QUOTE(Coccinela @ 2011 01 27, 21:28)
didčkę irgi su daugkartinėm norėjau, tik tuo kartu man per baisu pasirodė temutę pasiskaičius - tiek info buvo, niekaip neatsirinkau, o ir poreikis mažesnis tada buvo. Na ir jaunutė buvau, studenčiokė, kam ten man dar tom sauskelnėm apsikraut prie mokslų..
Daugkartines tik grynai iš malonumo maunu, aš pati labai nemėgstu visokių Alwaysų, tai man atrodo, kad vaikui irgi yra skirtumas su kuom užpakaliukas liečias. Tai iš to paties ir išplauka, kad aš paburbu dėl sintetikos
Čia taip trumpai ir drūtai, dar krūvą išvedžiojimų galima prirašyt, apie sąmoningumo padidėjimą ir pan. Ai, ir šiaip smagu, azartas pagauna būt eko mama. Čia pas vokiečius tokių daug, ir iš tolo pasakysi, kuri mama - yra eko.. tai jau ir aš tokia baigiu pavirst, net metinį zoo bilietą antrus metus perkam
Nea, nelaikau vaiko nuogo
tiesiog man dzin, jei sušlaps - pervelku rūbus ir tiek, tik saugau ten kokius žieminius kombinzonus, vežimus, autokedutes ir pan. na, ir kad "žmonėse" tvano nepadarytų. Dukrai pačioj pradžioj be sauskelnių irgi pasitaikydavo, kad užsižaidžia ar nespėja.. O naktį avarijų jin neturėjus
tai šitas tikrai buvo džiaugsmas namų. Dieną nebemaunant nuo 1.5 metų kažkur dar kelis mėnesius maudavau sauskelnes nakčiai, nes jin pati prašydavos labai, bet rytais sausą numaudavau.
aha.. o taij kaip budavo diena, kaip sakai, nuo 1.5 m nebemaudavai visai jokiu sauskelniu, tai diena visad atsisesdavo pati ant puoduko ar kokia sistema?
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2011 01 28, 11:11)
Siandien jau zadu uzsakyti. Yra siokia tokia akcija, todel vienetas iseina 12.6 svaro, plius kokie 2 svarai uz atsiuntima (na panasiai kai issidalina ant siuntusiu skaiciaus).
Mes dabar sakomes kas po viena, kas po dvi. Kai siuntimas tik tiek, juk galima ir ta viena pabandymui. O kai mamos visai neblogai siuvancios ir visokiu svelniu bambuku skryniose turi, tai ir tuos papildomus iklotus bus galima nukopijuoti manau
Bandem mes is Bio D, bet as juos papildomai prie milteliu berdavau. Iki siol su kokiu biesu beplaudavau, nera tokios reakcijos buve, bet va cia isbandem Jelp, gal siek tiek padauginau ipilt ju
, gal blogai isskalavo, gal temperatura per maza, tai blogai istirpo, kur nors uzsiliko, nezinau kas nutiko , bet rezultata turim. Tik atrodo, kad greitai gyja, siandien antra para, tai visi dideli raudonumai kaip ir baigia praeit, liko tokios sausos demes. Teks buti atsargesniems su nezinomais milteliais ir ju dozavimu.
labai gelbsti nuo visokiu paraudimu Weledos kremukas nuo ishsutimu su medetkom, stebuklingai gydo, tikrai..