Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(juurag @ 2011 01 28, 21:46)
vat cia puikiai ir matosi, skirtumas tarp Boo ir D'lish,
ir dabar visai nesigailiu, kad visgi neishbandziau Boo smile.gif

Na jau, man Itti Boo labiau patinka nei Itti Bitti tongue.gif
Ir sluoksnis, kuris liečias su subiniuku ne iš poliesterio, o bambuko, tik nežinau, kaip vadinas, gal veliūru...
Atsakyti
man dar tokia dilemele neduoda ramybes g.gif
kaipgi mamos migdo maziukus nakciai, su vienkartinem ar su daugkartinem,
jei su daugkartinem, tai kokia "sistema" naudoja?
perslampa/neperslampa, kas kiek valandu keicia ir pnsh?
kas geriau/sveikiau,ar kad daug valandu ir sausai (su vienkartinem)
ar slapiai ir su plaunamom sauskelnem?

pasidalinkit, tokia patirtis labai padeda:)
Papildyta:
QUOTE(Coccinela @ 2011 01 29, 00:48)
Na jau, man Itti Boo labiau patinka nei Itti Bitti  tongue.gif
Ir sluoksnis, kuris liečias su subiniuku ne iš poliesterio, o bambuko, tik nežinau, kaip vadinas, gal veliūru...

nesiginciju Boo irgi faini, tik tiems, kas tikisi ish sauskelniu tokios funkcijos kaip AIO,sitie pilnai neuztikrina, jiems papildomai reikalingos neperslampancios kelnaites, o bitti d'lish nereikia..
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 01 29, 00:48)
Na jau, man Itti Boo labiau patinka nei Itti Bitti  tongue.gif

Kaip as suprantu tai iiti bitti boo yra ne "viskas viename" sauskelne, t.y ji neturi neperslampancio sluoksnio.
Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2011 01 29, 10:23)
Kaip as suprantu tai iiti bitti boo yra ne "viskas viename" sauskelne, t.y ji neturi neperslampancio sluoksnio.

teisingai, cia daugiau du viename variantas, visi ikloteliai segas kaip i D'lish, tik tiek, kad kelnaites i kurias segas yra perslampancios, nes nepadengtos jokiu poliutereno sluoksniu
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 01 28, 18:23)
O aš sauskelnėm plauti nusipirkau Klar, bet jums turbūt nieko nesako?  g.gif būtų įdomu išgirsti kaip kitiems su juo sekas, mano sūnaitėlį išbėrė tokiais kaip ir spuogiukais aplink kakliuką ir ribas ties sauskelnėm po bamba ir šlaunų viduj, bet ir toliau skalbiu, lyg ir nebeberia daugiau, o senieji bėrimai nyksta... gal nedaskalavau ar iš vis ne skalbiklis kaltas  g.gif

Aš Klar naudoju jau beveik 4 mėnesius, man jis idealiausias atrodo, bėrimų jokių nebuvo, dar arbatmedžio eterinio aliejaus įlašinu, kai išdžiūna nelieka jokio kvapo.
Atsakyti
QUOTE(juurag @ 2011 01 29, 08:40)
man dar tokia dilemele neduoda ramybes  g.gif
kaipgi mamos migdo maziukus nakciai, su vienkartinem ar su daugkartinem,
jei su daugkartinem, tai kokia "sistema" naudoja?
perslampa/neperslampa, kas kiek valandu keicia ir pnsh?
kas geriau/sveikiau,ar kad daug valandu ir sausai (su vienkartinem)
ar slapiai ir su plaunamom sauskelnem?

labas,

as migdau su daugkartine sauskelne. nors maniskis jau nemazas (metukai ir 9 menesiai tuoj), bet naktim ir ilgesniems isejimams is namu dar dedu daugkartines sauskelnes, nakti nemazai MP valgo, tai ir pridaro nemazai. is pradziu dejau BumGenius viskas viename sauskelnes, bet jos praleidzia nakti, nors dieniniams isejimams pats tas - minkstos, patogios. bet nakti dedu viskas viename Imse Vimse is Rasakilos, labai gerai sugeria, neprabego dar niekas, uzdedu is vakaro, nuimu tik ryte, nakti nekeiciu.
Atsakyti
mazdaug nuo metuku amziaus dedu dukrai nakties ir pietu miego metu daugkartine sauskelne. Ne karto neprasysiojo. Visa likusi laika vaiksto su triusikeliais smile.gif
DAbar dar savaites neturinciam sunui irgi naudojam diena- nakti medziagines. Vyras kol kas padeda- nesvarias iskart isskalbia. Mums labai patiko viena sauskelniu rusis, turim tik trejas, tai iskart plaunam ir dziovinam smile.gif idealu.
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2011 01 30, 16:32)
mazdaug nuo metuku amziaus dedu dukrai nakties ir pietu miego metu daugkartine sauskelne. Ne karto neprasysiojo. Visa likusi laika vaiksto su triusikeliais smile.gif
DAbar dar savaites neturinciam sunui irgi naudojam diena- nakti medziagines. Vyras kol kas padeda- nesvarias iskart isskalbia. Mums labai patiko viena sauskelniu rusis, turim tik trejas, tai iskart plaunam ir dziovinam  smile.gif idealu.

O kaip prefoldai, ar patogu juos naudoti?
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2011 01 30, 16:32)
DAbar dar savaites neturinciam sunui irgi naudojam diena- nakti medziagines. Vyras kol kas padeda- nesvarias iskart isskalbia. Mums labai patiko viena sauskelniu rusis, turim tik trejas, tai iskart plaunam ir dziovinam  smile.gif idealu.

ooho, ir tokiam mazuliukui uztenka treju sauskelniu?smile.gif ar cia jos tiesiog mylymiausios prie kitu?
Atsakyti
Dar kaip sakant patrukdysiu, gal galite , pasakyti apie sias sauskelnes? Jos su neperslampamu pavirsiumi, manau kad mums gal tinkamos bus kaip atprastukes?
ŠTAI ČIA
DEKOJU UZ ATKREIPTA DEMESI IR NUOMONE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(torturo @ 2011 01 31, 14:49)
Dar kaip sakant patrukdysiu, gal galite , pasakyti apie sias sauskelnes? Jos su neperslampamu pavirsiumi, manau kad mums gal tinkamos bus kaip atprastukes?
ŠTAI ČIA
DEKOJU UZ ATKREIPTA DEMESI IR NUOMONE 4u.gif

mano kuklia nuomone sitose bais daug "sintetikos", nors ir parasyta, kad breathable, bet pagal sudeti ir pagal "vaizdeli" neimciau..smile.gif
Atsakyti
Kazin ar medziagos labiau sintetines negu firminiu sauskelniu? Tas pats PUL ir flisas arciau uzpakaliuko. Tik pasiuvimo kokybe, patogumas gal kitokie?
Atsakyti