Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(vaidyte @ 2010 10 05, 13:10)
Aš spalvotumu nesižavėčiau - čia jau juk dažyta, o kaip - neaišku, greičiausiai ne ekologiškai  g.gif

Neabejoju, kad tam ir yra kontaktai, jog galima būtų sužinoti atsakymus į iškilusius klausimus 4u.gif

O jei į temą, pati darausi įklotukus ir iš senų turimų rankšluosčių. Daugiausia prisidariau keturgubų rolleyes.gif Dabar džiaugiuosi laisva vieta lentynoje biggrin.gif
Atsakyti
Aš spalvotumu nesižavėčiau - čia jau juk dažyta, o kaip - neaišku, greičiausiai ne ekologiškai  g.gif

tu teisi, as matai turejau omeny, kad tos rusies bambuko, nu kur ten foto spalvotos smile.gif O siaip, kaip supratau, tai veitina is ju medziageles perka ir siuva sauskelnes bigsmile.gif
Kai turesiu daugiau laiko ir busiu ka nors konkreciai issirinkusi, parasysiu jiems e-mail, paklausiu, kaip galima uzsisakyt medziageliu. Gaila, neturiu pazistamu, kas pasiutu pigiau sauskelniu, o taip noreciau is bambuko wub.gif Jei kas anksciau issiaiskins salygas siuntimo ir pan, informuokit, turbut cia ne viesa paslaptis, o dar ir reklama iseis..

isbandziau ka tik su dukra ranksluosti kaip iklota. Zinoma, jis buvo 8 kartus sulankstytas ir i detas i bambuko vystykla, susegta snapiu smile.gif vilnones kelnytes beveik nesudreko, bambukas ir ne per labiausiai, tai vadinasi, tas frotas kazka sugeria smile.gif aisku, 8gubas doh.gif

Isvis man keista, kodel pardese tokie brangus iklotai. Uz kanapini iklota mokejau 26 lt. Nu nesamone. Buvau durna ir kvaila, o gal pabandyt norejau. O svarbiausia, kad pro ji prasisunkia kaip per koki merli, jokio esminio skirtumo. O jamtots kanapes vystyklas tiek susitrauke, kad kazi ar naujagimiui eis uzsegt. Skalbiau 40 laipsniu, greciau ant paciu maziausiu apsuku. Ir vis traukiasi, traukiasi.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 10 05, 11:48)
ane? Mano metinukei pardaveja pasiule tik 90 dydzio, sako 80 bus mazos. Apsiave 90, nu smunka totaliai. Tai jei 60 skirtas naujagimiams, o 50 neisnesiotukams, reiskia, drasiai galima imti 50ta? Jei jus is Kauno, duookit zinot, kai pardavinesit, noreciau dydi pamatyt ir gal paimt  g.gif

Nu blyn ten rašo, kad 50 dydis naujagimiams, 60 dydis iki metų. Dabar planuoju 60 dydį. Ne, aš iš Vilniaus, bet jei reikia galiu pamatavimus atsiųsti, kad orientaciją turėtumei, nes mačiau 60 dydį, na naujagimiui reiktų užraityti tai garantuotai, nebent didelis vaikas būtų... Nu nesvarbu, didesnis tai ne mažesnis biggrin.gif

Ir dar blunka turbūt, ypač, kai dėmes išiminėti teks.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 10 05, 15:18)
Nu blyn ten rašo, kad 50 dydis naujagimiams, 60 dydis iki metų. Dabar planuoju 60 dydį. Ne, aš iš Vilniaus, bet jei reikia galiu pamatavimus atsiųsti, kad orientaciją turėtumei, nes mačiau 60 dydį, na naujagimiui reiktų užraityti tai garantuotai, nebent didelis vaikas būtų... Nu nesvarbu, didesnis tai ne mažesnis  biggrin.gif
Ir dar blunka turbūt, ypač, kai dėmes išiminėti teks.

o kokiu budu tas demes "isimineti" reikia, gi jei viskas ekologiska, tai neturetu labai blukti?
as turbut net neisivaizduoju, kur noriu kisti koja, nes mano dukryte daugkartiniu beveik nenaudoja jau (tik pradejo, o ir baige biggrin.gif ), tai slapias jas isskalbt problemu ner, bet su kudikeliu gi kitaip- jis kas 2 val kakoja doh.gif

o kiek jus laiket mazuliukus visai nekeite vystyklu? Suprantu, kad jei nemiega, tai imi ir keiti istisai, kai tik pajunti, kad prisidare, bet pvz kiek pamenu, tai is pradziu mazyliai ilgai miega, as tarkim rudeni maziuke savo lauke palikdavau miegot 3-4 valandom, ir taip bent pora kartu per diena g.gif tai per ta miega juk nezadinsi vaiko, nesinesi i vidu, kad pakeistum sauskelnes, o po to dar per stebukla padaryt, kad jis toliau sau miegotu g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
meduolia turbut apie flavia baby siulus kalbi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 10 05, 15:40)
o kokiu budu tas demes "isimineti" reikia, gi jei viskas ekologiska, tai neturetu labai blukti?
as turbut net neisivaizduoju, kur noriu kisti koja, nes mano dukryte daugkartiniu beveik nenaudoja jau (tik pradejo, o ir baige biggrin.gif ), tai slapias jas isskalbt problemu ner, bet su kudikeliu gi kitaip- jis kas 2 val kakoja  doh.gif

o kiek jus laiket mazuliukus visai nekeite vystyklu? Suprantu, kad jei nemiega, tai imi ir keiti istisai, kai tik pajunti, kad prisidare, bet pvz kiek pamenu, tai is pradziu mazyliai ilgai miega, as tarkim rudeni maziuke savo lauke palikdavau miegot 3-4 valandom, ir taip bent pora kartu per diena  g.gif  tai per ta miega juk nezadinsi vaiko, nesinesi i vidu, kad pakeistum sauskelnes, o po to dar per stebukla padaryt, kad jis toliau sau miegotu  g.gif  lotuliukas.gif

Apie dėmių išėmimą ir blukimą tai rašiau čia apie spalvotus audinius, o dėmes išimu tulžies muilu, jei apkakina vystyklus. O jis spalvotuose audiniuose gali palikti šviesenius plėmukus, todėl geriau rinkitės natūralių spalvų audinius.

Aš nemigdau su daugkartinėm nakčiai, o dieną neilgai miega, tai nebuvo, kad skęstų biggrin.gif
Atsakyti
as tai prisiziurejau groziu visokiu, dabar net pardese nebesinori pirkti jokiu nei iklotu, nei sauskelniu, noriu, kad kas nors pasiutu, vat wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2010 10 05, 15:40)
meduolia turbut apie flavia baby siulus kalbi 4u.gif

jojo, apie tuos pacius biggrin.gif

jei kas rasysit ten koki laiska kaip isigyt kaip kas ir ka tai idomu but atsakyma suzinot thumbup.gif nes as imciau tos medziagos, neipatingai moku siut, bet sauskelne sugebeciau blush2.gif
tomis kainomis kur rasakilose ir pan tai doh.gif nieko neperku neskaitant rubeliu keliu ir tu kelnyciu
Atsakyti
meduolia, gi imk pati ir parasyk laiska. nieko ten ypatingo nera. Rasai elektronini laiska kas tave domina, tau atraso kas kiek kainuoja ir ko turi, pervedi pinigus, gauni siuntinuka pastu. Pirkau bent kelis kartus is tos moters, jokiu problemu mirksiukas.gif va ka tik antras sauskelnes is ten pirkto nebalinto froto pasisiuvau, net uzsegimu nereik jokiu det, labai fainai susisega su snapiu biggrin.gif Is vilnos interloko kelnytes siuvausi irgi labai puikios gavosi, labai gerai dregme sulaiko, ir plonesnes uz megztas gavosi. Ateik i rankdarbiu skyreli foto yra prideta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 05 spalio 2010 - 17:23
QUOTE(gitulia @ 2010 10 05, 17:21)
meduolia, gi imk pati ir parasyk laiska. nieko ten ypatingo nera. Rasai elektronini laiska kas tave domina, tau atraso kas kiek kainuoja ir ko turi, pervedi pinigus, gauni siuntinuka pastu. Pirkau bent kelis kartus is tos moters, jokiu problemu  mirksiukas.gif va ka tik antras sauskelnes is ten pirkto nebalinto froto pasisiuvau, net uzsegimu nereik jokiu det, labai fainai susisega su snapiu  biggrin.gif  Is vilnos interloko kelnytes siuvausi irgi labai puikios gavosi, labai gerai dregme sulaiko, ir plonesnes uz megztas gavosi. Ateik i rankdarbiu skyreli foto yra prideta  mirksiukas.gif

a ti ko tu tylejai?? doh.gif lotuliukas.gif o as tai santuri baisiai ir nepasidomejau, o i rankdarbiu skyreli uzeisiu mirksiukas.gif
tiksliai nugi, da galvoju ranksluosciuku pasisiut g.gif
Atsakyti
jei kas rasysit ten uzklausima, paklauskit kiek reples spraudem ideti kainuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2010 10 05, 19:39)
jei kas rasysit ten uzklausima, paklauskit kiek reples spraudem ideti kainuoja rolleyes.gif

Reples spaudem kainuoja apie 129 lt smile.gif
Atsakyti