QUOTE(vaidyte @ 2010 10 05, 13:10)
Aš spalvotumu nesižavėčiau - čia jau juk dažyta, o kaip - neaišku, greičiausiai ne ekologiškai
tu teisi, as matai turejau omeny, kad tos rusies bambuko, nu kur ten foto spalvotos
O siaip, kaip supratau, tai veitina is ju medziageles perka ir siuva sauskelnes
Kai turesiu daugiau laiko ir busiu ka nors konkreciai issirinkusi, parasysiu jiems e-mail, paklausiu, kaip galima uzsisakyt medziageliu. Gaila, neturiu pazistamu, kas pasiutu pigiau sauskelniu, o taip noreciau is bambuko
Jei kas anksciau issiaiskins salygas siuntimo ir pan, informuokit, turbut cia ne viesa paslaptis, o dar ir reklama iseis..
isbandziau ka tik su dukra ranksluosti kaip iklota. Zinoma, jis buvo 8 kartus sulankstytas ir i detas i bambuko vystykla, susegta snapiu
vilnones kelnytes beveik nesudreko, bambukas ir ne per labiausiai, tai vadinasi, tas frotas kazka sugeria
aisku, 8gubas
Isvis man keista, kodel pardese tokie brangus iklotai. Uz kanapini iklota mokejau 26 lt. Nu nesamone. Buvau durna ir kvaila, o gal pabandyt norejau. O svarbiausia, kad pro ji prasisunkia kaip per koki merli, jokio esminio skirtumo. O jamtots kanapes vystyklas tiek susitrauke, kad kazi ar naujagimiui eis uzsegt. Skalbiau 40 laipsniu, greciau ant paciu maziausiu apsuku. Ir vis traukiasi, traukiasi..