Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(giedreju @ 2011 01 27, 14:45)
Sveikos mamytes, numezgiau savo kleckiukui kelnytes tas, kurios antdaugkartiniu dedas sauskelnyciu smile.gif nu tokios fainos gavos 4u.gif , bet dabar iskilo klausimelis, jas gi kazkaip reik "impregnuot", kad dregmes nepraleistu, ar as teisi?
gal galite patart kaip, kokiom priemonem? aciu uz informacija

Sveika! Naudok lanolina smile.gif Jame reikia pamirkyt kokia valanda, isskalbti vandeniu ir isdziovint (tik ne ant radiatoriaus) smile.gif Taip pakartoti kelis kartus. Jo buna turbut visose ekologisku prekiu parduotuvese, internetu gali siustis smile.gif Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 01 26, 18:10)
manoji pana su vienkartinėm augo iki pat galo, bet 2 metų jau buvo pamiršus kas tas pampis yr. (spalį gimus) Bet aš nei tada, nei dabar nesaugau rūbų nuo prišlapinimo, tik kai jau į kokią autokėdutę sodinu, žiūriu, kad tinkamos sauskelnės būtų..

o klausyk, kodel mazaji nusprendei auginti su daugkartinemis, o mazaja auginai su vienkartinemis, kodel taip pasikeite poreikis/poziuris, tiesiog smalsu?smile.gif
o kaip nesaugai rubeliu nuo prislapinimo, ta prasme, visa diena vaikiukas laksto be nieko? nuogutis? ar kaip? o kaip tuomet miega? irgi be sauskelniu?
Papildyta:
QUOTE(indust @ 2011 01 27, 16:40)
Sveika! Naudok lanolina smile.gif  Jame reikia pamirkyt kokia valanda, isskalbti vandeniu ir isdziovint (tik ne ant radiatoriaus) smile.gif  Taip pakartoti kelis kartus. Jo buna turbut visose ekologisku prekiu parduotuvese, internetu gali siustis smile.gif  Sekmes!

aha.. ir dar labai pagelbetu jei tas kelnaiciu numezgimas ties klynuku ir uzpkaliuku, kur daugiausiai renkas skystis, butu dvigubo "imezgimo", nes vien tik lanolizavimas, paprastu viengubo mezgimo kelnaiciu, gali ir nepadeti..
Atsakyti
Isitaisem su maziuku beda su skalbimo milteliais (greiciausiai) doh.gif Abi mazylio slaunys is vidaus kaip nudegintos, didziausi dryziai raudoni. Galvoju jei butu patrynes pampis koks, tai butu gal matyti kaip pabrozdinimas ar pan., o be to tas raudonumas zemiau tos vietos kur pampio gumeles liecias. Tai labai smarkiai itrariu naujai bandomus Jelp miltelius. g.gif
Ko gero teks spjaut i ekologija ir gryst prie iprastu, bet niekada problemu nekelusiu, priemoniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juurag @ 2011 01 27, 20:09)
o klausyk, kodel mazaji nusprendei auginti su daugkartinemis, o mazaja auginai su vienkartinemis, kodel taip pasikeite poreikis/poziuris, tiesiog smalsu?smile.gif
o kaip nesaugai rubeliu nuo prislapinimo, ta prasme, visa diena vaikiukas laksto be nieko? nuogutis? ar kaip? o kaip tuomet miega? irgi be sauskelniu?

didčkę irgi su daugkartinėm norėjau, tik tuo kartu man per baisu pasirodė temutę pasiskaičius - tiek info buvo, niekaip neatsirinkau, o ir poreikis mažesnis tada buvo. Na ir jaunutė buvau, studenčiokė, kam ten man dar tom sauskelnėm apsikraut prie mokslų..
Daugkartines tik grynai iš malonumo maunu, aš pati labai nemėgstu visokių Alwaysų, tai man atrodo, kad vaikui irgi yra skirtumas su kuom užpakaliukas liečias. Tai iš to paties ir išplauka, kad aš paburbu dėl sintetikos mirksiukas.gif

Čia taip trumpai ir drūtai, dar krūvą išvedžiojimų galima prirašyt, apie sąmoningumo padidėjimą ir pan. Ai, ir šiaip smagu, azartas pagauna būt eko mama. Čia pas vokiečius tokių daug, ir iš tolo pasakysi, kuri mama - yra eko.. tai jau ir aš tokia baigiu pavirst, net metinį zoo bilietą antrus metus perkam lotuliukas.gif

Nea, nelaikau vaiko nuogo biggrin.gif tiesiog man dzin, jei sušlaps - pervelku rūbus ir tiek, tik saugau ten kokius žieminius kombinzonus, vežimus, autokedutes ir pan. na, ir kad "žmonėse" tvano nepadarytų. Dukrai pačioj pradžioj be sauskelnių irgi pasitaikydavo, kad užsižaidžia ar nespėja.. O naktį avarijų jin neturėjus g.gif tai šitas tikrai buvo džiaugsmas namų. Dieną nebemaunant nuo 1.5 metų kažkur dar kelis mėnesius maudavau sauskelnes nakčiai, nes jin pati prašydavos labai, bet rytais sausą numaudavau.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 01 27, 22:14)
Isitaisem su maziuku beda su skalbimo milteliais (greiciausiai) doh.gif Abi mazylio slaunys is vidaus kaip nudegintos, didziausi dryziai raudoni. Galvoju jei butu patrynes pampis koks, tai butu gal matyti kaip pabrozdinimas ar pan., o be to tas raudonumas zemiau tos vietos kur pampio gumeles liecias. Tai labai smarkiai itrariu naujai bandomus Jelp miltelius.  g.gif
Ko gero teks spjaut i ekologija ir gryst prie iprastu, bet niekada problemu nekelusiu, priemoniu  doh.gif

Beveik garantuoju,kad cia Jums nuo milteliu? Kadangi zinau, kaip sunkiai gija tokie nudeginimai, pasiulyciau paplauti aplamai be jokiu priemoniu, bent jau pakol uzgis, nes dabar odele ir taip labai bus suirzusi ir reguos i viska... Man tas JELP savo aprasymu koks jis geras, labai uznesa i prakeikta mano Neutral;)
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 01 26, 16:15)
Na kas dar noretu pasportuoti?  biggrin.gif

ka nusprendet? g.gif kokia ju kaina gautusi? g.gif skaiciau, kad vieno vnt neapsimoka turet, ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2011 01 28, 09:03)
ka nusprendet?  g.gif kokia ju kaina gautusi?  g.gif  skaiciau, kad vieno vnt neapsimoka turet, ane?  g.gif

su vienetu nelabai ka pajusit:)
patarciau vnt sauskelniu ir bent pora papildomu iklotu prie ju:)
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2011 01 27, 21:14)
Isitaisem su maziuku beda su skalbimo milteliais (greiciausiai) doh.gif Abi mazylio slaunys is vidaus kaip nudegintos, didziausi dryziai raudoni. Galvoju jei butu patrynes pampis koks, tai butu gal matyti kaip pabrozdinimas ar pan., o be to tas raudonumas zemiau tos vietos kur pampio gumeles liecias. Tai labai smarkiai itrariu naujai bandomus Jelp miltelius.  g.gif
Ko gero teks spjaut i ekologija ir gryst prie iprastu, bet niekada problemu nekelusiu, priemoniu  doh.gif

man irgi panasu, kad nuo milteliu..
o nebandei koki Nappy soak ar nappy freshner??
ten tikrai nieko nera i juos ideta..
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2011 01 28, 09:03)
ka nusprendet?  g.gif kokia ju kaina gautusi?  g.gif  skaiciau, kad vieno vnt neapsimoka turet, ane?  g.gif

Siandien jau zadu uzsakyti. Yra siokia tokia akcija, todel vienetas iseina 12.6 svaro, plius kokie 2 svarai uz atsiuntima (na panasiai kai issidalina ant siuntusiu skaiciaus).
Mes dabar sakomes kas po viena, kas po dvi. Kai siuntimas tik tiek, juk galima ir ta viena pabandymui. O kai mamos visai neblogai siuvancios ir visokiu svelniu bambuku skryniose turi, tai ir tuos papildomus iklotus bus galima nukopijuoti manau mirksiukas.gif

QUOTE(juurag @ 2011 01 28, 10:39)
man irgi panasu, kad nuo milteliu..
o nebandei koki Nappy soak ar nappy freshner??
ten tikrai nieko nera i juos ideta..

Bandem mes is Bio D, bet as juos papildomai prie milteliu berdavau. Iki siol su kokiu biesu beplaudavau, nera tokios reakcijos buve, bet va cia isbandem Jelp, gal siek tiek padauginau ipilt ju g.gif , gal blogai isskalavo, gal temperatura per maza, tai blogai istirpo, kur nors uzsiliko, nezinau kas nutiko , bet rezultata turim. Tik atrodo, kad greitai gyja, siandien antra para, tai visi dideli raudonumai kaip ir baigia praeit, liko tokios sausos demes. Teks buti atsargesniems su nezinomais milteliais ir ju dozavimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 28 sausio 2011 - 11:12
QUOTE(gitulia @ 2011 01 28, 11:11)
Siandien jau zadu uzsakyti. Yra siokia tokia akcija, todel vienetas iseina 12.6 svaro, plius kokie 2 svarai uz atsiuntima (na panasiai kai issidalina ant siuntusiu skaiciaus).
Mes dabar sakomes kas po viena, kas po dvi. Kai siuntimas tik tiek, juk galima ir ta viena pabandymui. O kai mamos visai neblogai siuvancios ir visokiu svelniu bambuku skryniose turi, tai ir tuos papildomus iklotus bus galima nukopijuoti manau  mirksiukas.gif
Bandem mes is Bio D, bet as juos papildomai prie milteliu berdavau. Iki siol su kokiu biesu beplaudavau, nera tokios reakcijos buve, bet va cia isbandem Jelp, gal siek tiek padauginau ipilt ju  g.gif , gal blogai isskalavo, gal temperatura per maza, tai blogai istirpo, kur nors uzsiliko, nezinau kas nutiko , bet rezultata turim. Tik atrodo, kad greitai gyja, siandien antra para, tai visi dideli raudonumai kaip ir baigia praeit, liko tokios sausos demes. Teks buti atsargesniems su nezinomais milteliais ir ju dozavimu.

Nu va, o aš jau ruošiausi Jelp užsisakinėti, tai gal jau nebebandysiu...
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 01 27, 21:28)
didčkę irgi su daugkartinėm norėjau, tik tuo kartu man per baisu pasirodė temutę pasiskaičius - tiek info buvo, niekaip neatsirinkau, o ir poreikis mažesnis tada buvo. Na ir jaunutė buvau, studenčiokė, kam ten man dar tom sauskelnėm apsikraut prie mokslų..
Daugkartines tik grynai iš malonumo maunu, aš pati labai nemėgstu visokių Alwaysų, tai man atrodo, kad vaikui irgi yra skirtumas su kuom užpakaliukas liečias. Tai iš to paties ir išplauka, kad aš paburbu dėl sintetikos  mirksiukas.gif

Čia taip trumpai ir drūtai, dar krūvą išvedžiojimų galima prirašyt, apie sąmoningumo padidėjimą ir pan. Ai, ir šiaip smagu, azartas pagauna būt eko mama. Čia pas vokiečius tokių daug, ir iš tolo pasakysi, kuri mama - yra eko.. tai jau ir aš tokia baigiu pavirst, net metinį zoo bilietą antrus metus perkam  lotuliukas.gif
Nea, nelaikau vaiko nuogo  biggrin.gif tiesiog man dzin, jei sušlaps - pervelku rūbus ir tiek, tik saugau ten kokius žieminius kombinzonus, vežimus, autokedutes ir pan. na, ir kad "žmonėse" tvano nepadarytų. Dukrai pačioj pradžioj be sauskelnių irgi pasitaikydavo, kad užsižaidžia ar nespėja.. O naktį avarijų jin neturėjus  g.gif tai šitas tikrai buvo džiaugsmas namų. Dieną nebemaunant nuo 1.5 metų kažkur dar kelis mėnesius maudavau sauskelnes nakčiai, nes jin pati prašydavos labai, bet rytais sausą numaudavau.

aha.. o taij kaip budavo diena, kaip sakai, nuo 1.5 m nebemaudavai visai jokiu sauskelniu, tai diena visad atsisesdavo pati ant puoduko ar kokia sistema?smile.gif

Papildyta:
Mes dabar sakomes kas po viena, kas po dvi. Kai siuntimas tik tiek, juk galima ir ta viena pabandymui. O kai mamos visai neblogai siuvancios ir visokiu svelniu bambuku skryniose turi, tai ir tuos papildomus iklotus bus galima nukopijuoti manau  mirksiukas.gif
Bandem mes is Bio D, bet as juos papildomai prie milteliu berdavau. Iki siol su kokiu biesu beplaudavau, nera tokios reakcijos buve, bet va cia isbandem Jelp, gal siek tiek padauginau ipilt ju  g.gif , gal blogai isskalavo, gal temperatura per maza, tai blogai istirpo, kur nors uzsiliko, nezinau kas nutiko , bet rezultata turim. Tik atrodo, kad greitai gyja, siandien antra para, tai visi dideli raudonumai kaip ir baigia praeit, liko tokios sausos demes. Teks buti atsargesniems su nezinomais milteliais ir ju dozavimu.

labai gelbsti nuo visokiu paraudimu Weledos kremukas nuo ishsutimu su medetkom, stebuklingai gydo, tikrai..smile.gif
Atsakyti
*O kai mamos visai neblogai siuvancios ir visokiu svelniu bambuku skryniose turi, tai ir tuos papildomus iklotus bus galima nukopijuoti manau  mirksiukas.gif

**Bandem mes is Bio D, bet as juos papildomai prie milteliu berdavau. Iki siol su kokiu biesu beplaudavau, nera tokios reakcijos buve, bet va cia isbandem Jelp, gal siek tiek padauginau ipilt ju  g.gif , gal blogai isskalavo, gal temperatura per maza, tai blogai istirpo, kur nors uzsiliko, nezinau kas nutiko , bet rezultata turim. Tik atrodo, kad greitai gyja, siandien antra para, tai visi dideli raudonumai kaip ir baigia praeit, liko tokios sausos demes. Teks buti atsargesniems su nezinomais milteliais ir ju dozavimu.

* drinks_cheers.gif nėra nieko nenukopijuojamo lotuliukas.gif padarysim
**oj, *****, aš čia taip išreklamavau unsure.gif mums nieko panašaus, na sunaudosit ant savų rūbų skalbimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 01 28, 11:24)
**oj, *****, aš čia taip išreklamavau  unsure.gif mums nieko panašaus, na sunaudosit ant savų rūbų skalbimo  mirksiukas.gif

Tai nieko tokio, visiems skirtingi tinka. As palaudavau ir su Ariel, ir su Amway, ir mums nieko, kiti ko gero jau su raudonais uzpakaliukais senai vaiksciotu. O gal as pati kalta del tu Jelp, gal per daug ipyliau, neiskalavo gerai. Sunaudosim aisku ant kitu rubu, ne karve kainuoja.
Atsakyti