt
dėl tų šmikių šmakių tai pavyko viskas, laukiam daba kol į rankas pareis
beja pasigirsiu, jau antra diena vaikas nesunaudoja dieną nei vienos sauskelnės jetus, kad tik neprisikalbėčiau, bet ent po pietų miegų ir va šiandien buvom keliom valandom išlėkę į parduotuvę, tai grįžom sausut sausutėliai, nors dažniausiai grįždavom šlaput šlaputėliai poto tyčia paleidau tik su pėdkelnėm na ir va iki pat naktinio užmigimo jis nė syk nepridarė na aišku čia gal mano nuopelnas, nes orientuojuos, sodinu, bet nėr taip kad kas penkias minutes tūpdyčiau, kažkaip natūraliai patikrinu, aha sausas, pasodinu, taip kas kokias dvi tris valandas ir žiūrėk neturiu ką skalbt
dėl tų šmikių šmakių tai pavyko viskas, laukiam daba kol į rankas pareis
beja pasigirsiu, jau antra diena vaikas nesunaudoja dieną nei vienos sauskelnės jetus, kad tik neprisikalbėčiau, bet ent po pietų miegų ir va šiandien buvom keliom valandom išlėkę į parduotuvę, tai grįžom sausut sausutėliai, nors dažniausiai grįždavom šlaput šlaputėliai poto tyčia paleidau tik su pėdkelnėm na ir va iki pat naktinio užmigimo jis nė syk nepridarė na aišku čia gal mano nuopelnas, nes orientuojuos, sodinu, bet nėr taip kad kas penkias minutes tūpdyčiau, kažkaip natūraliai patikrinu, aha sausas, pasodinu, taip kas kokias dvi tris valandas ir žiūrėk neturiu ką skalbt