Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

Ir man tie JELP schmoll.gif ,nors dedu jų mažai + soda...
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 01 28, 11:11)
Siandien jau zadu uzsakyti. Yra siokia tokia akcija, todel vienetas iseina 12.6 svaro, plius kokie 2 svarai uz atsiuntima (na panasiai kai issidalina ant siuntusiu skaiciaus).
Mes dabar sakomes kas po viena, kas po dvi. Kai siuntimas tik tiek, juk galima ir ta viena pabandymui. O kai mamos visai neblogai siuvancios ir visokiu svelniu bambuku skryniose turi, tai ir tuos papildomus iklotus bus galima nukopijuoti manau  mirksiukas.gif

kokias tiksliai zadat uzsakineti
bitti d'lish??

gal but galeciau uzsakyti siek tiek pigiau? parasykit i a.z.
Atsakyti
Va radau ka norejau parodyti anksciau, t.y. itti bitti visiskai naturaliu medziagu analogas, aisku atitinkamai ir brangesnis :
http://parduotuve.ekovaikai.lt/?p=products...65533;�s
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 01 28, 13:03)
Va radau ka norejau parodyti anksciau, t.y. itti bitti visiskai naturaliu medziagu analogas, aisku atitinkamai ir brangesnis :
http://parduotuve.ekovaikai.lt/?p=products...65533;�s

jo šitos nerealios thumbup.gif ech bet ir kaina
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 01 28, 13:16)
jo šitos nerealios  thumbup.gif ech bet ir kaina

jo, kaina nemaza. bet turbut nebutu labai sudetinga tokias pasisiuti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2011 01 28, 13:19)
jo, kaina nemaza. bet turbut nebutu labai sudetinga tokias pasisiuti  g.gif

nėr kas veikt lotuliukas.gif biggrin.gif o jeigu rimtai tai aišku, kad įmanoma, reiks pabandyt
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 01 28, 13:21)
nėr kas veikt  lotuliukas.gif  biggrin.gif o jeigu rimtai tai aišku, kad įmanoma, reiks pabandyt

gal vilnos kelnytes pasisiuti sudetingiau... bent jau man... nesu tikra, kad vilnos trikotazas tam tiktu, o iklotuku prisisiuti gali bet kuri mama. Manau svarbu, kad iklotukai butu tokie platejantys, kaip toj nuotraukoj, kad sugeriamumas butu toks, kaip sauskelnes...
nors toj nuotraukoj ir iklotukai su gumytem suraukti ax.gif
tai va ka sugalvojau... isidesiu spaudes i baby beehinds vilnos kelnytes (man jos superines, nesisivaizduoju kiek turetu vaikas prisislapinti, kad jos praleistu dregme...)
ir pasisiuti iklotuku... isegamu spaudemis...

smile.gif
nors geria pagalvojus tai mes ir taip jau turim kokias 28 sauskelnes smile.gif tikrai cia kazkokia liga smile.gifo dar ir itti bitti uzsimaniau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Felisė: 28 sausio 2011 - 13:47
na kas dar uzsimanet tu smiki smaki biggrin.gif sauskelniu, kad ir po viena, greit rasykit man i a.z. nes neuzilgo zadu daryt uzsakyma, kartu juk vios tiek keliais litais pigiau iseina mirksiukas.gif
Atsakyti
jo, tos baby beehands fainos, bet minusas tas, kad tie lipukai kartais nutrina unsure.gif aš ten tas "auseles"visaip bandau ir užlenkt ir pan, bet patrina unsure.gif reik gal bandyt nuardyt ir spaudes sukalt g.gif felise kaip jums? netrina?
vilnos trikotažas netiktų nebent kokį dvigubą daryt, tasytųsi, be to besegiojant gali išplėšt su spaudėm, na trikotažas tik tokiam aptempimui biggrin.gif nemanau, kad su lipukais ar spaudėm jis tiktų

dėl sauskelnių ligos tai tikra tiesa, o jeigu dar rankas prikiši tai išvis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O jei trikotaza kirpt is dvieju sluoksniu, viena skersai, kita isilgai, gal tada visai nieko gautusi? g.gif
Nu bet mes cia jau dvi temas i viena plakam is rankdarbiu cia, is cia i rankdarbius lakstom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 01 28, 14:27)
Nu bet mes cia jau dvi temas i viena plakam is rankdarbiu cia, is cia i rankdarbius lakstom lotuliukas.gif

jojo, apsižergusios per kelias temas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 01 28, 14:23)
jo, tos baby beehands fainos, bet minusas tas, kad tie lipukai kartais nutrina  unsure.gif aš ten tas "auseles"visaip bandau ir užlenkt ir pan, bet patrina  unsure.gif reik gal bandyt nuardyt ir spaudes sukalt  g.gif felise kaip jums? netrina?
vilnos trikotažas netiktų nebent kokį dvigubą daryt, tasytųsi, be to besegiojant gali išplėšt su spaudėm, na trikotažas tik tokiam aptempimui  biggrin.gif nemanau, kad su lipukais ar spaudėm jis tiktų

dėl sauskelnių ligos tai tikra tiesa, o jeigu dar rankas prikiši tai išvis  doh.gif  lotuliukas.gif

tikrai esu maciusi JAV parduoda sauskelnes is vilnos trikotazo ir su spaudem. manau, kad pakankamai tvirtas tas audinys, neturetu isplysti...

o baby beehinds naudojam jau seniai, dar niekada niekur nera nutryne...
va kaip viskas pasirodo individualu. juk skirtingu sugejimu musu vaikiukai tai gal ne visiems tinka g.gif
Atsakyti