Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

labas smile.gif atejau trumpai pranesti, kad pirmas bandymas su 2 dienu naujagimiu ir vystyklais praejo sauniai- segiau prefolda, i ji dejau vieno sluoksnio paprasta flaneles iskarpa, kad nesusiteptu su mekonijum baltas vystykliukas, na ir flysa bandziau det (realiai nelabai jo reikia manau kol kas). Tai kadangi retai slapinasi ir retai tustinasi sitas mazylis, tai vystyklai- idealu. Nes su bambo vienkartinem kazkaip gaila laikyt, sausos istisai, o vis tiek ne tiek naturalu. Geriau su sausu vystyklu 5-6 valandas, nei su vienkartine svaria tiek isbut.... kazin, kada prades dazniau reikalus atlikinet...gal tada kitaip atrodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2011 01 28, 14:43)
labas smile.gif atejau trumpai pranesti, kad pirmas bandymas su 2 dienu naujagimiu ir vystyklais praejo sauniai- segiau prefolda, i ji dejau vieno sluoksnio paprasta flaneles iskarpa, kad nesusiteptu su mekonijum baltas vystykliukas, na ir flysa bandziau det (realiai nelabai jo reikia manau kol kas). Tai kadangi retai slapinasi ir retai tustinasi sitas mazylis, tai vystyklai- idealu. Nes su bambo vienkartinem kazkaip gaila laikyt, sausos istisai, o vis tiek ne tiek naturalu. Geriau su  sausu vystyklu 5-6 valandas, nei su vienkartine svaria tiek isbut.... kazin, kada prades dazniau reikalus atlikinet...gal tada kitaip atrodys smile.gif

oooo, tigi sveikinimai didžiausi clap.gif clap.gif clap.gif ir vardas labai gražus biggrin.gif
kaip jus čia taip greit paleido ax.gif fainiai, kad nuo pradžių šokot į vystyklus, greitai jau greitai kai pradės tuštintis thumbup.gif vos spėsi mamuk
Atsakyti
labas smile.gif atejau trumpai pranesti, kad pirmas bandymas su 2 dienu naujagimiu ir vystyklais praejo sauniai- segiau prefolda, i ji dejau vieno sluoksnio paprasta flaneles iskarpa, kad nesusiteptu su mekonijum baltas vystykliukas, na ir flysa bandziau det (realiai nelabai jo reikia manau kol kas). Tai kadangi retai slapinasi ir retai tustinasi sitas mazylis, tai vystyklai- idealu. Nes su bambo vienkartinem kazkaip gaila laikyt, sausos istisai, o vis tiek ne tiek naturalu. Geriau su  sausu vystyklu 5-6 valandas, nei su vienkartine svaria tiek isbut.... kazin, kada prades dazniau reikalus atlikinet...gal tada kitaip atrodys smile.gif

sveikinam nuosirdziausiai thumbup.gif thumbup.gif
sekmes jums visiems. Kai turesit daugiau laiko, parasykit karts nuo karto kaip jums sekasi smile.gif
kaip matau pavyko neuzsibuti ligonineje smile.gif
Atsakyti
Apie Itti Bitti diskutuojant ir matau, kad nesuprantat dar, ką pirksit mirksiukas.gif tos kur už 120Lt įdėjot net nepanašu man į Itti Bitti, o kas nori naturalių Itti Bitti, tai imkit Itti Boo - ten viskas vien bambumas su medvilne, o ir pigesnės bent ten, kur aš pirkau mirksiukas.gif Įklotus taip, galima nusikopijuot nesunkiai, bet jie bus be knopkių, tai nežinau kaip su patogumu jų g.gif

Ainu pafotkinsiu aš jums, palaukit kelias minutes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 01 28, 13:03)
Va radau ka norejau parodyti anksciau, t.y. itti bitti visiskai naturaliu medziagu analogas, aisku atitinkamai ir brangesnis :
http://parduotuve.ekovaikai.lt/?p=products...65533;�s

fainos.., bet brangumas irgi nerealus..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 01 28, 14:49)
Apie Itti Bitti diskutuojant ir matau, kad nesuprantat dar, ką pirksit  mirksiukas.gif tos kur už 120Lt įdėjot net nepanašu man į Itti Bitti, o kas nori naturalių Itti Bitti, tai imkit Itti Boo - ten viskas vien bambumas su medvilne, o ir pigesnės bent ten, kur aš pirkau  mirksiukas.gif Įklotus taip, galima nusikopijuot nesunkiai, bet jie bus be knopkių, tai nežinau kaip su patogumu jų g.gif

Ainu pafotkinsiu aš jums, palaukit kelias minutes  ax.gif

nu laukiam foto, mes supratom mirksiukas.gif tik viena apie ratus kita abie batus
aš jau įsivaizduoju kokios tos iti biti ax.gif tik tas pavyzdys kur iš ekovaikų tai panašus tik tuom, akd prilaikančios kelnytės vilnos na ir taip dailiai segasi įklotai mirksiukas.gif va tame čia ir panašumas dėl to taip ir pasakė biggrin.gif

dėl knopkių, turim mes tuos aparatukus,o standartas juk pagrinde eina tai galim susikalt pačios tas knopkutes smile.gif
Atsakyti

prisidedu prie sveikinimu!!:)
ir naturaliu auginimo pasirinkimu nuo pirmuju dienu, super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 01 28, 14:49)
Apie Itti Bitti diskutuojant ir matau, kad nesuprantat dar, ką pirksit  mirksiukas.gif tos kur už 120Lt įdėjot net nepanašu man į Itti Bitti, o kas nori naturalių Itti Bitti, tai imkit Itti Boo - ten viskas vien bambumas su medvilne, o ir pigesnės bent ten, kur aš pirkau  mirksiukas.gif Įklotus taip, galima nusikopijuot nesunkiai, bet jie bus be knopkių, tai nežinau kaip su patogumu jų g.gif

Manau, kad suprantam, kad ten sauskelnes trys viename su PUL sluoksniu. Apie panasuma kalbam ta, kad principas juk tas pats - kelnytes neperslmpancios ir segami keiciami iklotukai. Tik tiek, kad tos brangiosios is naturaliu medziagu, bet kaina dviguba doh.gif
O iklotu spaudes jei ten standartines (?), kaip visose sauskelnese, tai siusim su spaudem, dauguma cia turim ir ju, ir reples joms ikalt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(,2011 01 28, 14:49)

tik tiek, kad Itti Boo reikalingos papildomos prilaikancios kelnaites nuo perslapimo,bent taip raso gamintojas, nors gal realybej neperslampa ir su sitom vienom, kaip ten, Coccinela?smile.gif
Atsakyti
labas smile.gif

Sveikinimai su nauju seimos nariu biggrin.gif Ir vardas zinoma grazus, mes ji jau pries 8 metus ivertinom su pirmuoju sunum biggrin.gif
Itartinai ilgai sausi bunat, dazniau valgykit biggrin.gif
Atsakyti
tai ligonineje nesibuvom nei paros, ten sunaudojom gal 3 vienkartines biggrin.gif namie irgi ne per daugiausiai, o paskui sakau vyrui, dedam flanelini skuduriuka, nesusiteps taip. Ir tikrai, tik krasciukai susitepe. Bet issiskalbe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 01 28, 14:56)
Manau, kad suprantam, kad ten sauskelnes trys viename su PUL sluoksniu. Apie panasuma kalbam ta, kad principas juk tas pats - kelnytes neperslmpancios ir segami keiciami iklotukai. Tik tiek, kad tos brangiosios is naturaliu medziagu, bet kaina dviguba  doh.gif
O iklotu spaudes jei ten standartines (?), kaip visose sauskelnese, tai siusim su spaudem, dauguma cia turim ir ju, ir reples joms ikalt  mirksiukas.gif

spaudes tokios spalvotos plastikines:) gal ir pavyks nukopinti, tik ta ikloto dalis, kur bambukas dengtas ish virsaus fleece, kazin ar tokia pat medziagyte pavyks "susiveikti"..? nors gal visko galima gauti siais laikais:)
Atsakyti