Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(fidele @ 2011 01 25, 15:31)
Juurag, o kur jus pirkote ta superini naktini bambuko iklota? Jei ne paslaptis? smile.gif

internetu ish "ecoearth";
tikrai pasiteisino
Papildyta:
QUOTE(Skorpione @ 2011 01 25, 08:32)
Merginos, jei skalbiat rankom , tai kokias priemones naudojat?

As kol kas jei buna kaxzkiek nuo kakucio ,tai ukiniu muilu ir dar su Biofresh praskalauju, o jei tik nuo slapimo, tai vanduo ir su Biofresh

Zinoma, kai daugiau ,tai i skalbianke sumetu biggrin.gif

ash ir ukiniu muiliuku jei kakutis, o paskui pamerkiu i "nappy soak", kuri neseniai isbandziau ir pamirkius pora val, i masina "ant skalavimo/grezimo funkcijos, ir viskas:)
Atsakyti
juragg, o as galiu uzduoti "intymu klausima"? biggrin.gif
Kodel saviskes itti bitti parduodat? Atrodo tiek cia visos gyret, kad geros, o cia ziuriu jau parduodat g.gif
Atsakyti
As plaunu su zaliu muilu(alyvuogiu ar alyvmedziu )visas sauskelnes rankom.Bet i skalbianke vel metu pakakotas nes nelabai issiplauna su muilu.
Tikrai neuztenka man 10vnt nors mergaite jau sesiu men.Neskalbiu kasdien su skalbimo masina.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 01 25, 18:18)
juragg, o as galiu uzduoti "intymu klausima"?  biggrin.gif
Kodel saviskes itti bitti parduodat? Atrodo tiek cia visos gyret, kad geros, o cia ziuriu jau parduodat  g.gif

Greičiausiai išaugo mirksiukas.gif
Atsakyti
Kodel saviskes itti bitti parduodat? Atrodo tiek cia visos gyret, kad geros, o cia ziuriu jau parduodat  g.gif

aishku galima:)
jau naudoju L dydi, del to ir "neuzlaikau mazesniu:)
labai tikiu, kad kazkas irgi jomis pasidziaugs:)
Papildyta:
QUOTE(vaidyte @ 2011 01 25, 18:56)
Greičiausiai išaugo mirksiukas.gif

i desimtuka:)
Atsakyti

marketingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SALVADORDALI @ 2011 01 19, 15:46)
Sveikos mamos,

Kadangi neseniai kalbejot apie trumpaklesnes vilnones kelnytes, noriu pasiteiraut, kokios labiausiai Jums tiko ir patiko, nes turim ilgaklesnes Ruskovilos- tai viskas ok, bet noreciau trumpaklesniu nakciai. Dar kazkuri mamyte uzsimine apie plonesnes trumpaklesnes, tai cia kurios firmos?

Ypač naktį labai gerai laiko tokios veltos tokios veltos. Pas mus tokios buvo "naktinemis" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juurag @ 2011 01 25, 20:00)
aishku galima:)
jau naudoju L dydi, del to ir "neuzlaikau mazesniu:)
labai tikiu, kad kazkas irgi jomis pasidziaugs:)

Aisku, as taip irgi galvojau, bet del visa ko paklausiau, gal netycia koks minusiukas islindo mirksiukas.gif Nes kazkaip isivaizdvau, kad neseniai nusipirkot.
O jei ne paslaptis iki kiek kg./amziaus tilpot i ta vidutini dydi?
Ko gero pasidziaugtumem mes, bet jau per putlus ko gero joms. O nauju kaina vis kazkaip atvesina nora. Is ryto galvoju pirksiu, bet po pietu nusprendziu, kad gaila 60-70 lt. uz viena doh.gif

QUOTE(meduolia @ 2011 01 25, 20:01)
marketingas  biggrin.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 25 sausio 2011 - 22:07
QUOTE(gitulia @ 2011 01 25, 22:06)
Aisku, as taip irgi galvojau, bet del visa ko paklausiau, gal netycia koks minusiukas islindo  mirksiukas.gif Nes kazkaip isivaizdvau, kad neseniai nusipirkot.
O jei ne paslaptis iki kiek kg./amziaus tilpot i ta vidutini dydi?
Ko gero pasidziaugtumem mes, bet jau per putlus ko gero joms. O nauju kaina vis kazkaip atvesina nora. Is ryto galvoju pirksiu, bet po pietu nusprendziu, kad gaila 60-70 lt. uz viena  doh.gif
mirksiukas.gif

minusiuku kolkas jokiu, tiesiog per velai jas nusiziurejau, todel ir devejimo laikas ganetinai sutrumpejo, reikejo ishkart imti L dydi ir buciau pataikius:) nu bet mokomes ish klaidu; siaip, patarciau imti "M" dydi nuo tada, kada ir rekomenduoja gamintojas, ~6.5 kg, tada devesit ir vargo nematysit; o vaikuciams nuo 9 ir daugiau jau geriau ishkart imti L dydi, ypach kas turi berniukus, nes sausk stilius tox "slim fitting" ir zemiau bambos, pagal kg ir apimtis itilps/uzsisegs, bet nebebus tokios erdves..:)mergaitems, manau, jei ne pernelyg putlios, turbut ir iki 12 kg istemptu; M dydis pagal gamintojo rekomendacijas skirtas nuo 6.5-12kg;
o del brangumo.. man ir ish pradziu atrode brangu moketi uzh vnt 14 svaru;
su vienu vnt net nepatarciau prasideti, nes nelabai pasijaus visas "malonumas":);
po ~ triju val nuimsit ir padesit plovimui ir nelabai suprasit kur cia tas stebuklas, kad reiktu tiek moketi:)
reiktu isigyt bent 2vnt kelnaiciu su iklotukais+3 papildomu iklotuku komplektus, tuomet dieninis vaikucio sausk devejimas uztikrintas:) thumbup.gif , nieko papildomo nebereiktu, pradziai susipirkti gal ir brangu, bet finale, dziaugsmas ir patogumas atperka..smile.gif
Atsakyti
Juurag, o tu nenori tik sauskelnes 2-3 nusipirkt, bet įklotus M dydžio naudot? mirksiukas.gif
Ir ar turi nusipirkus tuos mini įklotukus į Itti Bitti? Aš pabandymui vieną paėmiau, bet man taip atrodo, kad ten daugiau mergaitėms, pvz vietoj to sulenkiamo įkloto g.gif

Aš savo 9kg bernužėliui pirkiau L, tikrai nepasakyčiau, kad per didelės. Man net baisu, kad tik greit neišaugtumėm.. bet gal tikrai tik dėl to slip fit atrodo, kad mažutės jos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 26 sausio 2011 - 11:01
QUOTE(Coccinela @ 2011 01 26, 10:59)
Juurag, o tu nenori tik sauskelnes 2-3 nusipirkt, bet įklotus M dydžio naudot?  mirksiukas.gif
Ir ar turi nusipirkus tuos mini įklotukus į Itti Bitti? Aš pabandymui vieną paėmiau, bet man taip atrodo, kad ten daugiau mergaitėms, pvz vietoj to sulenkiamo įkloto  g.gif

Aš savo 9kg bernužėliui pirkiau L, tikrai nepasakyčiau, kad per didelės. Man net baisu, kad tik greit neišaugtumėm.. bet gal tikrai tik dėl to slip fit atrodo, kad mažutės jos.

aha, ash taip ir darau:) M dydzio iklotus prie L irgi naudoju, buvau ju irgi nusipirkus papildomai:) matai, ten kur ash perku I B sauskelnes, jos parsiduoda tik komplekte su iklotais, vienos kelnaites be iklotu kazin ar parsiduoda?;
mini bambuko boosteriuku irgi turiu, 4, naudoju, visad segu papildomam sugerimui, nes manasis daug slapinas, taij mums labai praktishka, kad jie yra..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juurag @ 2011 01 26, 10:26)
aha, ash taip ir darau:) M dydzio iklotus prie L irgi naudoju, buvau ju irgi nusipirkus papildomai:) matai, ten kur ash perku I B sauskelnes, jos parsiduoda tik komplekte su iklotais, vienos kelnaites be iklotu kazin ar parsiduoda?;
mini bambuko boosteriuku irgi turiu, 4, naudoju, visad segu papildomam sugerimui, nes manasis daug slapinas, taij mums labai praktishka, kad jie yra..smile.gif

tai taip, su įklotais visi, bet tu juk irgi su įklotais parduodi mirksiukas.gif nors aišku jei tu jų ir taip prisipirkus užtektinai turėjai...

O po kiek tu papildomus įklotus ir busterius perki?
Atsakyti