QUOTE(Coccinela @ 2011 01 28, 19:08)
taip, judėti su Itti lengviau, manau. Bet kas mane nustebino, kad tų įklotų begalybė, visus sudėjus kaip pridera, tai tokia gera kieta dešra tarpukojy
bet kad siauresnė jin nei šiaip sauskelnių ir kad nebūtina tiek pridėt - tai tikrai
Dėl skalbimosi negaliu nieko pakomentuot, per trumpai turiu, gal Juurag daugiau ką pasakytų. Man pačiai atrodo, kad tikrai patvarus ir ilgai tarnaujantis išorinis sluoksnis.
kolkas nenusiskalbia ne kiek ishorines kelnaites:)
o kad vaiksciojanciam vaikuciui lengviau, tai tikrai, su kitom judedavo ganetinai sunkiai..
dar patarimukas, kas orientuosis i vasarini Itti devejimo perioda, Itti Bitti jau siulo Limited Edition, tokiu visokiu nuotaikingu vasarishku variantu:)
Papildyta:
QUOTE(Coccinela @ 2011 01 28, 18:23)
Na, pagaliau, šiandien kaip niekad tiek daug trikdžių
Čia palyginimui kalnelis - BabyBeehinds kanapinės, BabyKicks kanapinės ir Itti Boo (jos tokios pat kaip Itti Bitti, tik šiek tiek kitaip guma prisiūta)
O čia palyginimui kaip Itti Bitti ir BabyKicks ant užpakaliuko atrodo
Tik vaiką ant rankų ilgokai laikiau, matyt, kažkaip nepatogiai buvo, nuospaudos nuo Itti Bitti matos, bet jos tikrai nespaudžia. O BabyKicks įsigudrinau įklotą į kišenę perpus sulenktą dėt, tai užpakaliukas be įkloto dabar būna. Tik kur nuotrauka ant pilvuko, tai vis tik įklotą normaliai įdėjau, kad matytus įprastas pustumas. Plonos ir elastiškos tos BabyKicks
Papildyta:
Dabar atsakau Juurag klausimą: nežinau ar taip būna, kad nepratinamas vaikiukas pats ant puodo prašytus
manoji pastoviai buvo ant jo sodinama ir sodinama, aš kažkur artėjant metukams pradėjau, tikrai ne anksčiau 10mėn, tiksliai jau niekaip nebeprisimenu..
ash ten truputi ne apie tai:) t.y. tu sakei, kad nuo pusantru metu mergaite dienos metu visai laikydavai be jokiu sauskelniu, tai ir galvoju, ar visad spedavo ant puoduko atsisesti, ar budavo ir avariju???
ash savaji pratinu ant puoduko nuo 10 men;
O aš sauskelnėm plauti nusipirkau Klar, bet jums turbūt nieko nesako?
būtų įdomu išgirsti kaip kitiems su juo sekas, mano sūnaitėlį išbėrė tokiais kaip ir spuogiukais aplink kakliuką ir ribas ties sauskelnėm po bamba ir šlaunų viduj, bet ir toliau skalbiu, lyg ir nebeberia daugiau, o senieji bėrimai nyksta... gal nedaskalavau ar iš vis ne skalbiklis kaltas
Papildyta:
superine demo versija!
I like it:) aciukas
vat cia puikiai ir matosi, skirtumas tarp Boo ir D'lish,
ir dabar visai nesigailiu, kad visgi neishbandziau Boo
QUOTE(Coccinela @ 2011 01 28, 18:23)
Na, pagaliau, šiandien kaip niekad tiek daug trikdžių
Čia palyginimui kalnelis - BabyBeehinds kanapinės, BabyKicks kanapinės ir Itti Boo (jos tokios pat kaip Itti Bitti, tik šiek tiek kitaip guma prisiūta)
O čia palyginimui kaip Itti Bitti ir BabyKicks ant užpakaliuko atrodo
Tik vaiką ant rankų ilgokai laikiau, matyt, kažkaip nepatogiai buvo, nuospaudos nuo Itti Bitti matos, bet jos tikrai nespaudžia. O BabyKicks įsigudrinau įklotą į kišenę perpus sulenktą dėt, tai užpakaliukas be įkloto dabar būna. Tik kur nuotrauka ant pilvuko, tai vis tik įklotą normaliai įdėjau, kad matytus įprastas pustumas. Plonos ir elastiškos tos BabyKicks
Papildyta:
Dabar atsakau Juurag klausimą: nežinau ar taip būna, kad nepratinamas vaikiukas pats ant puodo prašytus
manoji pastoviai buvo ant jo sodinama ir sodinama, aš kažkur artėjant metukams pradėjau, tikrai ne anksčiau 10mėn, tiksliai jau niekaip nebeprisimenu..
O aš sauskelnėm plauti nusipirkau Klar, bet jums turbūt nieko nesako?
būtų įdomu išgirsti kaip kitiems su juo sekas, mano sūnaitėlį išbėrė tokiais kaip ir spuogiukais aplink kakliuką ir ribas ties sauskelnėm po bamba ir šlaunų viduj, bet ir toliau skalbiu, lyg ir nebeberia daugiau, o senieji bėrimai nyksta... gal nedaskalavau ar iš vis ne skalbiklis kaltas
Papildyta:
QUOTE(exsiauliete @ 2011 01 28, 16:48)
Mielos mamos, pasidalinkit savo patirtimi - kurios sauskelnes po skalbimu, dziovinimu lieka minkstos ir svelnios?
Dziovinu ant gyvatuko ar radijatoriu, tai kai kurios pasidare kietos, o kitos siurkscios, kaip svitrinis popierius... vaizdziai kalbant
dziovinamos ant karstu gyvatuku ar radiatoriu tikrai kieteja beveik visos;
yra vienas "fintas", kaip jas nekenksmingai paminkstinti: skalbiant reikia ipilti karstam vandeny tirpintos citrinos rugsties
Papildyta:
man dar tokia dilemele neduoda ramybes
kaipgi mamos migdo maziukus nakciai, su vienkartinem ar su daugkartinem,
jei su daugkartinem, tai kokia "sistema" naudoja?
perslampa/neperslampa, kas kiek valandu keicia ir pnsh?
kas geriau/sveikiau,ar kad daug valandu ir sausai (su vienkartinem)
ar slapiai ir su plaunamom sauskelnem?
pasidalinkit, tokia patirtis labai padeda:)